Zanni a recunoscut că a furat mâncarea Elenei Marin, la Survivor: "Am mințit, m-am simțit jignit"

 Cica Cristina
.

Tensiunile dintre Elena Marin și Zanni s-au mai ameliorat în ultima perioadă și mulți credeau că este un conflict deja stins. După ce s-au certat săptămâni la rând pentru că Faimoasa l-a acuzat pe artist că i-ar fi furat mâncarea, Zanni recunoaște că, într-adevăr, el a fost cel care i-a luat proviziile de mâncare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Au trecut aproximativ trei luni de când Zanni a fost acuzat de către colega lui, Elena Marin, că i-ar fi furat mâncarea. După săptămâni întregi de scandaluri, nominalizări și tensiuni între cei doi, lucrurile s-au mai liniștit și chiar păreau că au îngropat securea războiului.

Elena-Marin-1Elena-Marin-1

Zanni a nominalizat-o din nou pe Elena Marin spre eliminare

Cu toate acestea, Zanni, care a ieșit pe primul loc în preferințele publicului, a nominalizat-o din nou pe Elena Marin în Consiliul de eliminare. El a motivat că a fost deranjat de gestul colegei sale, care a aprobat-o pe Irisha când îi acuza pe o parte dintre băieți de jigniri la adresa ei.

În Consiliul de nominalizare al Faimoșilor, însă, Elena Marin și Zanni au fost din nou în centrul atenției. Ce s-a întâmplat mai exact? Faimosul nu a mai rezistat și a recunoscut că el a fost cel care a furat mâncarea colegei sale, după ce, inițial, a negat că ar fi făcut asta.

Citește și: Elena Marin surprinsă de Zanni în timp ce făcea strategii cu un Faimos, la Survivor:„M-am băgat în boscheți'

Citește și: Zanni se declară terorizat de Elena Marin, la Survivor:”M-a făcut psihic”

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole:„Țeluri diferite și multe traume din copilărie'/ EXCLUSIV

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 19 ani.Ce mesaj i-a transmis artistul

Zanni: „Am mințit-o că nu eu am luat!'

Pentru a-și lua o piatră de pe inimă, Zanni a ținut să le povestească atât colegilor, cât și prezentatorului Daniel Pavel cum s-au petrecut, de fapt, lucrurile. Și-a recunoscut greșeala și a admis că a mințit la momentul respectiv.

„Înainte să arăt cu degetul către altă persoană, trebuie să-mi iau așchia de pe suflet. Îmi e greu să spun treaba asta, dar o voi spune. În urmă cu trei luni de zile, am găsit în lada din camp o porție de mâncare. M-am uitat stânga-dreapta, nu era nimeni acolo și am zis să mă abțin, dar îmi ghiorțăia mațul. Era într-un loc în care umblă toată lumea și, după mine, era vina celui care a pus-o acolo. 

După 9 ore, Elena a observat că îi lipsește mâncarea și, fără să știe că eu am fost acela, a dat direct vina pe mine și m-am simțit jignit. Deci chiar dacă nu o luam eu, tot pe mine ar fi dat vina. Și n-am zis nimic prima oară. După câteva zile am făcut pace, am mințit-o că nu eu am luat!', a povestit Zanni în Consiliul de eliminare.

Zanni: „A căzut vina pe mine și a doua oară'

Cu toate acestea, Zanni susține că s-a simțit nedreptățit pentru că, și a doua oară când i s-a luat Elenei din mâncare, vina a căzut tot pe el, fără să fi fost el cel care a luat porția. Astfel, el a subliniat că, și dacă nu ar fi fost el cel care lua mâncare, de fapt, s-ar fi dat vina tot pe el.

Pentru a se revanșa, concurentul de la Survivor a precizat că ar putea ofere colegei sale porția sa de mâncare pentru toată săptămâna.

I s-a mai furat o dată porția și aici n-am fost eu, a căzut vina pe mine și a doua oară. Am simțit să mărturisesc treaba asta, mi-a fost rușine să recunosc pentru că am fost într-un conflict cu Elena. Dacă e ea de acord, o să-i dau toată săptămâna asta porția mea de mâncare. As  vrea să-i întreb pe cei din jurul mei dacă știu ce înseamnă să fii asumat', a mai precizat Zanni de la Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton