Vulpița renunță la Acces Direct? Veronica a anunțat că ar vrea să participe la altă emisiune! Motivul are legătură cu Viorel

 Cica Cristina
.

Lovitură pentru Acces Direct! Veronica Stegaru și-a arătat intenția de a pleca de la emisiunea care a consacrat-o pentru a participa la un alt show, unde să-și găsească jumătatea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vulpița e pusă pe fapte mari. O vedem aproape în fiecare zi, de aproape patru luni, la Acces Direct, însă acum tânjește după schimbare. Și-a câștigat faima în cadrul emisiunii prezentate de Mirela Vaida, însă acum se gândește la binele ei, după ce relația cu Viorel s-a deteriorat atât de tare.

Mai nou, ea își dorește să își găsească jumătatea, care, surpriză, nu ar mai fi Viorel. Vrea să întâlnească pe altcineva și consideră că ar trebui să meargă într-o emisiune cu un alt format.

Citește și: Cum arată casa din Blăgești în care a crescut Vulpița. Fotografia care a atras sute de comentarii:”A început să aibă aere de mare divă pe banii Acces Direct, e obraznică și asta nu este bine”

Vulpița vrea să participe la Mireasa

Astfel, Vulpița a surprins în momentul în care a specificat că și-ar dori să meargă la emisiunea Mireasa, din cadrul aceluiași trust:

La ce emisiune vrei să te duci?

La Mireasa. Vreau să-mi găsesc și eu jumătatea vieții mele.

Păi nu e Viorel?' , i-a spus Vulpița reporterul Acces Direct.

Citește și: Întâlnire emoționantă între Vulpița și fiica ei!Veronica nu și-a mai văzut copilul de câteva luni

Zilele trecute, Vulpița a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de părinți. Pe fundal, a atras atenția un detaliu: casa în care a copilărit și a crescut. Locuința este una modestă, sărăcăcioasă, dar Vulpița nu a susținut niciodată că ar fi avut un trai fără lipsuri.

Vulpita-1-1Vulpita-1-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Imaginile în care nu o mai recunoști! Vulpița, taxată dur de fani după ce a pozat „sexy”:”Tu erai fată frumoasă înainte, acum te-ai urâțit de tot!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton