Tatăl lui George Burcea, noi dezvăluiri controversate: "Nu sunt sigur că George este copilul meu. Mama lui m-a înșelat cu doi bărbați"

 Cica Cristina
.

Nelu Burcea continuă seria declarațiilor controversate. De data aceasta, socrul Andreei Bălan susține că nu este sigur că George Burcea ar fi fiul lui, dezvăluind că a fost înșelat de soție.

Andrea-Balan-1-1Andrea-Balan-1-1

Noi detalii din familia actorului George Burcea ies la iveală, după ce Nelu Burcea a ieșit cu noi declarații controversate. Încă de la începutul scandalului momentului, bărbatul a intervenit cu declarații legate de căsnicia fiului său, iar acum continuă seria cu mărturisiri din trecutul său. El spune că nu este 100% convins că ar fi tatăl lui George Burcea, dat fiind faptul că ar fi fost înșelat de mama actorului.

Nu sunt sigur că George este copilul meu. Pe când era gravidă cu el, mama lui m-a înșelat cu doi bărbați. Unul dintre ei a fost sofer pe tir, iar celalalt chiar nașul copilului meu cel mare. Da, ați înțeles bine. I-a prins nașa în casă. Desigur, Georgel nu are nicio vină. Nu știam de infidelitate în momentul în care s-a născut băiatul. Am aflat mai târziu, chiar de la nașa. Din cauza soției am stricat multe relații de prietenie și de familie', povestește Nelu Burcea pentru impact.ro.

Tatăl lui George Burcea și-a atacat dur fiul săptămâna aceasta în scandalul momentului. El i-a luat apărarea Andreei Bălan, despre care a spus că a fost foarte întelegătoare și permisivă cu fiul lui, care „parcă a luat-o razna”. L-a acuzat că minte și a mărturisit că bănuia că fiul lui s-ar droga.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton