Îți mai aduci aminte de Vierme de la Animal X? Cum arată și ce face Laurențiu Penca acum: a divorțat și s-a lansat în afaceri

 Stamen Diana
.

Îți mai aduci aminte de Vierme de la Animal X? Iată ce s-a întâmplat cu Laurențiu Penca, după ce a renunțat la muzică și a intrat în afaceri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La începutul anilor 2000 trupa Animal X era în topul trupelor preferate și ascultate de români. Vierme, Șopârlă și Hienă erau cei trei artiști care se întregeau formația.

După ce au decis ca trupa să se destrame, fiecare a luat-o pe drumul său. Vierme de la Animal X a dispărut din lumina reflectoarelor și mulți se întrebau ce mai face artistul acum. Laurențiu Penca a renunțat la muzică definitiv și s-a lansat în afaceri. Bărbatul a divorțat de mama copilului său, însă în continuare este un tată devotat pentru băiețulul lui.

Fiul lui Vierme de la Animal X are șase ani. Chiar dacă s-a despărțit de soția sa, Laurențiu are o relație foarte bună cu ea.

Citește și: Îți mai aduci aminte de Șopârlă de la Animal X? Cum arată și ce face Alexandru Sebastian Şalaman acum: s-a recăsătorit și s-a mutat din România

Laurențiu Penca Animal X Vierme (2)Laurențiu Penca Animal X Vierme (2)

Ce face Vierme de la Animal X acum

Laurențiu Penca s-a concentrat în ultimul timp pe carieră și s-a lansat în afaceri. Vierme de la Animal X a renunțat complet la muzică și se ocupă de afaceri și de familie.

 „Cochetez de mulți ani cu zona antreprenorială, chiar zeci. Am trecut destul de ușor, este doar un alt domeniu în care am pus pe picioare un business.

Familia mea este reprezentată momentan de fiul meu Robert și de părinții mei. Mai am un gen de familie în business, colegii mei, echipa mea. Nu am momentan o soție, eu cu mama lui Robert suntem foarte buni prieteni și asta e grozav.', a declarat Laurențiu Penca,  pentru Redactia.ro.

Citește și: Mihaela Rădulescu a povestit totul despre primul iubit și primul eșec în dragoste: „Nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat'/ EXCLUSIV

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton