Vero Căliman (Fetita Zurli) pleacă din Gașca Zurli, după 15 ani: "Nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere". Alți doi colegi și-au anunțat retragerea

 Cica Cristina
.

Vero Căliman (Fetita Zurli) pleacă din Gașca Zurli, după 15 ani, iar Mirela Retegan a reacționat de îndată ce a auzit vestea. Nu doar „Fetița Zurli”, ci și Ionuț Varodi („bucătărașul Lulu') și Răzvan Marina („Truli') și-au anunțat retragerea. Membrii echipei extrem de îndrăgite de copii au ales să meargă pe drumuri diferite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Trei membri din Gașca Zurli și-au anunțat retragerea. E vorba despre Vero Căliman (Fetita Zurli) , care pleacă la nu mai puțin de 15 ani de când s-a alăturat proiectului. De asemenea, alți doi colegi și-au anunțat retragerea. Este vorba despre Ionuț Varodi, care îl interpreta pe „bucătărașul Lulu' și de Răzvan Marina, care intra în pielea personajului „Truli'. Reamintim că Gașca Zurli e formată din Mirela Retegan (prezentatoarea), „Vrăjimăturica', „Truli', „Clopoțel', „Zdrăngănel', „Vrăjitoarea Tura Vura', „Yuppi', „Zâna Bună', „Băiețelul Zurli', „Super Eroul Mulțumesc' și  „Bucătărașul Lulu'.

gasca-zurli-in-jurul-lumii-627×376-1gasca-zurli-in-jurul-lumii-627×376-1

Vero Căliman (Fetita Zurli) pleacă din Gașca Zurli, după 15 ani

Vero Căliman, în vârstă de 34 de ani, este cunoscută publicului drept „Fetița Zurli'. După 15 ani de când s-a alăturat proiectului și-a anunțat retragerea, menționând cât de greu i-a fost să facă această alegere.

„De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în piuneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere. Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot. Părinților vreau să le mulțumesc pentru încredere, pentru că și-au lăsat copiii să se joace cu mine și cu colegii mei. Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent! Viitorul sună Vero', a transmis Vero Căliman, pe Instagram.

Citește și: Cum arată Mirela Retegan de la Gașca Zurli în costum de baie, la 53 de ani: „Mă bucur că pot da încredere femeilor”

Citește și: Drama neștiută a actriței Vero Căliman alias Fetița Zurli, cum o știu toți copiii: „Tatăl meu a murit când aveam 7 ani și…”

Citește și:

Mirela Retegan, prima reacție după retragerea Fetiței Zurli

Mirela Retegan s-a numărat printre cei care au reacționat la postarea făcută de Vero Căliman, care și-a anunțat retragerea.

„Dragă Vero, mi-e foarte greu să pun în cuvinte tot ce simt. Așa cum mi-ai spus, copilul a făcut 18 ani și pleacă de acasă. Ești Minunată! Orice proiect te va avea, o să fie unul câștigat. Eu îți mulțumesc pentru toți anii, pentru toate trăirile, emoțiile, descoperirile și drumurile pe care le-am făcut împreună, umăr la umăr. Ai un loc special în inima mea. Îți țin pumnii. Te iubesc!', a spus Mirela Retegan.

Ionuț Varodi (bucătărașul Lulu) și-a anunțat retragerea din Gașca Zurli

Și Ionuț Varodi, cel care îl interpreta pe „bucătărașul Lulu, și-a anunțat retragerea. La fel ca și Vero Căliman, a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

„Astăzi a fost o zi foarte importantă pentru mine. O zi grea, dar importantă. Am îmbrăcat pentru ultima dată costumul de bucătar. De astăzi rămân doar eu, Lulu, simplu. Am ales să părăsesc echipa Zurli. Nu a fost o decizie ușoară, dar simt că e momentul potrivit pentru o schimbare și noi oportunități. Am avut privilegiul să călătoresc foarte mult, să lucrez cu mulți oameni și să câștig o experiență valoroasă, dar, ca în orice călătorie, au existat și provocări.

Cu toate acestea, prefer să mă concentrez asupra lecțiilor învățate și a momentelor bune. Așa că, good news, de ceva vreme lucrez la un vis. Un vis care începe ușor-ușor să prindă aripi. Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mă susțineți și mă sprijiniți. Nu dispar, YouTube-ul merge în continuare, și dacă aveți nevoie de ceva din cele menționate mai sus, lets talk. Al vostru, Lulu', a transmis Ionuț Varodi pe Facebook.

 Răzvan Marina (Truli) pleacă din Gașca Zurli

Al treilea membru care și-a anunțat plecarea din Gașca Zurli, după 13 ani, e Răzvan Marina, cel cunoscut pentru personajul Truli.

„După 13 ani de călătorii, spectacole, sute de mii de kilometri, zeci de orașe și clipe memorabile alături de colegii mei din Gașca Zurli, a venit momentul să îmi iau rămas bun de la Truli și Tura Vura și să le mulțumesc celor care au făcut parte din drumul meu profesional de până acum. În cei 13 ani am învățat și evoluat mult, dar au existat și multe momente de care nu îmi voi aminti cu plăcere.

Astăzi vreau să mulțumesc copiilor pentru zâmbetele, îmbrățișările și dragostea lor, și părinților pentru râsetele și susținerea lor necondiționată. A fost o onoare să fiu parte din viața voastră. Nu voi uita niciodată aceste momente și sunt mândru de tot ce am realizat împreună cu colegii mei pentru copiii din România. În continuare, îmi voi concentra toată atenția și energia către proiecte care mă vor solicita ca actor și către @eracoolevents, proiectul meu personal care se ocupă cu organizarea de evenimente.Vă mulțumesc!', a fost mesajul pe care Truli l-a postat în mediul online.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton