Unde vor locui Daniel Pavel și Ana Maria Pop după nuntă: "Suntem acasă acolo unde suntem amândoi". Ce planuri au pentru luna de miere / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

O nuntă ca în povești au pregătit Daniel Pavel și Ana Maria Pop. 400 de invitați la cel mai important eveniment din viața lor! Povesteau că spartul paharelor înainte de a intra, precum și călcatul mirelui în biserică se numără printre tradițiile pe care le vor respecta în ziua cea mare, dar nu și furatul miresei, care a ieșit din prima din discuție. Acum, îndrăgitul prezentator de la Survivor ne-a spus unde va locui cu soția lui și ce planuri au pentru luna de miere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Te consideri un bărbat norocos? Ce simți că mai lipsește acum din viața ta?

Ca să parafrazez Poetul, mă încântă azi, mai mult chiar decât măncântară în trecut, evoluția mea declinată la timpul prezent de bărbat deplin – minte, trup, spirit – care construiește viitorul cu certitudinea și curiozitatea visătorului pragmatic. Mă consider un om extrem de norocos. Am o familie minunată, un copil extraordinar, o femeie superbă alături de mine și, pe plan profesional, sunt implicat într-un proiect care mi se potrivește foarte bine. Las viața să mă surprindă și pe mai departe și să mă ducă spre ceea ce trebuie.

daniel-pavel-1daniel-pavel-1

Citește și: Daniel Pavel și Ana Maria Pop, pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă: „Nu a fost deloc greu să alegem cele două perechi de nași, am știut pe cine ne dorim. Tematica e una simplă”. Cât de mult se implică familiile lor în organizarea evenimentului / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel, detalii despre nunta cu Ana Maria Pop: „Încercăm să lăsăm superstițiile deoparte și să ne concentrăm pe…”. De ce și-a ales logodnica prezentatorului trei rochii de mireasă și cum vor arăta/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arătau Culiță Sterp și Daniela Iliescu în adolescență. Au fost colegi în liceu și s-au regăsit după mulți ani: „Îmi plăcea rău de ea și mi-era rușine să-i spun'

Citește și: Georgică Cornu iese la atac după ce a fost părăsit de Marina Almășan, deși susține că o iubește și o vrea înapoi. Ce îi reproșează: „Acțiuni de acest gen Marina a mai făcut, am înțeles că așa este obiceiul ei”

Unde vor locui Daniel Pavel și Ana Maria Pop după nuntă

Aaa, era să uit un detaliu important… Așa că vă întreb pe ultima sută de metri… Unde veți locui după nuntă? Vă mutați, v-ați făcut vreun plan?

Noi locuim deja împreună, în București, de ceva timp. Așa o vom face și de acum înainte. Oricum suntem acasă acolo unde suntem amândoi – fie că vorbim despre România sau Dominicană… Sau cine știe pe unde vom mai ajunge?

Ce planuri au Daniel Pavel și Ana Maria Pop pentru luna de miere

Pe final, spuneți-mi ce planuri aveți pentru luna de miere, dar și pentru restul anului? Ce v-ați mai pus în minte?

Luna de miere o vom face întro locație potrivită nouă, cu soare, timp pentru noi doi și multă fericire. Momentan, privim până acolo. Promi tem să vă ținem la cu rent cu toate, pe conturile noastre. Vă îmbrățișez pe toți!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton