Zeny împlinește 2 ani: "Viața noastră este o reală bucurie alături de tine!" Surpriza pregătită de Adelina Pestrițu pentru fetița ei

 Cica Cristina
.

Zenaida, fiica Adelinei Pestrițu, împlinește doi ani, părinții ei fiind în culmea fericirii și extrem de mândri. Ce mesaje i-au transmis părinții și ce surprize i-au pregătit micuței de ziua ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Zeny împlinește 2 ani, iar cu această ocazie Adelina Pestrițu a ținut să transmită un mesaj pentru a sublinia cât de fericită și cât de mult prețuiește fiecare clipă petrecută alături de fiica ei.

„La mulți ani, dragostea noastră!!! De 2 ani viața noastră este o reală bucurie alături de tine! Să fii cea mai fericită și împlinită! Te iubim din tot sufletul”, a scris Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, replică dură pentru Jador!„Acum ești buricul Pământului, dar, băiatule, nu uita că…'

La rândul lui, Virgil Steblea a ținut să-i reamintească fiicei sale că părinții îi vor sta mereu alături și o vor sprijini ori de câte ori va avea nevoie!

„La mulți ani prințesei noastre mici! Mami și tati vor fi mereu alături de tine”, a scris Virgil Șteblea pe Instagram.

Citește și: Despărțiți, dar împreună! Jo și Juno s-au împăcat, după ce și-au recunoscut greșelile:„Am considerat că e normal să mai luăm o gură de aer!'

Surpriza pregătită de Adelina Pestrițu de ziua fiicei sale

Adelina Pestrițu a anunțat încă de săptămâna trecută că îi pregătește o petrecere fiicei sale. Evenimentul va avea loc la piscină, în aer liber, iar micuța se va putea bucura de personajele Disney preferate.

„Pe 3 august Zeny împlinește 2 ani, iar anul acesta am decis să-i facem o petrecere la piscină cu copiii și personajele de Disney, Mickey și Minnie.

Citește și: Andreea Bălan, o nouă escapadă cu Tiberiu Argint!Imaginile care i-au dat de gol, în timp ce fetițele ar fi rămas în grija lui George Burcea

Sunt tare curioasă cum va reacționa când își va vedea preferații la petrecerea ei”, a spus Adelina Pestrițu.

În plus, tortul pregătit special pentru ziua micuței este impresionant!

Fiica-Adelina-Pestritu-1Fiica-Adelina-Pestritu-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton