De unde vine porecla lui Marius Vizante: „Vizante bișnițarul care vindea țigări, blugi, pe vremea lui Ceaușescu. Nici măcar diriginta nu știa că mă cheamă Florea”

 Matei Bianca
.

Marius Florea a vorbit despre porecla pe care o are de foarte mulți ani de zile încoace, și anume cea de „Vizante'. Actorul are această poreclă de când era doar un adolescent, mai exact de când era în clasa a IX-a. Nici măcar diriginta lui nu știa că îl cheamă Florea, iar toți colegii îi spuneau Vizante. El a făcut declarații importante cu privire la acest subiect.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

De unde vine porecla lui Marius Vizante. Actorul are această poreclă de când era adolescent, de pe vremea când era la liceu.

marius1marius1

Citește și: Marius Vizante și soția lui, Cristina, au schimbat rolurile în educația fiicei lor, de-a lungul timpului: „Să nu existe impresia că mama e cea rea și tata e cel bun sau invers”. Katia are 17 ani și nu exclude să plece la facultate în străinătate / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Marius Vizante soția și cum a cerut-o în căsătorie: „În primă fază, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei, când ne-am întâlnit absolut întâmplător…”. Au un mariaj de peste 18 ani / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Darius Măcinic, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 42 de ani, este antrenor de judo și scrie poezii în timpul liber

Citește și: Campioana Daniela Larreal Chirinos s-a stins din viață! Fosta ciclistă care a participat la 5 ediții ale Jocurilor Olimpice, găsită moartă în apartamentul său

De unde vine porecla lui Marius Vizante

Marius Florea, cunoscut publicului larg sub numele de Marius Vizante, și-a dobândit porecla încă din adolescență, pe când era elev în clasa a IX-a. Actorul povestește că totul a început cu un monolog satiric pe care îl interpreta despre un personaj numit Vizante, un bișnițar care vindea țigări și blugi pe vremea regimului comunist.

Modul său de a spune acea poveste, împreună cu expresiile faciale care capturau perfect esența acelui personaj de care vorbea, l-au transformat într-o figură cunoscută în rândul elevilor din București.

„Porecla de Vizante o am de prin clasa a 9-a, când spuneam eu un monolog satiric, cu Vizante bișnițarul care vindea țigări, blugi, pe vremea lui Ceaușescu. Și pentru că îl spuneam eu așa interesant și ce față aveam până la 16 ani, m-au târât cam pe la toate cântările României ca în prima parte a spectacolului să fiu îmbrăcat frumos, să citesc poezii patriotice, și în partea a doua a spectacolului, unde se mai relaxa și cânta și o trupă rock, apărea și monologul satiric. Timp de vreo 3-4 ani, am fost văzut de toți elevii din București cel puțin. Mi-a rămas așa porecla. Nici măcar diriginta nu știa că mă cheamă Marius Florea', a povestit actorul în podcast-ul „Altceva cu Adrian Artene'.

Actorul are porecla Vizante de la Radu Beligan

Cu toate acestea, nu doar activitățile sale din liceu au contribuit la păstrarea poreclei „Vizante' de-a lungul anilor. Un rol important l-a jucat și renumitul Radu Beligan, care i-a spus că Marius Florea Vizante este un nume adevărat de actor.

„Așa s-a întâmplat și cu Meșterul Beligan, care s-a uitat și a zis: «Marius Florea, Florea Marius… Acesta nu e nume de actor! Marius Florea Vizante! Acesta e nume de actor. Du-te, dragă, la birouri, și spune că am zis eu să schimbe afișul.» Și dacă a zis Meșterul Beligan, cum era să zic eu?!', a mai completat el.

Marius Florea nu s-a gândit să pună numele de „Vizante' în buletin

Dar asta nu este tot cu privire la discuția despre această poreclă renumită a actorului! Marius Florea a mărturisit că nu s-a gândit niciodată să pună numele de „Vizante' în buletin, deoarece nu acesta este numele lui real, ci doar o poreclă cunoscută de toată lumea.

Nu, nu m-a bătut niciodată gândul să-mi schimb numele în buletin', a explicat celebrul actor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton