Ce spune Zanni despre colegii lui de la Survivor: „Nu am terminat să mă iau de ei”

 Mirea Roxana
.

Zanni este mai fericit ca niciodată după ce a câștigat Survivor România 2021. Acesta a avut mai multe conflicte cu colegii de echipă din cadrul emisiunii de la Kanal D. Zanni spune că nu a putut să suporte falsitatea din echipa sa. În plus, Faimosul s-a temut că oamenii de acasă nu vor empatiza cu el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni este marele câștigător al competișiei Survivor România 2021. De-a lungul emisiunii, Faimosul a avut mai multe conflicte cu mai mulți colegi de-ai lui la Survivior. Acesta a declarat că nu suportă falsitatea, motiv pentru care nu a ezitat niciodată să spună ceea ce simte. Totuși, Zanni spune că s-a temutut că oamenii nu vor empatiza cu el din cauza modului în care își exprima nemulțumirile.

z2-6z2-6

„Cel mai important e să fii tu. Nu va mai trebui să minți niciodată în viață. Frica a fost că poate lumea nu va empatiza cu mine, adevărul din gura mea este mai greu de digerat pentru că nu îl spun drăguț. Situația stătea că aveam nervi, ne ciondăneam', a declarat Zanni, câștigătorul Survivor, pentru wowbiz.ro.

Citește și: Ce face Zanni cu premiul de 50.000 de Euro câștigat la Survivor:„Vreau să mă mut de la cămin!'

Citește și: Andrei Dascălu de la Survivor, prima reacție după ce Zanni a câștigat:„Am sperat până în ultimul moment'

Citește și: Cum a reacționat Elena Marin după ce Zanni a câștigat Survivor 2021:„Am fost luați de val'

Citește și: Cum și-a sărbătorit Zanni victoria de la Survivor.Ana Porgras a filmat totul

Zanni, dezvăluit despre colegii de la Survivor

Zanni și-a spus părerea de fiecare dată, iar acum a mărturisit că erau colegi de-ai lui care într-un fel se comportau când știau că sunt filmați și în alt fel atunci când nu mai erau camerele pe ei. Câștigătorul Survivor a mai declarat că, de acum încolo, vrea să vorbească doar despre lucurile frumoase care s-au petrecut în Republica Dominicană.

A fost care pe care. Mulți vorbeau ca în basme, despre dragoste… Erau consiliile și ne vedeau oamenii de acasă, veneau cu citate din poezii. Când nu ne vedea nimeni se certau, se înjurau, își furau mâncarea. Eu mă uitam la ei și spunea „Băi, câți perverși, câți libidinoși…'. Mi-am spus părerea, dar de acum încolo vreau să vorbesc numai despre partea frumoasă', a mai declarat Zanni.

„Nu am terminat să mă iau de ei'

Zanni a mai declarat că antipatiile colegilor lui au continuat și în finala de la Survivor. Faimosul a spus că vedea răutate în sufletul onor perosoane și că se vedea pe chipul lor că nu erau fericiți cu faptul că el se afla în acea postură și că ajunsese atât de departe în cadrul competiției.

După șapte luni de zile, eu încă mă mai uit la unii, m-am uitat și în finală și tot mai aveam lucruri de spus despre ei. Nu vreau să dau nume. Nu am terminat să le fac descrierea, nu am terminat să mă iau de ei. Mă uitam la ei și vedeam răutate în sufletul unora, ranchiună, unii care au ieșit din competiție. Eu la 23 de ani, dacă plecam din competiție, eram împăcat și treceam peste. Se vedea că nu erau încântați de ce se întâmplă. Erau în extrema cealaltă, regretau, îi măcina. Sunt convins că unii oameni au văzut asta prin televizor', a declarat mai Zanni, câștigătorul Survivor.

Sursda Foto: Instagram, captura de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton