Victoria Răileanu și soțul ei, Adrian Ștefănescu, și-au botezat fetița: „Au venit cei mai dragi oameni să îți sărbătorească botezul” / Imagini de la ceremonia emoționantă, din biserică

 Matei Bianca
.

Sâmbăta aceasta, pe data de 10 august 2024, a fost o zi extrem de specială pentru Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu, deoarece cei doi și-au botezat fetița. Micuța Maria a fost botezată într-un cadru restrâns, iar actrița și soțul ei s-au bucurat de momente unice în compania celor mai importante persoane din viața lor. Vedeta a publicat pe rețelele de socializare și primele imagini de la botezul fetiței sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Victoria Răileanu și soțul ei, Adrian Ștefănescu, și-au botezat fetița. Micuța Maria a fost botezată într-un cadru restrâns. Evenimentul a fost unul emoționant, iar actrița și partenerul ei de viață s-au bucurat de tot ce au trăit.

victoria9victoria9

Citește și: Victoria Răileanu a născut și a postat prima imagine cu bebelușul: „Suntem cei mai fericiți din lume'. Ce nume va purta fetița actriței

Citește și: Victoria Răileanu a fost în pericol să piardă a doua sarcină: „Am avut două sângerări puternice. M-am simțit foarte vinovată'. Actrița va naște curând o fetiță

Citește și: Ce planuri au Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu după 3 ani de relație. Ce spune chef-ul despre întemeierea unei familii: „Nu e că nu m-aș vedea tată. De ce nu? Se mai poate, mai e loc” / EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic, prima apariție publică după problemele de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred. Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar…'. Cum se simte acum / Actorul se află la o clinică de recuperare

Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu și-au botezat fetița

În weekendul care tocmai a trecut, mai exact pe data de 10 august 2024, Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu au botezat-o pe fetița lor. Micuța Maria a fost botezată într-un cadru restrâns. Astfel, la ceremonia religioasă au participat doar persoanele apropiate celor doi.

Actrița a optat pentru o rochie albă la botezul fetiței sale, o culoare care reprezintă puritatea. Vedeta a împărtășit pe rețelele de socializare o fotografie semnificativă de la botez, în care este surprinsă alături de nași, în biserică.

„Maria, Mașa, Uca te iubim infinit! Ieri au venit cei mai dragi oameni să îți sărbătorească botezul. Mulțumim că ați fost cu noi, dragilor. Mulțumim Sara & Cătă!', a scris actrița la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Actrița a adus-o pe lume pe fiica ei în iunie

Victoria Răileanu a adus-o pe lume pe fiica ei pe data de 18 iunie 2024. Actrița a făcut anunțul printr-o postare emoționantă pe Instagram, unde a mărturisit că a devenit mamă pentru a doua oară.

Vedeta și soțul ei, Adrian Ștefănescu, au ales un nume special pentru fetița lor, și anume Maria, care înseamnă „dragoste, ocrotire și smerenie'. Potrivit Doxologia, acest nume se numără printre „cele mai întâlnite şi mai frumoase nume, deoarece astfel s-a numit Maica Domnului, Fecioara Maria, mama cea după trup a Mântuitorului nostru, Domnul Iisus Hristos'.

„Suntem cei mai fericiți din lume! Bine ai venit, Maria iubită și scumpă!', a scris vedeta atunci pe Instagram.

Victoria Răileanu s-a căsătorit cu Adrian Ștefănescu, după ce a divorțat de Conrad Mericoffer

Victoria Răileanu s-a căsătorit cu Adrian Ștefănescu, după ce a divorțat de Conrad Mericoffer. Cei doi îndrăgostiți au făcut nunta pe data de 30 iulie 2023, iar evenimentul s-a desfășurat pe o barcă în Grecia, într-o destinație superbă.

Din căsnicia cu Conrad Mericoffer, actrița mai are un fiu pe nume Carol. Vedeta și fostul ei partener de viață sunt divorțați de 5 ani.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton