Transformarea fabuloasă a lui Omar Arnaout, copilul-minune de la Next Star. Era un copil plăpând, iar acum este o frumusețe de băiat!

 Oana Popoiag
.
Omar Arnaout Next StarOmar Arnaout Next Star

Avea doar 13 ani când a făcut senzație cu vocea sa la „Next Star', iar acum face senzație în toată lumea. Omar Arnaout era doar un băiețel plăpând când a participat la concursul de talente, iar acum, la 18 ani, e o frumusețe de băiat. În plus, tocmai a fost admis la Conservator, așa cum și-a dorit dintotdeauna.

În 2013, Omar Arnaout impresiona o țară întreagă cu vocea sa senzațională la 'Next Star', iar ritmurile sale orientale nu te lăsau să stai jos. Pe jumătate libanez, pe jumătate roman, Omar era o prezență deopotrivă exotică și simpatică.

Îl mai ții minte pe Omar Arnaout, copilul de la Next Star? Transformarea fabuloasă prin care a trecut

La șase ani de când a câștigat 'Next Star', Omar Arnaout s-a schimbat radical. Copilul plăpând, născut în anul 2000, s-a transformat într-o frumusețe de băiat, care toamna aceasta va împlini 19 ani. La vârsta la care alți adolescenți încă depend de părinți, Omar face avere susținând concerte în toată lumea și având un succes colosal în țările arabe, cu muzica sa pe ritmuri orientale. Adolescentul a lansat piese în limba engleză, arabă și în română și este la mare căutare în Quatar.

În paralel a continuat și studiile, astfel că la Bacalaureatul susținut anul acesta a obținut o medie onorabilă, 8,65, iar zilele trecute a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost admis la Conservator.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton