Surpriza de care a avut parte Dana Rogoz, proaspătă mămică, la spital: "Sigur l-a auzit toată strada strigând"

 Cica Cristina
.

Dana Rogoz a născut miercuri o fetiță, iar astăzi a avut parte de o surpriză de proporții din partea partenerului și fiului ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz încă se află internată în spital după ce ieri a adus pe lume o fetiță ce va purta numele de Lia Elena. Din pricina restricțiilor pe fondul pandemiei de coronavirus, nu se mai pot face vizite la spital.

Totuși, soțul și fiul Danei Rogoz nu au putut sta nepăsători acasă și au decis să-i facă o surpriză proaspetei mămici. Au venit până în fața spitalului numai pentru a-i transmite cât de mult o iubesc.

Citește și: Laura Cosoi a pozat în lenjerie intimă, însărcinată în luna a șasea. A fost lăudată, dar și criticată:”Nu mai am tonusul de altădată”. Ce mesaj i-a transmis colega sa, Dana Rogoz

„Au venit băieții până în dreptul ferestrei salonului nostru de la spital, să ne trimită pupicuri și să ne spună de la distanță celor 4 etaje cât de mult ne iubesc. Pe Vlad sigur l-a auzit toată strada strigând „te iubeeeeeesc, maamaaaa!!!”. „, a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare, atașând și poze cu cei doi, în dreptul ferestrei.

Dana Rogoz a adus pe lume o fetiță

Dana Rogoz a născut o fetiță perfect sănătoasă, chiar în plină pandemie de coronavirus. Actrița a avut emoții la naștere, însă totul a fost sub control.

Citește și: Ce dieta a început să țină Dana Rogoz după 30 de ani și, mai ales, de ce are abdomenul plat

‘Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc! , a transmis Dana Rogoz.

Dana-Rogoz-1-2Dana-Rogoz-1-2

Sursa foto: Facebook

Citește și: Dana Rogoz a născut cel de-al doilea copil. Prima imagine cu bebelușul:'Când mă uit la ea vad doar iubire'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton