Un nou scandal la ASIA EXPRESS? Jojo și Paul Ipate par a fi supărați pe producătorii emisiunii

 Dumba Gabriela
.

Jojo și Paul Ipate au părăsit ASIA EXPRESS, din cauza durerilor cauzate de hernia de disc, afecțiune cu care actorul se confrunta de mai mult timp, însă agravată de probele dificile din concurs. Imediat ce a fost anunțată la TV eliminarea lor din reality show-ul difuzat de Antena 1, Jojo a postat pe Facebook un mesaj lung din care lasă să se înțeleagă faptul că ar fi supărată pe producătorii emisiunii, din cauza unor montaje care i-au dezavantajat în ochii telespectatorilor.

Jojo și Paul Ipate de la Asia ExpressJojo și Paul Ipate de la Asia Express

„Celor care au ales să îmi trimită zeci de mesaje negative le spun atât: vă înţeleg. Sunt convinsă că nu sunteţi oameni răi. Îmi place să cred că binele face parte din fiecare om care există pe această planetă, chiar dacă lucrurile par altfel uneori. Aparenţele înşeală.

Un montaj iscusit poate funcţiona perfect în condiţiile în care intri deja în povestea creată. Este o linie fină între real şi ireal atunci când priveşti un reality show, pentru că în cele din urmă este un format de televiziune. Aşa că eu vă rog să îl priviţi şi raţional dacă se poate, şi nu altfel.', este o parte din mesajul postat de Jojo pe pagina ei de Facebook.

Vedetele acuză că li se scot declarații din context

Formatul emisiunii presupune ca, la sfârșitul probelor, fiecare concurent să-și exprime părerile, prin intermediul unor testimoniale filmate separat de gașcă. Astfel, ce a povestit una dintre vedete despre oricare dintre colegii săi din concurs rămâne un mister pănă la difuzarea pe TV a show-ului. S-a întâmplat, din acest motiv, ca la finalul competiției, unii dintre concurenți să rămână complet șocați de părerea reală pe care o avea cineva despre ei vizavi de comportamentul exprimat în timpul filmărilor.

Toți au acuzat, însă, la unison, că au fost dezavantajați de montajul imaginilor și că au fost scoase din context anumite declarații. Atât în ediția trecută, cât și în cea de față, concurenții susțin că au fost special alese anumite declarații pentru a fi iscat un scandal. Pe de altă parte, producătorii spun că există sute de ore de filmări și că nu pot, evident, difuza pe post tot ce s-a discutat și s-a întâmplat de-a lungul competiției.

Jojo și Paul, singurii concurenți care nu vor să meargă la Capatos

Supărații acestei ediții a ASIA EXPRESS par a fi Jojo și soțul ei, Paul Ipate. Cei doi sunt singurii concurenți care au refuzat invitația la emisiunea lui Capatos, prezența vedetelor pe canapeaua de la Xtra Night Show, imediat după difuzarea unui episod al Asia Express fiind deja o tradiție la Antena 1.

De altfel, Paul Ipate nu vrea să comenteze despre participarea la Asia Express nici în timpul liber. Aflat la Gala Premiilor Gopo, actorul a răspuns tuturor întrebărilor reporterilor, mai puţin celor care aveau legătură cu reality show-ul. „Suntem la Gopo, mai puțin despre Asia Express!', a venit scurt răspunsul lui Paul la curiozitățile jurnaliștilor.

Până acum, doar Jojo, Paul Ipate și Bianca Drăgușanu, care a abandonat cursa încă de la începutul competiției sunt singurele vedete din ASIA EXPRESS care au refuzat să stea de vorbă cu Dan Capatos. Însă, la un moment dat, Capatos a anunțat că Bianca ar urma să vină la Xtra Night Show.

 

Și Vica Blochina s-a supărat pe producători

 

„La sfârşitul fiecărei zile ne vedeam şi atunci te întrebau ce părere ai despre colegi. Şi la un moment dat mi-au spus „ştii că Lora a spus despre tine aşa şi aşa'. Dar eu nu am văzut să spună aşa ceva. Lora spune că nu a spus aşa ceva. Şi eu am spus „urâţenia pământului', dar în maşina aia era Lora, dar eu nu am ştiut că ea e acolo. Eu am spus aşa la general, în glumă', a spus Vica Blochina.

Lora a comentat și ea: „Ca să ne poată uni şi să iasă cu scântei s-au încercat nişte bârfe. Eu nu am ştiut despre chestia asta, acum am văzut la tv. Mi-e frică de ce o să mai aud. Am auzit multe lucrurie spuse despre mine şi Ionuţ şi noi nu am spus nimic de nimeni. Eu nu am spus nimic de Vica. Eu mereu spuneam că dacă cineva spune ceva o face pentru că nu mă cunoaşte. Eu am mers în „Asia Express' pentru distracţie, nu pentru bani. Am vrut o experinţă cu Ionuţ, am avut nevoie de o evadare de la stres şi nu am încercat decât să o cuceresc pe Vica şi să o fac să râdă'.

 

„Doar 10% din tot ce s-a filmat se difuzează la TV'

 

Lora și Ionuț Ghenu au făcut dezvăluiri privind participarea lor la reality-show-ul Asia Express.

„Cred că doar 10% din tot ce s-a filmat se difuzează la TV. Au fost foarte multe momente emoţionante şi frumoase. La un moment dat, am mers foarte mult pe jos şi Ionuţ s-a chinuit să îmi menţină moralul sus tot drumul. Şi îmi spunea mereu că urmează un sat, dar am mers 20 de kilometri', a spus vedeta.

Citește și: Jojo, primele declarații despre abandonul de la ASIA EXPRESS. Ce se întâmplă cu Paul Ipate, după ce a fost diagnosticat cu hernie de disc

Citește și: Ana Morodan și Adrian Teleșpan s-au întors în ASIA EXPRESS, după ce au fost eliminați. I-au înlocuit pe Jojo și pe Paul Ipate!

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton