Viața Irinei Nicolae în Ungaria, la 15 de ani de când a părăsit România. Pentru ce meserie se pregătește: "Mi-am dorit să învăț de la profesioniști, așa că nu am stat degeaba și am aplicat pentru...". În ce relații a rămas, de fapt, cu fostele colege de la A.S.I.A. / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum arată viața Irinei Nicolae în Ungaria, la 15 de ani de când a părăsit România. Artista ne-a vorbit în paginile revistei VIVA! despre viața ei în Budapesta și cât de împlinită este în acest moment al vieții, atât timp cât există dragoste: „Poți fi la capătul Pământului, dacă ești cu cine îți e drag!”, ne-a povestit Irina Nicolae. De asemenea, nu a evitat nici să vorbească despre relația cu fostele colege de la A.S.I.A., lămurind cum stau lucurile, de fapt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cum este viața la Budapesta? Ce ai mai făcut în ultimul timp?

Budapesta este un oraș superb și îl recomand, din suflet, tuturor. E pentru toți și toate. Viața mea se învârte în jurul familiei și al muncii mele.

trupa-asia-7-1trupa-asia-7-1

Citește și: Cum a început relația dintre Irina Nicolae și soțul ei, Marius Vizer: „Nu am știut cine era expeditorul buchetelor de flori pe care le primeam. Eu nu mai eram în relația cu Florin, iar el…'. De ce au avut două cununii religioase / EXCLUSIV

Citește și: Irina Nicolae, mărturisiri dureroase despre fiica pe care a pierdut-o după ce a născut provocat, la cinci luni: „Din cauza unor probleme medicale…'. Cum o educă pe fetița ei, Scarlett Maria, la 6 ani / EXCLUSIV

Citește și: Andra i-a făcut o surpriză de proporții unei mirese pe care a văzut-o traversând strada. Videoclipul s-a viralizat rapid: „Dovadă că nu te costă nimic să faci un om fericit'

Citește și: Cornel Luchian de la Insula Iubirii a fost la un pas de moarte. „Când avea 25 de ani a avut un accident mortal. Zice că a fost și în Rai, și în Iad”

Cum arată viața Irinei Nicolae în Ungaria, la 15 de ani de când a părăsit România. Se pregătește pentru o nouă meserie

Cum e viața ta socială în Budapesta? Ai prietene cu care ieși în oraș, cum bănuiesc că obișnuiai și aici?

Sigur că am prieteni, și de aici, și de afară, care mă vizitează des, nu mulți, dar buni! Viața mea socială este una liniștită, nu merg în cluburi sau discoteci, dar ies zilnic cu familia sau prietenii la masă, sau în locuri destinate copiilor, la expoziții, la cinema, la operă, la musicaluri, la evenimente la care soțul este invitat. Am o viață plină și activă!

Ce îți place să faci în timpul liber? În afară de muzică, ce pasiuni mai ai? Înțeleg că te ocupi cu decorațiunile interioare. Pare că ai un simț estetic înăscut, dar, totuși, de unde această pasiune?

Întotdeauna m-a atras frumosul, a venit firesc și mi-am dorit să învăț de la profesioniști, așa că nu am stat degeaba și am aplicat pentru cursurile de design interior ale atelierelor iLBAH și ale arhitectei Miruna Ardelean și încă sunt în proces de învățare. Un sfat de care am ținut cont întotdeauna a fost să rămân un elev pentru tot restul vieții, să am acea curiozitate pe care o are un copil atunci când descoperă lumea, și lucruri minunate se vor întâmpla.

Nu îți este dor de muzică? Te mai interesează să faci ceva pe acest plan?

Muzica este parte din viața și sufletul meu și așa va fi mereu!

În ce relații a rămas, de fapt, cu fostele colege de la A.S.I.A.

În ce relații mai ești cu fetele din trupa A.S.I.A.?

Au fost discuții legate de faptul că nu ai fost invitată la concertul aniversar… Mi-ar fi plăcut să îți spun că avem o relație, dar, din păcate, nu prea mai comunicăm. Eu nu sunt supărată pe nimeni și chiar vreau să le mulțumesc. Nu a fost ușor să văd că orgoliile și in teresele au fost mai mari decât realizările, dar, într-o perioadă delicată pentru sufletul meu, viața m-a recompensat cu atâta dragoste, respect, admirație și atâtea mesaje care mi-au mers la suflet și mi-au arătat că anii mei de muncă, sacrificii și dăruire nu au fost în zadar, și pentru asta le mulțumesc! A trebuit doar ca să înțeleg cât de multă dragoste am sădit în inimile oamenilor! Și asta este tot ceea ce contează pentru mine, publicul și dragostea lui! Mă înclin!

Irina Nicolae: „Poți fi la capătul Pământului, dacă ești cu cine îți e drag!”

Locuiești în Ungaria de mai bine de 15 ani. Te-ai acomodat? Îți lipsește ceva de acasă? Care sunt plusurile și care sunt minusurile faptului că ești departe de casă?

Când există dragoste, există tot! Poți fi la capătul Pământului, dacă ești cu cine îți e drag! Nu am analizat niciodată minusurile și plusurile, nu văd viața în alb și negru, o văd în culori și armonie. Am tot ce îmi doresc și știu că poți construi orice vis atunci când ești lângă omul iubit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton