Viața lui Sebastian Dobrincu, înainte să devină milionar. A fost marginalizat, umilit și bătut

 Mirea Roxana
.

De foarte multe ori, viața bate filmnul. Acesta este și cazul lui Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar român din Silicon Valley. Înainte de a pleca spre Statele Unite ale Americii, tânărul a fost nevoit să schimbe liceul după ce a fost agresat și umilit de către colegii lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Din nefericire, statisticile UNICEF confirmă că aproape jumătate dintre elevii români sunt victime ale bullying-ului. Sebastian Dobrincu, în vârstă de 22 de ani, a fost una dintre aceste victime. Înainte de a se muta în SUA, Sebastian, care este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, a fost nevoit să schimbe liceul din cauza abuzurilor la care era supus de colegii săi.

Primele probleme pentru Sebastian Dobrincu au început când era în clasa a X-a. Tănărul a spus că motivul pentru care colegii lui l-au luat în vizor era reprezentat de pasiunea lui pentru informatică.

Am fost un tip pasionat de informatică de când eram mic, iar asta m-a făcut diferit. Am încercat mereu să fiu un om bun și atent cu cei din jurul meu, dar faptul că nu aveam pasiuni comune m-a exclus efectiv din orice grup. Oricât de mult am încercat să mă integrez mi-a fost imposibil, ba mai mult, am trecut prin episoade pe care mi-e greu să mi le amintesc', a povestit Sebastian Dobrincu.

F9029748-E7C4-4386-86F7-892AE8A91E40F9029748-E7C4-4386-86F7-892AE8A91E40

Sebastian Dobrincu, victima bullying-ului

Fiecare zi de școală devenea din ce în ce mai grea pentru Sebastian Dobrincu. La început, tânărul trebuia să facă față jignirilor colegilor, dar pe parcurs, situația s-a înrăutățit. De la agresiune verbală, s-a ajuns la agresiune fizică.

Am fost marginalizat, mi-au fost aruncate cuvinte urâte și fiecare săptămână la școală devenea mai greu de dus. Totul a început doar cu ijgniri, dar cu timpul, faptul că nimeni nu a intervenit mi-a îngreunat situația de la agresiuni verbale, la agresiuni fizice, până când a intervenit poliția', a mărturisit Sebastian Dobrincu.

Citește și: Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, cel mai nou cuplu din showbiz!”S-a despărțit de Mimi!”

Citește și: De ce nu a cerut-o Bursucu în căsătorie pe iubita sa:„Am fost certatți două-trei luni…'

Citește și: Cine este Ruslan Cojocaru, de la Șef Sub Acoperire.E proprietarul unui lanț de cafenele

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Bogdan, fostul soț al lui Hannelore, de la Insula Iubirii

„Am ajuns la secție alături de părinții mei'

Sebastian Dobrincu a povestit cu greu despre cel mai dur eveniment în care a fost victima bullying-ul. Acesta a fost așteptat și bătut, după orele de curs, de către agresorul lui. La scurt timp, Sebastian a chemat Poliția, după care a schimbat și liceul.

Situația în care am fost marginalizat a atins apogeul când am fost așteptat după ore. După o rundă de jigniri greu de reprodus am fost amenințat că voi fi așteptat după școală de băiatul cu care aveam conflictul și gașca lui de prieteni. Am primit câțiva pumni, iar la scurt timp am chemat poliția. Am ajuns la secție alături de părinții mei, am dat declarații și la scurt timp am și schimbat liceul', a mărturisit Sebastian Dobrincu.

De atunci, lucrurile s-au schimbat pentru Sebastian Dobrincu. Aplicația pe care a creat-o este folosită în prezent de staruri ca Selena Gomez și înregistrează venituri de peste 2 milioane de dolari. Ba mai mult, tânărul are și o carieră muzicală care a început în anul 2019, cu melodiile „ On Your Mind' și „Halfway To The Moon'.

Cine este Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu deține o companie care face statistică și management pe social media. Cu afacerea sa, tânărul Sebastian a reușit să facă primul milion de euro.

Când avea 17 ani a fondat Storyheap, care a ajuns să devină o platformă lider în marketingul conținutului pe social media.

Platforma ajută brandurile, influencerii, agențiile și clienții individuali să gestioneze, să analizeze și să își îmbunătățească prezența pe rețelele de socializare bazându-se pe o analiză a datelor statistice.

Renumit în Sillicon Valley,  Sebastian Dobrincu, care la 22 de ani își permite să plătească o chirie de 15.000 de dolari într-unul din cele mai bune cartiere din San Francisco., este considerat unul dintre cei mai buni IT-iști din lume.

Revista Forbes îl plasează pe tânărul român printre geniile lumii în materie de antreprenoriat și inovație în tehnologie.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton