Vlăduța Lupău este însărcinată a doua oară. A dezvăluit și sexul bebelușului: "Ca să nu mai fiți curioși oare ce e"

 Cica Cristina
.

Vlăduța Lupău este însărcinată a doua oară. Ea și soțul ei, Adi Rus, vor deveni părinți a doua oară. Artista a dat vestea cea mare în timpul unui concert, la Sala Palatului, unde și-a etalat și burtica de gravidă. O zi mai târziu, duminică, a dezvăluit și sexul bebelușului, după ce fiul ei, Iair, a dat-o de gol.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sâmbătă, Vlăduța Lupău a dat marea veste, că este însărcinată din nou. Îmbrăcată într-o rochie lungă, albă, vedeta și-a etalat butica de gravidă pe scena Sălii Palatului, în timpul unui concert. Vlăduța a anunțat că va deveni a doua oară mamă, iar fanii s-au entuziasmat și s-au emoționat pe loc, dar seria de srurprize nu s-a încheiat. Artista a interpretat o melodie plină de emoție, care a fost compusă special pentru cel de-al doilea copil care va veni pe lume.

vladuta-lupau-8-1vladuta-lupau-8-1

Vlăduța Lupău este însărcinată a doua oară

Vlăduța Lupău și-a ținut sarcina ascunsă câteva luni bune și abia acum a dezvăluit cea de-a doua sarcină. Și-a dorit ca fanii ei să afle chiar în timpul concertului, vestea fiind primită, desigur, în ropote de aplauze.

După anunțul de la concert, Vlăduța Lupău a postat o fotografie alături de soțul ei, Adi Rus și de fiul lor, Iair și un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Citește și: De ce s-a supărat Vlăduța Lupău pe Bursucu: „E adevărat că poate am sărit calul, recunosc. Poate că într-o zi o să ne împăcăm'

Citește și: Vlăduța Lupău se învinovățește că nu petrece suficient timp cu fiul ei, Iair, din cauza carierei: „Uneori îl preferă pe Adi în locul meu. Când o să fie mare o să-i zic de ce am lipsit'

Citește și: Ce familie frumoasă are Dan Bittman! Cum arată și cu ce se ocupă acum cei trei băieți ai artistului: „Eu le-am dat un nume, acum depinde de ei ce vor face cu el. Vin la mine, vorbim chiar și despre iubite…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a cunoscut Oana Ioniță cu fostul ei soț, Florin Budnaru, și cum au ajuns la despărțire: „Am trecut prin traumă până să divorțez. Aveam nevoie să…'

„O ființă mică… o să mă strige mămică'. O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață! În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer „Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cât mai curând ca să crească împreună cu Iair' și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!', a transmis Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Seara a fost plină de surprize în continuare. Pe scenă, alături de Vlăduța Lupău, au mai mai urcat Andra, Damian Drăghici, Nicolae Furdui Iancu, Nelu Vlad, Nicu Paleru, Nicolae Botgros. De asemenea, Adelina Pestrițu a participat la concert și a urmărit-o din public, bucurându-se de repertoriul vast și atmosfera de la concert.

Vlăduța Lupău a dezvăluit sexul bebelușului. Fiul ei a dat-o de gol

Vlăduța a dezvăluit și sexul bebelușului, după ce fiul ei, Iair a dat-o de gol. Vedeta a trecut deja de primul trimestru de sarcină, astfel că știe sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece. Astfel, fanii au aflat că artista va mai avea un băiețel, iar Iair un frate.

„Ca să nu mai fiți curioși oare ce îi, oare ce nu îi! Ce are mami în burtică, fetiță sau băiat?', a spus Vlăduța Lupău.

„Băiat!', a răspuns nerăbdător fiul artistei.

„Să știți că atunci când am aflat această mare minune din viața noastră, l-am întrebat pe el așa, să vedem… oricât îi ziceam… fetiță, nici noi nu știam, dar el băiat, băiat, fără să-i zică nimeni și cred că a fost singurul care a avut dreptate. O să fiu mamă de băiat! Și cei care aveți fete, o să fiu soacră mare, da?', a completat artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton