Suma incredibilă pe care a plătit-o Culiță Sterp pentru că și-a lăsat mașina cinci zile în parcarea aeroportului din București: „Le las mașina aici! Așa prețuri?”

.

Culiță Sterp a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă impresionantă pentru parcarea de la aeroportul din București. Artistul și-a lăsat autoturismul timp de cinci zile în parcarea aeroportului din Capitală. Cântărețul de manele a povestit pe rețelele de socializare cum a ajuns să plătească o sumă pe care a considerat-o exagerată din toate punctele de vedere. Iată ce declarații a făcut acesta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Culiță Sterp este activ pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii lui multe momente din viața sa. Recent, artistul le-a vorbit internauților despre suma incredibilă pe care a plătit-o pentru că și-a lăsat mașina cinci zile în parcarea aeroportului din București. Cântărețul de manele a rămas șocat când a văzut câți bani este nevoit să scoată din buzunar.

culita-sterp7culita-sterp7

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit civil în weekend. Culiță Sterp a lipsit, iar Daniela Iliescu nu a fost invitată la eveniment: „M-a sunat și mi-a zis că…'

Citește și: Cum își condimentează Daniela Iliescu și Culiță Sterp viața de cuplu: „Așa păstrăm relația vie, avem mai multe…”. Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman a fost înjurată de un curier, de față cu fiica ei, Isabela: „A țipat și m-a înjurat îngrozitor. Dacă sunteți femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandați nimic seara!'

Citește și: Cum a reacționat Mihai Bendeac când a văzut că Theo Rose și Anghel Damian au făcut o nuntă simplă, în secret: „Femeia asta a ales să poarte o rochie în valoare de 80 de euro…'

Suma incredibilă pe care a plătit-o Culiță Sterp pentru că și-a lăsat mașina cinci zile în parcarea aeroportului din București

Culiță Sterp a fost surprins de suma incredibilă pe care a trebuit să o achite pentru că și-a lăsat mașina timp de cinci zile în parcarea aeroportului din București. Artistul a povestit pe rețelele de socializare cum a descoperit că trebuie să plătească 2.100 de lei pentru perioada de 13-18 octombrie 2024, ceea ce înseamnă aproximativ 420 de lei pe zi.

În ciuda faptului că a fost nemulțumit și, totodată, s-a amuzat de întreaga situație, cântărețul de manele a plătit suma respectivă pentru a putea pleca din parcarea aeroportului.

„Bă ești nebun, 21 de milioane parcarea pentru cinci zile. Ce ai făcut!? Le las mașina cred, mai bine. Bă, 21 de milioane parcarea pentru cinci zile în aeroportul din București. Ia uite: parcare pe termen scurt, din 13.10.2024, azi suntem în 17, nu? Da. Ba nu, în 18 suntem astăzi, e trecut de ora 12 cum ar veni. No, din 13 până în 18. Cinci zile.

Cinci zile, 21 de milioane, mânca-v-aș gura voastră. Acuma fac ca și cu apa, zic că plătesc 210 lei și plătesc 2.100. Ce să fac, plătesc că nu am ce face, dar ca idee… așa prețuri, mă frate, mă. Dacă e 21 de milioane pe patru zile, că nu-s cinci zile. Bă ești nebun, cinci milioane pe zi!? Doamne ferește-mă, Doamne. Hai să plătim, asta e!', a declarat artistul în videoclipul pe care l-a publicat pe platforma de socializare TikTok.

De ce a plătit artistul această sumă mare pentru parcare

Și asta nu este tot! Culiță Sterp a explicat de ce a plătit această sumă mare pentru parcarea din aeroport. Artistul a spus că a lăsat mașina la parcarea pe termen scurt în loc de cea pe termen lung, acolo unde ar fi fost nevoit să achite suma de 100 de lei pentru o săptămână.

„Langă aeroport aveai o parcare unde plăteau 100 pe 7 zile', a scris cineva la postarea artistului.

„Da, dar nu mai prindeam avionul, că am fost chiar la limită de câteva minute să îl pierd', a răspuns el.

Pe de altă parte, fanii au comentat imediat la postarea pecare cântărețul de manele a făcut-o pe platforma de socializare TikTok. Unii au rămas surprinși, în timp ce alții l-au sfătuit ca altă dată să spună că a pierdut ticketul.

„Mai bine ziceai că ai pierdut biletul și plăteai amendă 500 de lei'; „Cea mai scumpă parcare din lume, Doamne ferește ce prețuri'; „Eu nu dădeam banii ăștia, foarte scump'; „O parchezi în oraș, mergi cu Uber și ești câștigat'; „Au știut și ăștia că ai bani', au scris internauții la postarea cântărețului.

Culiță Sterp a fost jefuit în Cluj-Napoca, chiar în fața hotelului unde urma să se cazeze

În urmă cu doar o lună, Culiță Sterp a fost jefuit în Cluj-Napoca, chiar în fața hotelului unde urma să se cazeze. Artistul se întorcea din Suceava și a făcut o oprire la Cluj-Napoca, unde urma să cânte la o nuntă. Însă, chiar înainte de a ajunge la hotel, a avut parte de un incident neplăcut, pe care ulterior l-a privit cu umor.

Un bărbat aflat la volanul unei dube a oprit vehiculul și, într-o clipă, a furat două dintre bagajele artistului. Inițial, el a anunțat Poliția, dar ulterior și-a găsit singur hoțul și a decis să renunțe la plângere.

„Haideți să vă povestesc cum ni s-au furat astăzi două bagaje din Cluj-Napoca, chiar din fața cazării. Am ajuns de la cealaltă cântare de la Suceava, aveam vreo 5-6 bagaje. Băieții nu le puteau lua pe toate în mână. Au lăsat două chiar în fața cazării, doar un minut, până au intrat cu celelalte. A venit un domn, cu o dubă, le-a luat așa din mers, și a plecat.

Am sunat la Poliție, a sunat Vlad. A venit Poliția acolo, să dați declarații, să nu știu ce… Vlad zice: ‘Stați că mă duc eu să îl caut!. După o oră jumate, l-a căutat și l-a găsit după 20 de minute. Nu l-am mai dat la Poliție, ne-am retras plângerea. Îl punem pe story să vadă lumea', a povestit acesta pe Instagram.

Sursa foto: TikTok/ Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton