Tatăl Cameliei Potec a murit, după ce a făcut infarct. Avea 67 de ani

 Cica Cristina
.

Campioana olimpică Camelia Potec trece prin momente extrem de grele. Tatăl ei a murit la 67 de ani, în urma unui infarct. Grigore Potec și-a dat ultima suflare în propria locuință.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

A murit Grigore Potec, tatăl Cameliei Potec! Bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost găsit fără suflare acasă. Din primele informații reiese că tatăl campioanei a suferit un infarct.

Tatal-cameliei-potec-a-murit-1Tatal-cameliei-potec-a-murit-1

Tatăl Cameliei Potec a murit. Reacția campioanei

Tatăl Cameliei Potec a murit, iar campioana a aflat tragica veste în timp ce se afla cu delegația României la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Înmormântarea ar urma să aibă loc pe data de 1 august și există posibilitatea ca președintele Federației Române de Natație să nu poată ajunge la timp pentru a-și lua rămas bun de la părintele ei.

Distrusă de durere, Camelia Potec a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 'Nuuuuuuuu!!!!! Nu pooot, nu vreeaau, nu creeeed! Țipete de durere și dorință de ajutor, ajutor pe care știu că nu o să-l primim. Sper ca Dumnezeu să te binecuvânteze ca să poți avea grijă de noi în continuare, tati. Te iubesc cu toată ființa mea', a scris Camelia Potec.

Citește și: A murit Dusty Hill, basistul trupei ZZ Top:”O să-ți simțim lipsa enorm”

Citește și: A murit actorul Dieter Brummer, cunoscut din serialul Home and Away.Avea 45 de ani

Citește și: Ce greutăți a avut Camelia Potec în carieră:„Putea să mă dărâme, dar m-a ambiționat…'

Citește și: Cum a ajuns Marius Bodochi actor:„Prima dată am picat la facultate'/ EXCLUSIV

Când va fi înmormântat tatăl Cameliei Potec

Alexandru Potec, fratele campioanei, a fost cel care a anunțat detalii legate de ceremonia de înmormântare, pe rețelele de socializare.

„Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi (n.r. vineri) la Capela Catedralei Nașterii Domnului din Brăila. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Grid, jud. Brașov, în data de 01.08.2021, la orele 13:00. Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină!', a transmis fratele Cameliei Potec.

Cine a fost Grigore Potec, care a murit la 67 de ani

Grigore Potec a fost inginer și un om de afaceri din Brăila. De-a lungul timpului, nu a fost străin nici de politică, fiind membru PDL. A fost consilier municipal și director al Tehnonav Brăila

Primele probleme de sănătate au survenit în2017, după ce a fost implicat într-un accident rutier grav. La acel moment, Grigore Potec a lovit în plin un cal, ce era nesupravegheat. A avut nevoie de o intervenție chirurgicală dificilă, dat fiind că a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral, un traumatism toracic şi o fractură de humerus.

A stat o perioada la terapie intensivă, în cadrul Spitatulului Județean Buzău, fiind ulterior transferat la Spitatul „Sfântul Pantelimon'. Tatăl Cameliei Potec a reușit să se pună pe picioare în urma mai multor operații complicate.

Sursa foto: Hepta, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton