Totul despre botezul lui Isaia, fiul Vlăduței Lupău. Va fi un eveniment fără dar: „Este fără plicuri cu bani, fără dar. Tot decorul este cu alb și cu inimioare”

 Matei Bianca
.

Un apropiat de-al Vlăduței Lupău a oferit detalii importante despre botezul fiului artistei, Isaia. Potrivit acestuia, evenimentul va fi unul fără obligații, unde nu vor exista plicuri cu bani sau dar. Cântăreața va avea aproximativ 200 de invitați, persoane apropiate ei și soțului său, Adi Rus, care se vor bucura de un botez restrâns.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Detalii importante despre botezul fiului Vlăduței Lupău, Isaia. Va fi un eveniment fără obligații, unde invitații se vor bucura de distracție și momente speciale.

vladuta1vladuta1

Citește și: Când își va boteza Vlăduța Lupău fiul, pe Isaia. Cum arată invitația la botez: „Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale!'

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău și câte kilograme are la o săptămână după ce a născut. Artista are o siluetă demnă de invidiat, după două sarcini

Citește și: Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alex Mureșan, vor să aibă copii: „Ne tatonăm cu subiectul ăsta încă de la începutul relației. Dorință există din ambele părți'. Cum se vede actrița în rolul de mamă și ce spun părinții lor

Citește și: Daniel Buzdugan, îndrăgostit de soția lui ca-n prima zi, și după 31 de ani împreună: „Lumea pentru mine ești tu, este orice loc în care tu ești!” / Imagini cu ei, în ipostaze tandre

Detalii importante despre botezul fiului Vlăduței Lupău, Isaia. Va fi botez fără dar

Botezul fiului Vlăduței Lupău, Isaia, va fi un eveniment special și atipic, fără obligații financiare pentru invitați. Un apropiat al artistei a dezvăluit că evenimentul va fi unul fără plicuri cu bani și fără daruri.

Deși detaliile exacte au fost păstrate în mare secret, sursa a confirmat că vor participa aproximativ 200 de persoane, doar apropiați și prieteni ai familiei.

Vlăduța Lupău a pregătit două ținute speciale pentru acest eveniment, iar decorul va fi dominat de culorile alb și motive cu inimioare, adăugând o notă personală și intimă acestei ceremonii deosebite.

„Este fără plicuri cu bani, fără dar. Nu pot să dau foarte multe detalii. Pot să spun că o să fie un botez fără plic, fără dar. Vor fi apropiați, prieteni, dar chiar și așa, sunt vreo 100 și ceva, 200 de persoane. Dar cumva… este fără plicuri cu bani, fără dar, să zic așa. Ținutele sunt pregătite, două va purta. Totul este pregătit. Tot decorul este cu alb și cu inimioare', a transmis un apropiat al cântăreței pentru fanatik.ro.

Când își va boteza artista fiul, pe micuțul Isaia

Vlăduța Lupău se pregătește să își creștineze fiul, pe micuțuș Isaia, într-o ceremonie religioasă plină de emoții. Evenimentul, așteptat cu nerăbdare, se va desfășura în această săptămână, iar invitațiile au fost deja distribuite celor apropiați.

Invitația la botez este deosebită, reflectând atât credința adâncă a artistei, cât și dragostea sa pentru familie, începând cu un verset plin de semnificație.

„Săptămâna viitoare. Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale și niciun cuvânt nu este îndeajuns spre lauda minunilor tale. Isaia, împreună și părinții Vlăduța și Adi, frățiorul meu, Iair'este doar o parte din invitația la botez.

Andra și Cătălin Măruță vor fi nașii micuțului Isaia

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Vlăduța Lupău a dezvăluit că alegerea numelui pentru fiul ei, Isaia, a fost influențată de discuțiile cu fratele său mai mare, Iair, alături de care a analizat mai multe opțiuni.

Cântăreața a consultat și opinia Andrei Măruță, care a avut un rol în decizia finală. Ulterior, cântăreața a anunțat că ea și soțul ei, Adi Rus, au hotărât ca Andra și Cătălin Măruță să fie nașii de botez ai micuțului.

„Un factor decizional în alegerea numelui sau, mai bine spus, o persoană care m-a ajutat să fixez până la urmă numele a fost și Iair. Îl tot întrebam care variantă să fie, pentru că noi mai aveam una. Nu știu dacă să dau din casă sau nu. Am întrebat-o și pe Andra (n.r. Măruță). I-am cerut să mă ajute să rezolv o problemă și am întrebat-o. Mi-a spus că ei i-ar plăcea mai mult numele pe care l-am și ales.

Dacă dau din casă, atunci dau. O să se mărească familia și la voi, nu doar la noi. Se mărește familia voastră odată cu venirea micuțului Isaia pentru că… De aceea am vrut să aleagă Andra numele, pentru că o să fiți nașii lui', a dezvăluit cântăreața, în cadrul emisiunii „La Măruță'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton