Vica Blochina și Oana Roman s-au certat. „Cred că e cea mai falsă”

.

Relația de prietenie dintre Vica Blochina și Oana Roman pare că s-a destrămat. Vica a fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show, unde și-a exprimat și părerea în ceea ce o privește pe Oana Roman. În plus, vedeta nu are deloc o părere bună nici despre Andreea Tonciu, despre care spune că vorbește foarte urât.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vica Blochina a fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, și a participat la rubrica „Răspunde sau mănâncă'. Întrebările nu au fost deloc unele ușoare, dar vedeta nu a refuzat să răspundă, chiar dacă, în cazul unor întrebări, a ezitat și s-a gândit serios dacă să ofere un răspuns.

173949362_10159409417054306_4010679671309656861_n173949362_10159409417054306_4010679671309656861_n

Una dintre întrebările pe care Bursucu i le-a adresat Vicăi Blochina este: „Numește cea mai falsă vedetă din România'. Inițial, vedeta nu a vrut să răspundă și a spus că este gata să bea orice, doar să nu fie nevoită să ofere un nume. Însă, Vica Blochina s-a lăsat convinsă, în cele din urmă, iar numele vedetei pe care ea o consideră cea mai falsă a fost total neașteptat.

Citește și: Oana Roman, mai fericită ca oricând după ce s-a împăcat cu Marius Elisei:„Îl iubesc foarte mult'

Citește și: Cum arată fiul fostului cuplu Vica Blochina – Victor Pițurcă.La 14 ani, Edan are o pasiune neașteptată

Citește și: Fiul și soția lui Florin Condurățeanu primele declarații după moartea jurnalistului:„Sunt îngrozită'

Citește și: Naba Salem, dezvăluiri dureroase, după ce a pierdut sarcina:„Nu i-am auzit inimioara'

Vica Blochina crede că Oana Roman este falsă

Toată lumea știa că Vica Blochina și Oana Roman erau prietene, însă, în momentul în care Vica a fost provocată să spună care este cea mai falsă vedetă din România, ea a zis: „Acum, în momentul ăsta o să beau ce vrei tu. (…) Eu cred că Oana Roman, în momentul de față', a spus Vica Blochina la Teo Show.

Interesant este că Vica și Oana Roman au fost împreună în vacanță, acum două-trei luni, și părea că se înțeleg foarte bine. Așadar, ruptura este, cel mai probabil, una extrem de recentă.

În continuare, Vica Blochina a fost provocată să ofere trei nume de vedete din România care nu au ce căuta la televizor, din punctul ei de vedere. Vica Blochina nu a stat mult pe gânduri, așa cum a cugetat dacă să spună că Oana Roman este cea mai falsă vedetă de la noi, și a numit-o pe Andreea Tonciu.  

Andreea Tonciu. Nu are ce căuta la TV pentru că e mahalagioaică și vorbește foarte urât. Adică, din ce am văzut eu și am avut eu experiențe cu ea și dacă am fost, încă o dată, invitată să particip la o emisiune alături de ea, eu am renunțat. Exact așa a fost și la Bravo, ai stil. Din cauza Andreei nu am vrut să particip la emisiunea aceea. Mie îmi place mult caterinca, dar nu îmi place scandalul. Și fetele astea, nu știu, Simona Trașcă, fetele alea care au fost pe vremuri', a mai spus Vica Blochina.

Ce a dezvăluit Vica Blochina despre Andreea Mantea

În continuare, Vica Blochina a fost provocată să ofere „două nume celebre din showbiz despre care tu știi că au spart relații, familii'. Vica Blochina a numit-o pe Andreea Mantea și pe ea însăși.

Andreea Mantea, una și eu, a doua. Andreea Mantea a fost la început. Eu știu că a fost cu unul care a fost însurat cu o fată care, tot așa, este foarte cunoscută și au fost în presă peste tot, dar am uitat cum îl cheamă. Știu că a intervenit ea și după el și-a părăsit soția', a dezvăluit Vica Blochina.

În ceea ce o privește pe Vica Blochina, aceasta s-a iubit timp de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși el era căsătorit. Din dragostea lor s-a născut Edan, copil pe care, inițial, Pițurcă nu a vrut să-l accepte.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton