Zanni dezvăluie de la ce a pornit, de fapt, conflictul cu Cristi Mitrea: "Are ceva personal cu mine, pentru că i-am cucerit una dintre partenerele de viață, care...". Ce spune despre rivalitatea cu Iancu Sterp și în ce relații au rămas după Survivor/ EXCLUSIV

.

Zanni dezvăluie de la ce a pornit, de fapt, conflictul cu Cristi Mitrea. Câștigătorul Survivor ne-a spus în paginile revistei VIVA! că totul a plecat de la o fostă parteneră a luptătărului MMA. De asemenea, Zanni nu a ezitat nici să mărturisească în ce relații a rămas cu Iancu Sterp după Survivor și dacă rivalitate lor a mers dincolo de concurs, amintind și despre susținerea Marei Bănică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În finala Survivor, ai avut un adversar pe măsură, Iancu Sterp, care părea la fel de determinat ca tine să câștige. Ce crezi că i-a făcut pe oameni să te voteze în număr atât de mare?

Lumea m-a votat mai mult pe mine pentru că am reușit să înving pe toate planurile, la cote maxime. Era greu să se facă o nedreptate.

min8337min8337

Citește și: Zanni dezvăluie ce i-a propus Ana Porgras la Survivor All Stars: „Să ne prefacem că suntem bine. De dragul faptului că e femeie, am intrat în joc”. Ce i-a promis fostei gimnaste / EXCLUSIV

Citește și: Zanni a fost umilit la un loc de muncă, atunci când nu era celebru: „Nu mă primeau pentru că eram tatuat și urât. Îmi spuneau că le sperii clienții”

Citește și: Ultimele imagini cu Shannen Doherty în viață. Palidă și slăbită, actrița a fost fotografiată în timpul unei ieșiri la restaurant, cu o lună înainte să fie răpusă de cancer

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună după ce și-au aruncat cuvinte grele. Cum au fost surprinși de paparazzi la o lună de la despărțirea cu scandal

Ce spune Zanni despre rivalitatea cu Iancu Sterp

După ce ai primit trofeul, Iancu pare că ți-a pus la îndoială victoria. În ce relații sunteți acum, ați mai vorbit după încheierea concursului, mai sunteți în „război?

Eu nu sunt în război cu nimeni. Am fost în război, am câștigat și am părăsit rivalitatea, chiar dacă ei vorbesc despre mine și mai au chestii de împărțit, le doresc sănătate tuturor preoților.

„Punctele forte ale adversarilor mei sunt doar familiile lor, care evident țin cu ei, implicit vor să-mi pună mie piedici, ne spuneai tu, înainte să câștigi competiția. La ce „piedici te refereai, mai exact? După finală, te arătai dezamăgit de mama lui Iancu, Geta… Ce te-a supărat?

Punctele lor forte ar fi trebuit să fie susținătorii și familiile lor, care, indiferent de cât ar fi pierdut Iancu și Ciobanu în competiție, făceau campanie de voturi pentru ei. Însă susținătorii lor, ăia mulți și puternici… au sabotat situația, făcând rău în loc să facă bine.

Nici Andrei Ciobanu, celălalt finalist, nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa ta, susținând că „nu ai educația de bază și că vei apela mereu la mila oamenilor…

La adresa mea n-au avut cuvinte de laudă cei pe care i-am îngropat.

Zanni dezvăluie de la ce a pornit, de fapt, conflictul cu Cristi Mitrea

Nu pot să nu amintesc și despre conflictul dintre tine și Cristi Mitrea. De la ce a pornit totul? Crezi că are ceva personal cu tine?

Cristi Mitrea are ceva personal cu mine, pentru că i-am cucerit una dintre par- tenerele de viață, care a văzut mai multă bărbăție în mine.

Una dintre cele mai vocale susținătoare de-ale tale a fost Mara Bănică, care nu a ezitat să pună la zid familia Sterp…

Mara Bănică m-a susținut pentru că este o femeie mișto și adevărată. Oamenii adevărați recunosc alți oameni adevărați. Războinicii erau doar niste șarlatani obraznici.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton