Vlăduța Lupău are, din nou, probleme serioase cu căderea părului: „Abia ce se regenerase. Chiar am avut grijă...”

.

Vlăduța Lupău a transmis că se confruntă din nou cu o problemă serioasă legată de căderea părului. După ce a reușit să își regenereze podoaba capilară, artista a dezvăluit că, la trei luni distanță, căderea a reînceput masiv. Cântăreața a făcut o postare îngrijorătoare pe rețelele de socializare, unde le-a arătat fanilor ei cât de mult păr i-a căzut după o singură spălare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Vlăduța Lupău este foarte activă pe rețelele de socializare și vorbește cu fanii ei despre diverse lucruri din viața sa. Recent, artista a mărturisit că are, din nou, probleme serioase cu căderea părului. Cântăreața este îngrijorată acum, mai ales că a avut mare grijă în ultima perioadă de podoaba ei capilară.

par-vladuta-lupau3par-vladuta-lupau3

Citește și: Cine o ajută pe Vlăduța Lupău la creșterea celor doi copii, Isaia și Iair: „Băieții sunt pe mâini bune! Mă gândeam să-l iau pe cel mic cu mine, dar este foarte greu'. Artista renunță la unele cântări pentru familie

Citește și: Vlăduța Lupău nu are nici o problemă să alăpteze în public: „Este absurd să nu vrei să-i dai de mâncare copilului tău pentru că te vede cineva” / EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu, despre decizia de a renunța la implantul mamar, după 8 ani: „Nu regret absolut deloc. Mă simt…'. După ce criterii a ales casa în care se mută cu familia și care este stadiul amenajărilor / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Mihai Găinușă de la Asia Express 2024. Fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor nu vorbește nici acum cu Șerban Huidu, la 10 ani de când s-au certat

Vlăduța Lupău are, din nou, probleme serioase cu căderea părului

Într-un mesaj pe care l-a postat pe rețelele sociale, Vlăduța Lupău a dezvăluit că se confruntă, din nou, cu probleme serioase legate de căderea părului. Artista a declarat că a avut mare grijă de podoaba ei capilară și nu înțelege de ce a început iar să-i cadă atât de tare părul.

Deși cântăreața a încercat diverse tratamente pentru a-și menține podoaba capilară, se pare că problemele persistă în prezent.

„Fix la 3 luni a început iar să cadă MASIV. Chiar am avut grijă. Abia ce se regenerase', a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Nu este prima dată când artista se confruntă cu căderea părului

Nu este prima dată când Vlăduța Lupău se confruntă cu căderea părului. În anul 2022, celebra artistă le mărturisea fanilor ei de pe rețelele de socializare că are mari probleme cu podoaba capilară și nu știe ce să mai facă.

„Mă gândesc la modul foarte serios să mă tund. Efectiv îmi e frică să mă mai pieptăn… Sunt aproape cheală. Sunt disperată. Abia acum, după 3 luni de la naștere, îmi cade părul ca niciodată. Exceptând faptul că părul meu cade în disperare, măcar fața mea să arate bine după naștere', a mărturisit ea atunci în mediul online.

Vlăduța Lupău nu are nici o problemă să alăpteze în public

În urmă cu doar câteva zile, în exclusivitate pentru VIVA!, Vlăduța Lupău dezvăluia că nu are nici o problemă să alăpteze în public. Artista susține că bebelușul ei are nevoie de lapte în unele momente în care se află în public și este nevoie să-i dea chiar atunci să mănânce.

„Nevoile bebelușului nu sunt pe program. Sunt la cerere și este absurd să nu vrei să-i dai de mâncare copilului tău, dacă poți să alăptezi, pentru că te vede cineva. El atunci are nevoie să mănânce. OK, o faci mai discret, dar trebuie să o faci atunci când este nevoia bebelușului. Ca adult poate poți să rabzi atunci când îți este foame, amâni ora de masă, dar un nou-născut nu știe asta. El știe că mama lui, sursa lui de viață și de hrană, este acolo!', a declarat vedeta pentru VIVA!.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton