Valeriu Pavel Dan a fost înmormântat într-un cerc restrâns, uitat de colegii de breaslă: „Dacă tot susțineți că ați fost prieteni, trebuia să vă interesați până la ultimul drum al lui. Păcat că...”

.

Valeriu Pavel Dan, actor și fost prezentator la Etno TV, a fost înmormântat într-o ceremonie restrânsă, la care au lipsit majoritatea colegilor de breaslă. Cântărețul Marius Baldovin și-a exprimat dezamăgirea față de absența multor artiști și actori care l-au cunoscut și apreciat pe „Puiu'. Iată de ce au lipsit colegii lui de breaslă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Valeriu Pavel Dan a murit în urmă cu doar câteva zile, după ce a făcut un atac de cord și s-a prăbușit pe stradă. Acum, regretatul actor a fost condus pe ultimul drum, însă la înmormântare au fost prezente doar câteva persoane. Colegii lui de breaslă au lipsit.

valeriu-pavel-dan2valeriu-pavel-dan2

Citește și: Drama neștiută a regretatului actor Valeriu Pavel Dan, care a murit la doar 53 de ani: „Am vorbit despre Jull, că a trecut un an de la plecarea lui din această lume…'

Citește și: Actorul Valeriu Pavel Dan a murit la 53 de ani, subit, pe stradă! A fost prezentator al matinalului „Puiu şi Jul” de la Etno TV: „Să fii Lumină!”

Citește și: Diana Matei a rămas însărcinată cu tripleți, dar a fost nevoită să renunțe la sarcină: „Era foarte periculos și pentru copii din punct de vedere medical și pentru mine”

Citește și: Noi procese și plângeri înregistrate în cazul lui Sean „Diddy' Combs: alte două minore se alătură presupuselor victime. Când va fi judecat rapperul și ce le-a cerut judecătorilor

Valeriu Pavel Dan a fost înmormântat într-un cerc restrâns

Valeriu Pavel Dan, cunoscut actor și fost prezentator la Etno TV, a fost înmormântat recent într-o ceremonie restrânsă, la care au participat doar membrii familiei și câțiva apropiați. Surprinzător, mulți dintre colegii de breaslă ai actorului, care au lucrat cu el în diverse filme și emisiuni, au lipsit de la eveniment.

Actorul cunoscut drept „Puiu' s-a stins din viață pe data de 17 octombrie 2024, la vârsta de 53 de ani. Vestea că el a murit a întristat o țară întreagă, însă doar foarte puține persoane au fost prezente pentru a-l conduce pe ultimul drum și pentru a-și lua rămas-bun de la el.

De ce au lipsit colegii lui de breaslă

Marius Baldovin a criticat dur absența de la înmormântare a colegilor de breaslă ai lui Valeriu Pavel Dan. Artistul a precizat faptul că se aștepta la o prezență mai numeroasă din partea celor care l-au cunoscut și apreciat pe actor.

Cântărețul a fost prezent pentru a-l conduce pe regretatul actor român pe ultimul drum și a fost alături de familia acestuia în momentele grele.

„Mă așteptam să fie prezenți foarte mulți soliști și actori cu care a jucat în filme și care ar fi trebuit să vină la înmormântarea actorului, fost prezentator la Etno. La fel s-a întâmplat și la colegul lui Jull (Iulian Nicolae) când a murit: doar câțiva au venit să își ia rămas bun. La înmormântarea acestui actor și prieten drag au fost doar câteva persoane cunoscute (3 persoane), eu și două persoane care au jucat cu el în filme, în rest, doar familia lui.

Păcat… păcat că uităm de oamenii care ne-au bucurat inimile și ne-au făcut diminețile frumoase. Rușine să vă fie celor care vă dați prieteni sau ați fost „prieteni' cu el. Prietenia nu constă în virtualitate, ci în realitate. E urât să te bucuri pentru niște vizualizări și să postezi gen: „Condoleanțe prietenului meu Valeriu', când tu, de fapt, nu ai fost nici măcar la înmormântare. De câteva zile s-a spus unde va fi înmormântat… Dacă tot susțineți că ați fost prieteni, trebuia să vă interesați până la ultimul drum al lui.

Respect familiei lui, care a avut o frumoasă ceremonie de înmormântare. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Puiu', a spus artstul pentru wowbiz.ro.

Valeriu Pavel Dan a murit la 53 de ani, în urma unui atac de cord

Valeriu Pavel Dan, care s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani, a lăsat în urmă o carieră impresionantă și o comunitate îndurerată. Moartea sa neașteptată, provocată de un atac de cord suferit în public, i-a șocat atât pe fanii lui, cât și pe colegii săi de breaslă.

Actorul era apreciat nu doar pe scenele teatrelor din România, ci și pe platourile de filmare internaționale, având un rol important în popularul serial „Wednesday', unde a apărut în ambele sezoane.

De asemenea, el s-a remarcat în producții locale, cum ar fi comedia „Milionari de weekend' din anul 2004, și ca prezentator al emisiunii „Puiu și Jull' de la Etno TV.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton