Theo Rose a refuzat proiecte pentru a petrece mai mult timp cu fiul ei: "Sufăr de fiecare dată când lipsesc mult de lângă el. Nu s-a întâmplat niciodată să...". Mama lui Anghel Damian vine de la Paris la două săptămâni ca să aibă grijă de Sasha / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Theo Rose a refuzat proiecte pentru a petrece mai mult timp cu fiul ei. Îndrăgita artistă ne-a vorbit despre cum își gestionează timpul, atât ea, cât și Anghel Damian pentru a petrece cât mai mult în preajma micuțului lor. De asemenea, și bunicii sunt extrem de atenți la nevoile nepotului lor, ba chiar mama lui Anghel Damian vine la fiecare două săptămâni de la Paris pentru a avea grijă de Sasha.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Theo Rose și Anghel Damian sunt extrem de implicați în creșterea copilului lor și fac tot posibilul să petreacă cât mai mult timp în preajma copilului lor, cu toate că asta vine la pachet și cu anumite compromisuri. Micuțul Sasha este răsfățatul familiei, bunica lui din partea tatălui venind chiar de la Paris de cel puțin două ori pe lună pentru a avea grijă de nepot.

Theo Rose (8)Theo Rose (8)

Theo Rose a refuzat proiecte pentru a petrece mai mult timp cu fiul ei

Theo Rose ne-a povestit că suferă de fiecare dată când e departe de Sasha și a fost nevoită să refuze proiecte pentru a putea petrece mai mult timp cu fiul ei. De altfel, artista susține că nu a stat nicicând mai mult de patru zile departe de micuț, având numai cuvinte de laudă și la adresa lui Anghel Damian, care e extrem de implicat în creșterea lui.

Tot timpul trebuie să tai de undeva. Evident că am făcut niște compromisuri, am refuzat niște proiecte. Nici nu pot să zic că îmi pare rău, fiindcă timpul petrecut cu Sasha e timp și pentru mine. Eu am nevoie de timpul ăla, sufăr de fiecare dată când lipsesc mult de lângă el. Nu s-a întâmplat niciodată să lipsesc mai mult de patru zile, cât merg într-un weekend la cântări. Dar nu-mi place, nu-mi place să-l știu departe de mine, mă doare sufletul. E și o perioadă în care el învață multe lucruri singur, descoperă lumea, și mi-ar plăcea să fiu lângă el la fiecare pas. Și Anghel la fel. Tot timpul suntem acolo. Trebuie ca unul dintre noi să fie atunci când celălalt lipsește și încercăm să tăiem din tot ce nu e neapărat necesar în carierele și viețile noastre, în paralel cu cea de părinți„, ne-a spus Theo Rose în exclusivitate.

Mama lui Anghel Damian vine la două săptămâni de la Paris să aibă grijă de Sasha

Bunicii lui Sasha sunt, la rândul lor, foarte implicați în creșterea lui Sasha. Artista s-a arătat extrem de emoționată de modul în care părinții săi se poartă cu nepotul lor, dar și de gestul mamei lui Damian, care vine o dată la două săptămâni să petreacă timp în compania micuțului.

Le-a dat viețile peste cap bunicilor. Eu acum îmi cunosc părinții cu adevărat, mi se pare că am trăit în minciună până când le-am dus un nepot. Este cea mai frumoasă descoperire pe care am avut-o pe parcursul existenței mele – să-mi văd părinții bunici. La fel se întâmplă și cu părinții lui Anghel, care ne vizitează des, evident. Mama lui e la Paris, locuiește acolo, dar, o dată la două săptămâni, vine pentru Sasha, ceea ce mi se pare extraordinar de frumos. S-a schimbat atmosfera în familie, un copil vine cu multă bucurie, cu multă energie și cu pace. Atunci când ți se pare că se năruie totul, un copil în casă face minuni”, a mai spus Theo Rose pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton