TikTokerița Eva Evans a murit la doar 29 de ani! Anunțul a fost făcut de sora influenceriței: "După 24 de ore, sunt încă într-un ciclu constant de negare şi acceptare, aşa că..."

 Cica Cristina
.

TikTokerița Eva Evans a murit la 29 de ani, iar familia și apropiații sunt în stare de șoc și devastați de durere. Anunțul a fost făcut chiar de sora influenceriței, care nu-și poate reveni după vestea tragică pe care a primit-o.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Eva Evans, influenceriță americană, a murit la numai 29 de ani. Extrem de urmărită pe TikTok, Eva era cunoscută pentru conținutul său original, precum și pentru contribuția la diversitatea și creativitatea pe rețelele de socializare. De asemenea, în trecut participase la „Club Rat”, o serie TV difuzată pe Prime Video.

eva-evans-2eva-evans-2

TikTokerița Eva Evans a murit la doar 29 de ani

TikTokerița Eva Evans a murit la numai 29 de ani, iar moartea sa prematură a lăsat familia și apropiații îngenuncheați de durere. Sora influenceriței a fost cea care a confirmat tragica veste, într-un mesaj în care a ținut să specifice că încă nu s-a împăcat cu vestea, fiind într-o fază de negare.

„Familia mea a primit vestea că dulcea, fabuloasa, creativa, grijulia şi amuzanta Eva, frumoasa mea soră, este moartă', a transmis sora Evei pe rețelele de socializare.

Citește și: De ce a murit, de fapt, transsexualul Naomy, la doar 46 de ani. Apropiații încearcă să-i repatrieze trupul neînsuflețit din Germania / Povestea sa impresionată de viață

Citește și: Florin Piersic, dezvăluiri tulburătoare despre sora lui, care a murit înecată, la nici 15 ani: „Aș vrea să-l întreb pe Dumnezeu: Lucica noastră s-a întâlnit cu părinții mei acolo, în Rai?” 

Citește și: „Mi-am dorit, într-adevăr, să fac lucrurile să meargă, din iubire, din obsesie, din dorința de a reuși. Poate regret că…” Alexandra Stan, dezvăluiri sincere despre relațiile toxice din viața ei / EXCLUSIV

Citește și: „Mi-a adus Smiley de pe Muntele Athos brâul Maicii Domnului. L-am purtat și…'. Gina Pistol, despre momentul în care medicii i-au spus că nu poate rămâne însărcinată

Sora Evei Evans, devastată de durere

Momentan nu s-au precizat cauzele morții sale premature, subliniind doar cât de mare e șocul și cât de greu este de acceptat o astfel de veste: „După 24 de ore, sunt încă într-un ciclu constant de negare şi acceptare, aşa că ştiu cât de greu va fi să procesez această veste„.

Chiar dacă nu au fost oferite detalii cu privire la cauza morții, Lila Joy a menționat că urmează să fie planificate ceremonii diferite,dintre care una mai intimă pentru familia apropiată și prietenii cei mai apropiați, care vor fi contactați individual pentru alte detalii.

De asemenea, a a adresat o invitație tuturor celor care au iubit-o pe Eva Evans pentru a-și lua rămas bun: „Prezența ta ar însemna mult pentru ea și pentru noi'.

Cine a fost Eva Evans

Eva Evans s-a născut în Manhattan, însă a fost crescută între Brooklyn și Caraibe. Ea reușise să ajungă la inimile oamenilor grație vervei sale creative, dar și spiritului antreprenorial. Cu 30 de mii de urmăritori pe Instagram și peste 300 de mii pe TikTok, mesajele de condoleanțe ale fanilor și apropiaților au curs după moartea sa prematură. Eva Evans a fost descrisă ca fiind o persoană „frumoasă, amabilă, spirituală, inteligentă, amuzantă, strălucitoare' și ca fiind „cea mai tare, cea mai bună, amuzantă și frumoasă fată pe care am întâlnit-o vreodată.'

De-a lungul carierei, Eva Evans a avut colaborări de succes cu mărci prestigioase precum Gucci, Dior, Nike și Apple, dar și cu nume mari ca Miley Cyrus.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton