Surpriză! George Burcea nu locuiește cu Viviana, după divorțul de Andreea Bălan: "Pe fete le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul"

 Cica Cristina
.

George Burcea trece printr-un divorț dureros de Andreea Bălan, însă și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la Ferma. Actorul vorbește despre cum merg lucrurile la momentul actual în viața lui: cât de des reușește să-și vadă fetițele și care este relația cu iubita lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea a fost nevoit să părăsească Ferma în urma unei accidentări, lăsându-i locul iubitei sale, Viviana Sposub. De îndată ce a ieșit din competiție a început recuperarea, iar acum susține că se simte mai bine.

Unde locuiește George Burcea

Necazurile nu i-au ocolit pe cei doi îndrăgostiți, care au contractat noul coronavirus. S-au mutat împreună în perioada de izolare și mulți s-au întrebat dacă au continuat să stea împreună. George Burcea a lămurit că, în prezent, locuiește la prietenul și nașul fiicei sale, Clara.

În perioada în care am fost izolați am locuit împreună cu Viviana, pentru a nu-l infecta și pe nașul Clăriței, cel cu care locuiesc. Pe nașul Zhenon (actorul Iulian Burciu, n.r.) îl știu din 2012 și am stat împreună și la căminul de teatru, și în alte apartamente din București. El nu-mi este doar coleg de teatru, naș și prieten, ci este parte din inima mea, din sângele meu„,a spus George Burcea pentru Click!.

George Burcea: „Pe fete le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul”

În ceea ce privește relația cu Andreea Bălan, fosta parteneră, se pare că lucrurile s-au mai liniștit, de dragul fetițelor. Actorul susține că nimic nu îl poate opri să-și viziteze fiicele.

Pe fete le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul. Ele sunt iubitele lui tati și indiferent de alte întâmplări mai puțin plăcute, le voi fi alături toată viața. Rolul meu și al Andreei este acela de a le ajuta să crească frumos și sunt sigur că facem tot ce ne stă în putință pentru acest lucru„, a mai spus George Burcea.

Fostul concurent de la Ferma a ezitat să spună dacă el sau fota soție s-au interesat unul de sănătatea celuilalt, având în vedere problemele pe care le-au avut: George Burcea – COVID-19 și accidentarea la Ferma, iar Andreea Bălan – o nouă intervenție chirurgicală.

Important nu este dacă am luat sau nu legătura cu ea sau dacă ea s-a interesat de sănătatea mea atunci când am avut COVID. Important este faptul că ambii suntem sănătoși și putem să fim lângă fete. Să ne dea Dumnezeu viață cât mai lungă și bucurii alături de minunile noastre„, a transmis evaziv George Burcea.

George Burcea, detalii despre relația cu Viviana Sposub

De asemenea, actorul a vorbit frumos și despre noua relație din viața lui: „Relația cu Viviana este fix așa cum ambii am construit-o: foarte bună. Decât să descriu relația, mai bine trăiesc și mă bucur de tot ce mă înconjoară și îi las pe alții să vorbească, căci se pricep bine. Aici mă refer la oamenii din online”.

Citește și: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație:'Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!'/ EXCLUSIV

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:'Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună' / EXCLUSIV

Citește și: Reacția neașteptată a bărbatului pentru care Raluca Pastramă și-ar fi pus căsnicia cu Pepe în pericol

Citește și: Alin Oprea a încercat să se împace cu Larisa, după ce ea a plecat la Londra!„Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot!'

Andreea-Bălan-George-Burcea-și-fiicele-lor-Ella-și-Clara-1-1-2-819×1024-1Andreea-Bălan-George-Burcea-și-fiicele-lor-Ella-și-Clara-1-1-2-819×1024-1

Viviana Sposub: „George a fost sprijinul meu’

Viviana Sposub ne-a dat detalii în VIVA! de noiembrie despre relația cu George Burcea.

„George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției’, ne-a povestit Viviana Sposub.

Viviana a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă. Eh, și acum să recunoaștem! E  și foarte sexy!’, a mai povestit concurenta de la Ferma.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton