Unde s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan: „Nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India!”. Cel care le-a făcut cunoștință celor doi a fost fostul ei iubit, Marius Moga

 Matei Bianca
.

Iulia Vântur și Salman Khan au o relație discretă din toate punctele de vedere, iar ea alege să vorbească foarte rar despre legătura dintre ei. Cei doi nu fac prea multe declarații despre iubirea pe care o trăiesc. Cu toate acestea, fosta prezentatoare TV a vorbit despre locul în care s-a cunoscut cu actorul indian. Cel care le-a făcut cunoștință celor doi a fost fostul ei iubit, Marius Moga.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Iulia Vântur a explicat unde s-a cunoscut cu Salman Khan. Fosta prezentatoare TV și actorul indian nu s-au întâlnit în India, așa cum mulți ar fi crezut. Cel care le-a făcut cunoștință celor doi îndrăgostiți a fost fostul ei iubit, Marius Moga.

iulia1iulia1

Citește și: Gina Chirilă, noi detalii despre relația pe care soțul ei, Bogdan Vlădău, a avut-o cu Iulia Vântur. A spus totul în direct, la Măruță: „Am zis să fiu total sinceră!”

Citește și: Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Salman Khan și prietenii lor. Imagini spectaculoase de la petrecere, unde vedeta a avut mai multe torturi

Citește și: Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, a împlinit 71 de ani. Cum arată, cu ce se ocupă în Costa Rica, și ce păstrează cu sfințenie de la regretatul artist Ion Dolănescu: 'Mereu îl visez…'/ EXCLUSIV

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor divorța aproape în același loc unde s-au căsătorit: „Așa este viața, acum divorțăm peste gard, tot aici”

Unde s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur a dezvăluit detalii neașteptate despre modul în care l-a cunoscut pe celebrul actor indian Salman Khan. Întâlnirea nu a avut loc în India, așa cum s-ar fi putut crede, ci pe un „teren neutru', într-o circumstanță cu totul întâmplătoare.

Deși nu a specificat locația exactă, fosta prezentatoare TV a ținut să sublinieze faptul că întâlnirea a fost una destinată. Cel care le-a făcut cunoștință a fost nimeni altul decât Marius Moga, fostul ei iubit.

„Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare. Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie', a spus vedeta pentru okmagazine.ro.

Fosta prezentatoare TV și actorul s-au cunoscut în anul 2011

Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost un subiect intens dezbătut atât în presa din România, cât și în cea internațională, datorită discreției cu care cei doi și-au menținut relația timp de peste 10 ani.

În urmă cu 12 ani, Iulia Vântur s-a stabilit în India, țara natală a lui Salman Khan. Deși au fost văzuți frecvent împreună și au atras atenția presei, cei doi nu au confirmat inițial relația. Puținele declarații despre viața lor de cuplu au alimentat speculațiile privind începuturile relației.

Cei doi s-au întâlnit în vara anului 2011, atunci când Marius Moga i-a făcut cunoștință cu actorul indian. Artistul colabora la acea vreme cu Salman Khan pentru coloana sonoră a unui film, iar întâlnirea ar fi avut loc la Dublin, pe platourile de filmare ale producției „Ek Tha Tiger'.

Ce spune Iulia Vântur despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur a mai vorbit și despre relația cu Salman Khan. În luna martie a acestui an, actorul indian a fost surprins în compania unei femei, însă fosta prezentatoare TV a mărturisit că ei sunt foarte bine și se speculează foarte multe lucruri.

„Evident că suntem OK. Eu am încercat să stau departe de acest subiect pentru că ţin la intimitatea mea, plus că s-a speculat atât de mult pe acest subiect că orice aş spune se interpretează. Suntem foarte bine, evident. Ştiu că există o curiozitate cu privire la acest subiect, însă, curiozitatea mea nu merge atât de departe', a precizat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton