Actrița Tina Duceac a trăit clipe de panică după ce a sunat la 112. Salvarea a venit în două ore la actriță, iar o asistentă i-a vorbit urât: „I-am zis că simt că mor. Ai nevoie de ei o singură dată pe an și te lasă să mori”

.

Actrița Tina Duceac a trăit clipe de panică după ce a sunat la 112, deoarece s-a simțit foarte rău și a avut nevoie de ajutor medical specializat. Ambulanța a venit în două ore la actriță, iar o asistentă i-a vorbit urât. Ea a povestit pe rețelele de socializare tot ceea ce i s-a întâmplat și a transmis faptul că este dezamăgită de sistemul medical din România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Tina Duceac a trăit o experiență dramatică după ce a sunat la 112, solicitând ajutor medical de urgență. Actrița a așteptat două ore până când ambulanța a ajuns, timp în care a avut parte de o conversație cu o asistentă de la dispecerat, care i-a vorbit cu indiferență. Ea a decis să împărtășească această întâmplare cu fanii ei de pe rețelele de socializare, unde a vorbit despre tot ceea ce a pățit.

tina-duceac2tina-duceac2

Citește și: Când începe serialul Lia, la Antena 1. Horațiu Mălăele, Kira Hagi și Bebe Cotimanis, în distribuție

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Vlad Gherman: 'Nu știu dacă este oboseală cronică sau dacă corpul meu…'

Citește și: Cazul accidentului din parcul Pantelimon. Minorul de la volan, care lovit mortal un copil și a lăsat-o fără un picior pe sora lui, era drogat

Citește și: Christopher Ciccone, fratele mai mic al Madonnei, a murit de cancer, la 63 de ani: „Este greu de explicat legătura noastră'. Acum două săptămâni, artista și-a pierdut mama vitregă

Actrița Tina Duceac a trăit clipe de panică după ce a sunat la 112

Prin intermediul rețelelor de socializare, Tina Duceac a vorbit despre o experiență dramatică pe care a trăit-o recent, după ce a sunat la 112, deoarece se simțea foarte rău. Actrița a transmis că, începând cu seara precedentă, a simțit cum nu se simte bine, iar în dimineața următoare a decis să solicite ajutor medical de urgență.

„Ieri mi-a fost foarte rău, a început spre seară, iar undeva spre dimineață am sunat la 112 pentru că starea mea se agrava de la oră la oră. I-am rugat să trimită o ambulanță cu medic, pentru că nu mai  voiam experiența spitalului care este absolut îngrozitoare. A venit salvarea după două ore. Deja așteptasem de o oră și am sunat din nou pentru a vedea ce se întâmplă. Am crezut că au uitat, mi se părea ireal că aștept atât de mult timp', a scris tânăra la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Actrița a explicat cum o asistentă din spital i-a vorbit urât

După cele două ore de așteptare, Tina Duceac a avut parte de o surpriză neplăcută când a fost redirecționată către dispeceratul de urgență, unde o asistentă i-a răspuns într-un mod lipsit de interes. Actrița a explicat cum asistenta respectivă i-a răspuns urât.

Femeia cu care Tina Duceac a vorbit la telefon i-a spus actriței să meargă singură la spital dacă simte că moare. Ea a fost revoltată când a auzit acest lucru.

„Și ghici ce? Persoana care a răspuns m-a redirecționat către dispeceratul de urgențe. Iar acea femeie a început să mă ia la mișto, să țipe la mine, în condițiile în care i-am zis că simt că mor. Replica ei a fost <>.

<>. Replica unei femei, care ar trebui să îți vină în ajutor, care ar trebui să aibă empatie! De ce mai lucrezi în domeniul ăsta dacă nu poți fi om cu oamenii? Ambulanța a venit în 2 ore, repet! De ce dăm atâția bani la stat pentru sănătate? Ai nevoie de ei o singură dată pe an și te lasă să mori. Și unii te iau și la mișto! Dar ei vor salarii mai mari… și își bat joc de noi!', a mai adăugat ea.

De ce a avut nevoie Tina Duceac de ambulanță

Tina Duceac nu a vorbit exact despre motivul pentru care a avut nevoie de ambulanță, ci a spus doar că s-a simțit foarte rău și de aceea a sunat la numărul unic de urgență 112.

Ulterior, printr-o postare pe care a făcut-o pe rețelele de socializare, actrița a menționat faptul că starea ei de sănătate s-a îmbuntățit considerabil și va participa la un eveniment social împreună cu Smaranda, iubita lui Selly.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton