Vorbe grele între Angelina Jolie de România și Ispita de la Insula Iubirii care nu iese din casă fără 1000 de euro: ”Prostia nu are limite!”

 Oana Popoiag
.
Scandal Insula IubiriiScandal Insula Iubirii

Bianca Pop, ispita de la 'Insula Iubirii' care a spus că ea nu iese din casă fără 1000 de euro în geantă, a devenit una dintre cele mai controversate figuri după această declarație. Christina Ich nu s-a putut abține și a atacat-o pe brunetă cu vorbe grele. Reacția Ispitei a fost pe măsură!

Christina Ich, frumoasa moldoveancă de peste Prut supranumită 'Angelina Jolie de România', este un adevărat fenomen online. Clipurile postate de ea devin adesea virale, iar frumusețea ei, pusă de cârcotași adesea pe seama intervențiilor estetice, nu trece neobservată. Bruneta este o tipă tăioasă și nu o dată le-a răspuns de la obraz celor care i-au adus diverse critici sau jigniri.

Christina Ich, atac frontal la adresa Biancăi Pop, ispita care nu iese din casă fără 1000 de euro

De multe ori, nu se poate abține nici în a fi ea prima care se leagă de alte persoane din showbiz. Angelina Jolie de România a fost intrigată de cuvintele Biancăi Pop, care a declarat următoarele: „Eu nu ies din casă dacă n-am minim cash în poșetă 1000 euro plus bani pe carduri. Adică, n-ai cum. Mă simt ca o boschetară fără 1000 euro, cum să ies așa în oraș? E puțină suma. Dacă n-am cash atât nu ies din casă'.

Iubita lui Pițurcă Jr a ripostat folosind cuvinte tăioase la adresa celei mai bogate ispite de la 'Insula Iubirii': 'De vreo câteva săptămâni a apărut duduia care nu iese din casă fără 1.000 de euro. Știm cu toții, uneori, prostia nu are limite, dar să te amuzi de un personaj lipsit de educație, să te folosești de neuronii inexistenți, nu cumva voi aveți o problemă? Cum poți să faci mișto de un om care nici nu realizează asta. Să știi că eu nu râd de tine. Și nu ești vinovată, deși s-ar putea să mă urăști pentru moment'. Bianca Pop nu s-a lăsat mai prejos și a făcut o declarație misterioasă la adresa Cristinei, lăsând de înțeles că i-ar cunoaște cele mai ascunse secrete. 'Eu râd de tine fără să știi. Am și motive, dar mă abțin. Să fii iubită, Cristina Ich', i-a transmis Bianca frumoasei brunete.

Foto: Instagram

Citește și:

Anda Adam, păcălită de un șofer de autobuz în Mexic: „Cu banii ăia ne-am fi plimbat de șapte ori'

Ispita Maria de la INSULA IUBIRII, oripilată de comportamentul bărbatului pe care l-a sedus. Adrian şi-a dat arama pe faţă în cel mai urât mod!

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton