Vali Bărbulescu și modelul Delia Tudose s-au despărțit, după 12 ani de relație. Apropiații i-au dat de gol

 Cica Cristina
.

Vali Bărbulescu și iubita lui, Delia Tudose, au ales să meargă pe drumuri separate după o relație de 12 ani, presărată cu numeroase certuri și împăcări! Acum, cei doi și-au spus adio!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dj-ul și fotograful de succes Vali Bărbulescu este singur după 12 ani! Fostul concurent de la 'Ferma. Un nou început' s-a despărțit de iubita lui, modelul Delia Tudose.

Citește și: S-a pierdut cu firea! Ioniță de la Clejani, reacție violentă după ce Margherita ar fi agresat două femei pe Calea Victoriei

Când toată lumea se aștepta să bată clopote de nuntă și să se oficializeze relația, cei doi au venit cu o veste neașteptată: au ales să meargă pe drumuri separate. Surse din anturajul celor doi au confirmat despărțirea pentru Libertatea.

Citește și: Loredana spune adevărul despre operațiile estetice și trucurile de înfrumusețare la care apelează:„Am niște reguli de la care nu mă abat nici măcar în vacanță'/ EXCLUSIV

Vali Bărbulescu, apropiere față de Otniela Sandu la Ferma

Până la acest moment niciunul dintre cei doi nu au specificat care au fost motivele clare ale despărțirii, însă problemele din trecut par să-și fi spus, din nou, cuvântul. Reamintim că printre acestea s-ar număra și apropierea de Otniela Sandu, în cadrul emisiunii Ferma, când artistul i-a propus colegei sale să iasă în oraș cu el și iubita sa, pe motiv că Delia ar fi bisexuală.

Citește și: Tatăl Giuliei Nahmany de la Ferma a murit în Israel!Vedeta nu poate participa la înmormântare

Vali-Barbulescu-1Vali-Barbulescu-1

Pentru că Vali Bărbulescu nu și-a cântărit suficient vorbele, mulți au crezut că depărțirea va surveni odată cu revenirea sa în București. Lucru care, surprinzător, nu s-a întâmplat atunci, fostul concurent de la Ferma fiind sigur de relația sa la acel moment.

Citește și: Anna Lesko o face praf pe Andreea Bălan și îi ia apărarea lui George Burcea!„Este dezechilibrată mult de tot la nivel emoțional'

'Atâția ani de relație o validează pe ea, cu toate calitățile pe care le are. Este singura persoană din lume care a reușit să mă facă să-mi fac patul! Este copleșitor. Delia m-a iertat în trecut, când am făcut o nenorocire majoră și m-am simțit cel mai prost din viața mea', a declarat Vali Bărbulescu în trecut 'Vorbește lumea'.

Acum, Delia s-a întors în orașul natal, Iași, în timp ce Vali Bărbulecu se focalizează pe emisiunea online Ferma.

Sursa foto: Facebook, Libertatea


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton