Theo Rose a împlinit 27 de ani! Cum au întâmpinat-o colegii de la Vocea României și ce surpriză specială i-a făcut Anghel Damian / Imagini din culise

 Matei Bianca
.

Este zi de sărbătoare în showbiz-ul românesc! Theo Rose își sărbătorește ziua de naștere astăzi, pe data de 8 august 2024. Anghel Damian i-a făcut o surpriză specială iubitei lui, când cunoscuta artistă a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani. Iată ce surpriză emoționantă i-a făcut regizorul partenerului lui de viață, cu ocazia zilei de naștere a acesteia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Celebra cântăreață Theo Rose își sărbătorește ziua de naștere. Ce surpriză specială i-a făcut Anghel Damian iubitei lui, când artista a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani.

theo1theo1

Citește și: Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian a făcut primii pași: „Ești făcut din iubire, fericire și adevăr!”. Imagini inedite cu Sasha

Citește și: Anghel Damian, detalii despre nunta cu Theo Rose: „Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început. Evenimentul cu mulți invitați…”. Ce promisiune și-au făcut la începutul relației, pe care o respectă săptămânal / EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat fiica lui Christian Sabbagh, după ce Anca Țurcașiu a refuzat să facă o fotografie împreună: „Eu, când o să fiu vedetă mare…' / Anais are 7 ani și e populară pe rețelele de socializare

Citește și: Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii au plecat împreună din România, după ce au anunțat divorțul. Cum au fost surprinși în aeroport și reacția fanilor: „Și-a luat și bagajul cu el, fix ca în Thailanda'

Theo Rose își sărbătorește ziua de naștere

Este o zi specială pentru Theo Rose și asta pentru că artista își sărbătorește ziua de naștere. Celebra cântăreață a împlinit astăzi, pe data de 8 august 2024, frumoasa vârstă de 27 de ani.

Fanii și persoanele apropiate i-au transmis tot felul de urări frumoase prin intermediul rețelelor de socializare. Felicitările și urările de „La mulți ani' au început să curgă încă de ieri, cu o zi înainte de ziua ei de naștere.

Artista a fost aplaudată ieri atunci când se afla la filmările pentru noul sezon de la „Vocea României', care se difuzează pr Pro TV. Oamenii aflați acolo au strigat-o și i-au urat „La mulți ani'. Ea s-a emoționat atunci când a văzut atmosfera de acolo.

Ce surpriză specială i-a făcut Anghel Damian iubitei lui

Anghel Damian i-a făcut o surpriză specială artistei Theo Rose, cu ocazia zilei sale de naștere. Regizorul a așteptat-o pe iubita lui în culise și a surprins-o plăcut. Actorul i-a oferit un buchet mare de flori, iar cântăreața l-a îmbrățișat și sărutat pe partenerul ei de viață.

Cei doi îndrăgostiți se înțeleg foarte bine unul cu celălalt și cu siguranță mai urmează și alte surprize de la Anghel Damian pentru Theo Rose.

Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian a făcut primii pași

Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian a făcut primii pași. Sasha a fost surprins făcând primii pași, la doar câteva săptămâni după ce a împlinit un anișor.

Artista a imortalizat acest moment special și l-a împărtășit pe pagina sa personală de Instagram, exprimându-și surprinderea față de cât de repede a trecut timpul și cât de rapid a început micuțul ei să meargă singur.

„Când?'a scris Theo Rose în timp ce fiul ei, Sasha, făcea singur pași prin casă, având totuși grijă să-i acopere chipul.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton