Tudor Chirilă, implicat într-un scandal cu un șofer, care a parcat pe trecerea de pietoni. Bărbatul i-a smuls telefonul din mână artistului: „M-a înjurat, am sunat la Poliție, dar fără succes”

 Matei Bianca
.

Tudor Chirilă a fost implicat într-un scandal cu un șofer care și-a parcat neregulamentar mașina. Bărbatul i-a smuls telefonul din mână artistului și l-a înjurat. Cântărețul a sunat la Poliție, însă nu a avut succes să vină un echipaj pentru a rezolva situația, deoarece polițiștii nu au răspuns nici telefonic, nici pe numărul de WhatsApp.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Tudor Chirilă a fost implicat într-un incident tensionat cu un șofer care parcase pe o trecere de pietoni. După ce artistul i-a atras atenția, șoferul a refuzat să-și mute mașina, iar când acesta a început să filmeze, bărbatul i-a smuls telefonul din mână și l-a înjurat.

tudor1tudor1

Citește și: De ce nu le-a permis Tudor Chirilă organizatorilor Festivalului Mamaia 2024 să-i transmită concertul pe TVR2: 'Nu a fost din cauza trustului…' Ce spune producătorul evenimentului / EXCLUSIV

Citește și: Tudor Chirilă, discurs-manifest despre corupția din România pe scena de la UNTOLD 2024: „Țara noastră are parte de două chestii: sclavii și barosanii. Fiecare român se naște cu 300 de euro în minus. După 20 de ani de…'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Gheorghe Gheorghiu la 70 de ani. Deși locuiește în SUA din 2015, în fiecare vară cântă pe litoralul românesc

Citește și: Irina Fodor recunoaște că era geloasă la începutul relației cu Răzvan Fodor, pe când era unul dintre cei mai râvniți burlaci: „El a fost tot timpul înțeleptul…” / EXCLUSIV

Tudor Chirilă, implicat într-un scandal cu un șofer

Tudor Chirilă a fost implicat recent într-un incident tensionat cu un șofer care parcase neregulamentar pe o trecere de pietoni. Potrivit declarațiilor făcute de artist pe rețelele de socializare, conflictul a început după ce acesta i-a atras atenția șoferului asupra parcării ilegale. Deși i-a sugerat să folosească locurile de parcare disponibile în apropiere, bărbatul a refuzat să plece.

Cântărețul a menționat faptul că a încercat să contacteze de mai multe ori Poliția Locală a Sectorului 1 din București, atât pe WhatsApp, cât și telefonic, dar nu a primit niciun răspuns. În lipsa intervenției autorităților, artistul a decis să filmeze situația. Atunci, șoferul l-a jignit și i-a smuls telefonul din mână.

„Poliția Locală Sector 1 nu a răspuns la patru apeluri atât pe whatsapp cât și pe fix. Înainte de filmare i-am atras atenția că se află pe trecere de pietoni, nu a părut deranjat, i-am spus că sunt locuri de parcare după colț (cu plată) dar nu a vrut să plece. Apoi l-am filmat, mi-a smuls telefonul din mână, m-a înjurat, am răspuns, am mai sunat la Poliția Locală Sector 1 din nou, fără succes', a scris cântărețul pe Facebook.

Artistul a criticat eficiența scăzută a Poliției Locale

Tudor Chirilă a subliniat că astfel de incidente sunt frecvente și a criticat eficiența scăzută a Poliției Locale, care, în opinia sa, descurajează cetățenii să ia atitudine în fața neregulilor. Artistul a fost revoltat pe întreaga situație.

„Cam la asta se ajunge când nesimțire + lipsa eficiență autorități locale își dau mâna. Nu prea înțeleg rostul Poliției Locale, genul ăsta de incidente se întâmplă de sute de ori pe zi iar cetățenii sunt descurajați. Sau poate omu’ lucra la SIE și era în misiune', a mai completat el.

Cum a reacționat Poliția la acest incident

La postarea făcută de Tudor Chirilă pe rețelele de socializare, Poliția Locală Sector 1 a lăsat un comentariu. Spre surprinderea artistului, polițiștii au subliniat faptul că au preluat sesizarea făcută de el și vor lua măsurile necesare în acest sens.

„Bună ziua, colegii noștri au preluat sesizarea scrisă făcută de dumneavoastră pe numărul de telefon destinat comunicării pe rețeaua WhatsApp, pe care ați făcut-o după postarea acestui videoclip, iar un echipaj al Poliției Locale Sector 1 a fost direcționat în locație pentru verificări.

Menționăm că numărul de telefon pentru WhatsApp a fost creat doar pentru primirea sesizărilor (mesajele) scrise, care au ca subiect mașinile parcate neregulamentar și deșeurile depozitate ilegal, iar pe acest număr de telefon nu se pot prelua apelurile telefonice. Apelurile telefonice pot fi făcute 24/7 la 021.9540. Vă asigurăm că preluăm toate sesizările, de la toți cetățenii, din domeniile în care avem competențe', au scris polițiștii locali la postarea artistului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton