Teo Trandafir, despre fiica ei, Maia: ”E absolut bestială. Face exact ce o taie capul. Eu sunt lângă ea oricând are nevoie de mine...” / EXCLUSIV

.

Teo Trandafir, dezvăluiri despre fiica ei, Maia. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta postului Kanal D a făcut dezvăluiri despre relația ei cu Maia, fiica ei, care va împlini, curând, 19 ani. Totodată, vedeta a spus ce mănâncă la 10 ani după operația de micșorare a stomacului, dar și cum își menține silueta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir nu consumă alimente picante și susține că nu este pofticioasă. Anul acesta se împlinesc 10 ani de când îndrăgita prezentatoare tv și-a făcut o operație de micșorare a stomacului. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta a vorbit despre aceste lucruri și, mai mult decât atât, a povestit despre relația ei cu Maia, fiica ei de 19 ani.

69496008_408916859760510_5816526178629976064_n69496008_408916859760510_5816526178629976064_n

Citește și: Cum comentează Teo Trandafir cazul Anei Morodan: „Este legal să iei substanțe și să urci la volan? Să fim obiectivi…'

Citește și: Bella Santiago dezvăluie de ce mama ei nu vrea să vină la nuntă sa: „M-am supărat un pic, dar…'. Ce a avertizat-o Teo Trandafir / EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe Catinca Roman moartea tatălui ei, Iosif Zilahy, și ce relație are cu Petre Roman: „Nu cred că mama merita așa ceva. Felul în care el a procedat mi s-a părut foarte urât' / EXCLUSIV

Citește și: Ce secrete are mama lui Dan Bălan, pentru o siluetă de model, la 65 de ani: „Mănânc cu plăcere, nu forțez nimic”

Teo Trandafir: 'Am învățat că planurile făcute pe termen lung se pot nărui într-o secundă'

Teo Trandafir și-a făcut apariția la lansarea postului Kanal D 2. Vedeta a vorbit, într-un interviu pentru viva.ro, despre alimentația ei la zece ani după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

Bună, Teo, mă bucur foarte mult să te revăd. Nu te-am văzut de mult timp. Ce-ai mai făcut?

T.T: Am învățat în ultima vreme multe. Am învățat că planurile făcute pe termen lung se pot nărui într-o secundă. Că te poți trezi într-o dimineață, să-ți dai seama până seara că viața ta se poate schimba complet. Am învățat ce au învățat toți cei din generația mea, toți cei care au trăit perioada aceasta. Și ce încerc să fac, e să încerc să îmi revin.

Cred că oamenii au rămas cu niște reticențe și cu niște obiceiuri de acum câțiva ani, pe care, le va fi foarte greu să le depășească. Îți dau un exemplu. Am fost într-un magazin și am remarcat că oamenii țineau în continuare distanța regulamentară unii față de ceilalți, adică doi metri. Era o coadă uriașă. În fața mea era un cetățean 'încolo mult', în spate era un cetățean destul de departe de mine, care nu se apropia. Ori asta e de învățat. Dacă tot veni vorba despre pandemie.

Teo Trandafir: 'Pentru fiecare asta a fost o lecție individuală'

Care au fost lecțiile pe care le-am avut de învățat?

T.T: Eu mă feresc ca de naiba de generalizări. Pentru fiecare asta a fost o lecție individuală. Am trăit-o așa cum am știut. Iar eu a trebuit, în toată perioada de izolare, să fac emisiuni. Bine, am făcut o foarte scurtă pauză, după care am reluat emisiunile și m-am rugat la Dumnezeu pentru fiecare zi. Am zis: 'Doamne, fiecare zi e o victorie'. Până când va ieși un leac, un… ceva, orice.

Că la vremea respectivă eram cu mâinile… adu-ți aminte. Ne luptam cu ceva ce nu știam pe ce lume trăim. Și cred că fiecare și-a luat lecția lui. Eu, de pildă, am învățat că regulile sunt făcute ca să fie respectate. Sunt foarte mulți cei care au învățat că regulile sunt făcute ca să fie încălcate. Și atunci, cred că fiecare o să plătească pentru felul în care gândește el. Nu spun că eu fac bine sau altul o să facă prost. Dar cred că fiecare, în funcție de cum își așterne patul va dormi sau nu.

Teo Trandafir, declarații emoționante despre fiica ei, Maia: 'Eu sunt lângă ea oricând are nevoie de mine…'

Ce face Maia?

T.T: Asta ar putea să îți spună ea, deja. Mâine-poimâine face 19 ani. Și e absolut bestială. Face exact ce o taie capul. Eu sunt lângă ea oricând are nevoie de mine. Dacă are nevoie de mine. Dacă nu, sunt acolo. Asta e important.

Vă aveți una pe cealaltă. Vă sfătuiți reciproc?

T.T: Noi așa ne-am învățat. Sunt obiceiuri la care nu poți renunța. Pentru că, fiind dintotdeauna așa, nu ai cum să fracturezi o relație, la un moment dat. Când asta se întâmplă, înseamnă că unul dintre parteneri a pățit ceva cu capul. Dar noi, fiind zdravene amândouă -credem că suntem nebune, dar asta e cu totul altă discuție-ne sfătuim într-una. Dar avem și nebunia asta de telefon, care este foarte bună. Căci eu, dacă nu răspund, găsesc imediat mesaje pe WhatsApp: 'Zi-mi ce fac?'

Acum, de exemplu, m-a rugat să îi cumpăr foi de dafin. Știu ce face cu ele. Scrie mesaje. Așa presupun. Că o să vreau să fac și eu. Știi că, dacă scrii mesaje pe foi de dafin ele se îndeplinesc? Foile de dafin se ard și miroase la noi în casă minunat. Purifică. E și ea la fel ca mine. Eu sunt 'mai pe sanhal așa' și pe tămâie, ea e mai degrabă cu foile de dafin. Fiecare cu ce consideră, dar facem același lucru.

Teo Trandafir: 'Dacă mi-ar fi spus cineva că nu o să profesez și că o să ajung în cu totul alt domeniu… nu aș fi crezut!'

Ce ar vrea să facă Maia din punct de vedere profesional?

T.T: Cred că asta ar trebui să o întrebăm pe ea. Sunt lucruri despre care nu vorbesc, pentru că nu știu dacă se vor întâmpla. Îmi aduc aminte că la 19 ani eram în anul ll de facultate, la arabă principal. Am terminat, mi-am dat toate lucrările. După care, dacă mi-ar fi spus cineva că nu o să profesez și că o să ajung în cu totul alt domeniu… nu aș fi crezut! Și atunci, ce o să facă Maia, numai Dumnezeu știe. Așa a fost cu mine, așa presupun că o să fie și cu ea.

Aveți planuri de vacanță?

T.T: Ultima dată am fost în vacanță la Sibiu și următoarea cred că o să fie la mare, până nu începe nebuneala. Dar o să fie o minivacanță, cam de vineri până marți. Dar așa o văd. Acum nu știu dacă o să poate veni și Maia cu mine, pentru că are școala de șoferi și nu știi niciodată când o programează și ea trebuie să fie disponibilă.

Și, după aceea, dacă începe nebuneala mare, eu nu mai pot să mă duc. E lume multă. Și vrea conversații. Oameni vor să se converseze cu cineva. Și, de obicei, mă prind pe mine. Pentru că stau, și îmi place. Descopăr că mi-a trecut vacanța și nu am apucat să văd mare lucru, să fac mare lucru.

Teo Trandafir a vorbit despre o vacanță deosebită

Care a fost cea mai frumoasă vacanță a ta?

T.T: Cel mai bine și cel mai bine în viața mea m-am simțit la un hotel din Grecia. Am fost atât de fericită acolo, totul era așa cum credeam eu că va fi când o să fiu foarte bătrână și o să am foarte mulți bani. Și când să plec, am început să plâng la recepție. Și doamna de acolo drăguță, a venit și m-a întrebat ce s-a întâmplat. 'A fost ceva, ce nu e în regulă?' Am răspuns: 'Nu vreau să plec de aici, niciodată'.

Aveam avionul plătit, mașina venea să mă ia, și mi-a zis: 'Nicio problemă. Întoarceți-vă în cameră. Rezolv eu' Toate cameristele care lucrau atunci acolo erau studente la Psihologie în România. Ele studiau comportamentul meu. Eu chiar nu mi-am dat seama de ce, la un moment dat, totul în cameră era așezat, în felul în care eram eu obișnuită să fie.

Mă trezeam dimineața și știam unde e apa. Pentru că ele aproximau cumva, locul unde eu plasasem obiectul anterior și îl mutaseră cât să fie aliniat, dar nu mai mult. Au descoperit ce fel de ciocolată îmi place, m-au încercat cu 100 de mii de feluri de ciocolată, bucățele mici de ciocolată, pe care mi le lăsau pe pernă. Și în timp, au eliminat din ele până când mi le-au lăsat pe unele care îmi plăceau mult. Și am aflat asta în ziua plecării, când s-au adunat să ne pupăm. Nu le-am văzut niciodată până atunci.

Ce nu mănâncă niciodată Teo Trandafir!

Ce îți place să mănânci și ce nu?

T.T: Nu mănânc picant niciodată în viața mea, dar deloc. Nu mănânc lucruri amare, nu mănânc piper. Îmi plac lucrurile moi, ca să nu mă solicite. Pentru că îmi ies din minți să stau să molfăi jumătate de oră, o bucată de carne. Mi se pare ceva îngrozitor. Trebuie să fie 'slow cook' la cuptor sau altceva.

Ai slăbit enorm după ce te-ai operat și ai avut ambiție să te menții. Cum ai reușit?

T.T: Eu împlinesc 10 ani de când am făcut operația aceasta. A fost în 2013. Nu sunt un om pofticios. Nu am pofte. Niciodată. Dacă am ceva sunt curiozități. Spre exemplu, dacă te văd mâncând ceva care arată interesant, te rog să îmi dai și mie. Altminteri, dacă e un aliment pe care îl cunosc, eu nu poftesc la el. Și atunci îmi convine că nu mănânc.

Teo Trandafir: 'Nici nu știu ce îmi dă'

Folosești tratamente naturiste?

T.T: Fiica mea mă înnebunește cu astea. Nici nu știu ce îmi dă. Îmi dă tot felul de sticluțe, cu tot felul de pomezi, pe care scrie: 'Nu da cu ea în ochi'. Cum să dau în ochi? Adică evită zona ochilor. Eu am crezut că îmi spunea să nu îmi pun în ochi. Păi, ce-s nebună? Nu, evită zona. Îmi dă tot felul de șmecherii, scrie pe ele, din acelea de 'mușețelurile ei'. Multe le face ea. Fiica mea e cu astea. Știi cum era pe vremea mea? Dacă aveai șampon, era unul pe piață, și tu, dacă îl aveai, ziceai: 'Sărut mâna, Doamne'. Nu să fie naturist. Iar săpunul acela lux, era un lux dacă îl aveai. Noi ne spălam cu Taola.

Ai vreo bijuterie de suflet?

T.T: Da, și pe care în momentul acesta nu o am la mine, pentru că, vin direct de la serviciu. Și am lăsat-o acolo, pentru că nu se potrivea ținutei mele. Am un crucifix uriaș, pe care îl port întotdeauna. Și întotdeauna inelul acesta, care e făcut de Cătălina Grama, Jojo. Se numește într-un fel și are un secret. Are în mijloc un briliant atât de mic, încât nu se vede. Și numele meu încrustat în două locuri: aici, și aici.

Foto: Facebook, Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton