Ce ținută a ales Mikaela, fiica Iuliei Albu, pentru prima zi de liceu: „Clasa a noua...”

 Matei Bianca
.

Mikaela, fiica Iuliei Albu, a avut o intrare memorabilă în liceu. Ea a ales să studieze la Colegiul Economic „Nicolae Kretzulescu' din București. Imaginile din prima zi de școală au fost publicate de vedetă pe rețelele de socializare. Mikaela, care urmează să împlinească frumoasa vârstă de 15 ani, a surprins pe toată lumea, deoarece a ales o ținută specială. Iată ce a purtat fiica criticului de modă pentru prima zi de liceu! Iulia Albu a fost alături de fiica ei în această zi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Mikaela, fiica Iuliei Albu, a ales o ținută specială pentru prima zi de liceu. Vedeta a fost alături de fiica ei în această zi și a fotografiat-o în curtea Colegiului Economic „Nicolae Kretzulescu' din Capitală. Criticul de modă a postat câteva imagini pe rețelele de socializare.

iulia1iulia1

Citește și: Mihai Albu o acuză pe Iulia Albu că nu i-a încredințat fiica decât trei zile în ultimele două veri: „Programul de vizită nu se respectă. Mikaela și-ar fi dorit…'

Citește și: Ce salariu avea Iulia Albu când lucra în avocatură și de ce s-a îndreptat către modă: „Sunt mândră că am muncit pentru a ajunge unde sunt. M-am expus unui risc…'

Citește și: A murit Will Jennings, coautorul faimoasei piese din Titanic, My Heart Will Go On, interpretată de Céline Dion: „Un maestru, o minte strălucită și un spirit blând”

Citește și: Carmen Brumă, Mircea Badea și fiul lor de 10 ani au făcut accident de mașină în vacanța din Grecia: „Se putea termina groaznic”/ Ce s-a întâmplat

Ce ținută a ales Mikaela, fiica Iuliei Albu, pentru prima zi de liceu

Mikaela, fiica Iuliei Albu, a început liceul la Colegiul Economic „Nicolae Kretzulescu' din București. Adolescenta în vârstă de 15 ani a impresionat în prima zi de școală cu o ținută rafinată și elegantă, inspirată de stilul mamei sale.

În timp ce toți colegii săi erau îmbrăcați în cămăși albe, Mikaela a reușit să iasă în evidență printr-o fundă supradimensionată. Ea a completat outfitul cu un sacou belumarin, cu buzunare și guler conturate cu alb, și o geantă verde care a adăugat un strop de culoare ținutei.

Fata vedetei a avut o coafură naturală și un machiaj simplu. Imaginile din această zi specială au fost publicate de mama ei pe rețelele de socializare.

„Clasa a noua', a scris criticul de modă la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Iulia Albu și Mikaela, fiica ei, apariție de senzație la Festivalul SummerWell

Între 9 și 11 august 2024, pe Domeniul Știrbey din Buftea, a avut loc Festivalul SummerWell, iar Iulia Albu a ales să fie însoțită de fiica ei. Mikaele este o adolescentă foarte frumoasă, având moștenită de la mama sa nu doar aspectul, ci și pasiunea pentru modă.

Cele două s-au prezentat la festival cu ținute și look-uri impresionante. Criticul de modă a optat pentru o coafură cu bucle lejere și un machiaj accentuat pentru ochi, în timp ce Mikaela a ales să își lase părul creț și a aplicat un machiaj discret, dar atrăgător.

„Fata ta este superbă!! Seamănă cu tine; Sunteți superbe; Ce frumusețe de copilă! La fel ca mami a ei!; Ce frumoasă este, seamănă cu mamiș Dupa părerea mea Iulia este una dintre cele mai frumoase femei din România și naturală. A doua părere este că fiica ta îti calcă pe urme din toate punctele de vedere. Ador pur și simplu', sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Vedeta are o relație specială cu fiica ei

Iulia Albu are o relație specială cu fiica ei, Mikaela. Vedeta este alături de ea în cele mai importante momente din viața ei și o susține necondiționat, astfel că și în această primă zi de liceu a fotografiat-o în curtea Colegiului Economic „Nicolae Kretzulescu' din Capitală.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton