Teo și Ilinca Vandici, reacție acidă după ce Bianca Drăgușanu a răbufnit că a fost amendată cu 200 de lei, pentru parcare: „De ce atâta caz? Din moment ce mașina ta...”

 Matei Bianca
.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au avut o reacție acidă n emisiunea pe care o prezintă împreună, după ce Bianca Drăgușanu a răbufnit când a fost amendată cu 200 de lei, pentru parcare. Cele două prezentatoare de televiziune nu au înțeles reacția vedetei. Vedetele au ținut să precizeze faptul că este o sumă mică, având în vedere că blondina are o mașină care costă nici mai mult, nici mai puțin de 250.000 de euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Teo Trandafir și Ilinca Vandici dezbat anumite subiecte în emisiunea pe care o prezintă împreună. Într-o nouă ediție, cele două prezentatoare de televiziune au avut o reacție acidă după ce Bianca Drăgușanu a răbufnit când a fost amendată cu 200 de lei, pentru parcare. Ele au transmis un mesaj despre această situație.

teo3teo3

Citește și: Bianca Drăgușanu a răbufnit după ce a fost amendată cu 200 de lei, pentru parcare: „Japca și tupeul ordinar…'

Citește și: Bianca Drăgușanu regretă că și-a făcut unele modificări la nivelul feței: „Nemachiată, sprâncele mele au o culoare de verde-albăstrui, mov, gălbui, curcubeu'

Citește și:Liviu Vârciu a înșelat-o pe soția lui, Anda Călin, cu Roxana Niculae, bebelusă la Cronica Cârcotașilor: „Am zis că mor fără ea. Am sunat-o și i-am zis că, dacă nu vine acasă, eu o să mor. De atunci…' / Au apărut imagini de paparazzi cu cei doi, sărutându-se

Citește și: Antonia, schimbare radicală de look! S-a vopsit roșcată, iar fanii au rămas impresionați: „Ești perfectă!'

Teo Trandafir și Ilinca Vandici, reacție acidă după ce Bianca Drăgușanu a răbufnit când a fost amendată cu 200 de lei, pentru parcare

În emisiunea „Follow us!', Teo Trandafir și Ilinca Vandici au avut o reacție acidă după ce Bianca Drăgușanu a răbufnit când a fost amendată cu 200 de lei, pentru parcare. Cele două vedete nu au înțeles de ce blondina a fost revoltată, mai ales având în vedere faptul că deține o mașină în valoare de sute de mii de euro.

„S-a supărat Bianca Drăgușanu și eu n-am înțeles de ce s-a supărat. Ea are o mașină evaluată de specialiști la 250 de mii de coco. Când ai o mașină de 250 de mii de coco ce faci cu ea? Bravo! Trebuie s-o parchezi. Ca s-o parchezi, trebuie să găsești un loc în București, ceea ce este contradicție în termeni, adică ori București, ori loc de parcare, trebuie să te hotărăști.

Fata a parcat mașina, se duce unde are treabă și, când se întoarce, amendă. Cât credeți? 200 de lei. Și așa s-a supărat și așa s-a necăjit. Au venit polițiștii și au verificat locurile de parcare și nu era locul ei', a spus Teo Trandafir.

Cele două prezentatoare nu au înțeles frustrarea vedetei

Ilinca Vandici și Teo Trandafir nu au înțeles frustrarea Biancăi Drăgușanu. Ilinca Vandici a transmis faptul că, din punctul ei de vedere, suma de 200 de lei nu este una mare, având în vedere că blondina conduce un bolid de lux și are o situație financiară bună din toate punctele de vedere.

Ilinca Vandici: „Păi și atunci de ce atâta caz pentru 200 de lei?'.

Teo Trandafir: „Asta te întreb. Din moment ce mașina ta costă 250.000 de euro'.

Bianca Drăgușanu, revoltată după ce a fost amendată cu suma de 200 de lei

În urmă cu doar câteva zile, Bianca Drăgușanu a fost revoltată după ce a fost amendată cu suma de 200 de lei. Prin intermediul rețelelor de socializare, vedeta a transmis un mesaj dur și și-a arătat nemulțumirea față de întreaga situație în care a fost pusă.

„200 lei parcare! Japca și tupeul ordinar!', a scris Bianca Drăgușanu la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory, în urmă cu doar câteva zile.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton