Winona Ryder a fost prinsă furând haine din magazine: a luat produse de mii de dolari pe care oricum și le permitea. Cum explică actrița gestul

 Cica Cristina
.

Spre surprinderea fanilor de pretutindeni, actrița Winona Ryder a fost arestată pentru furt, însă, paradoxal, întâmplarea și ceea ce a urmat apoi a ajutat-o mult pe viitor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Winona Ryder a fost surprinsă în urmă cu ceva timp furând dintr-un Saks Fifth Avenue. Vedeta s-a deschis și a vorbit despre incident, menționând că se confrunta cu probleme, iar dacă nu ar fi fost prinsă la momentul respectiv, cel mai probabil ar fi repetat greșeala.

„Acel incident reflecta probleme pe care le aveam de ceva timp încoace. Mulți au bănuit că acea întâmplare m-a ghidat într-o direcție sau alta, însă eu aveam probleme cu câțiva ani înainte să fiu prinsă', a declarat fosta parteneră a lui Johnny Depp.

Citește și: Corina Caragea recunoaște că a fost curtată de mulți fotbaliști:„Am știut să îi țin la o distanță profesională' Cum au încercat să o cucerească / EXCLUSIV

Ofertele de noi producții s-au rărit și se pare că pauza i-a picat foarte bine vedetei, căci a ajutat-o oarecum să își revină: „Am avut nevoie de acea pauză care a durat câțiva ani. Într-un mod ciudat, a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Nu-mi pusesem niciodată întrebarea dacă mai pot face și altceva în afară de a fi actriță.

Erau atâtea alte cărări pe care le puteam urma începând din acel moment, așa că am început să explorez. Cu timpul, dedicându-mă altor lucruri, am realizat că actoria e cu adevărat ceea ce-mi doresc să fac', a mai spus Winona Ryder, potrivit avantaje.ro.

Citește și: Oana Roman, o nouă apariție la piscină după ce a slăbit:cum arată în costum de baie

Winonei Ryder i s-a spus că nu este suficient de frumoasă pentru a fi actriță

Tot în cadrul aceluiași interviu, vedeta din Toamnă la New York, unde a performat alături de Richard Gere, a mai spus că înainte de incident era respinsă în industrie din pricina aspectului fizic:

„Eram în mijlocul unei audiții. În mijlocul unei propoziții și mă oprește regizorul: Ascultă, copile. Nu ar trebui să fii actriță. Nu ești suficient de frumoasă. Ar trebui să pleci de oriunde ai venit. Să te întorci la școală. Nu ai ce-ți trebuie.

Citește și: Ce se întâmplă cu Adriana Trandafir, la o lună după ce fost bolnavă de COVID-19

Aveam în jur de 15 sau 16 ani. Dar e amuzant, a fost testamentul felului în care am fost crescută. Nu m-a distrus respectiva experiență. Părinții împământeniseră în mine că e mult mai cool să fii unic și să nu te pierzi în peisaj.', a mai spus Winona.

Photo Call For Regatta’s ‘Destination Wedding’Photo Call For Regatta’s ‘Destination Wedding’

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton