Horoscop 5 iulie 2023. Două zodii sunt predispuse la despărțire

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi zbuciumată din punct de vedere sentimental. Gemenii tânjesc după afecțiune, Leii au un program mult prea încărcat, iar Vărsătorii au parte de tensiuni la locul de muncă. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 5 iulie 2023. Berbec

Berbecii traversează o zi mai delicată din punct de vedere emoțional. Nativii se confruntă cu un volum crescut de sarcini la locul de muncă și sunt pe punctul să refuleze. În relația cu partenerul de cuplu, reproșurile și nemulțumirile v-ar putea determina să încheiați parteneriatul.

Horoscop 5 iulie 2023. Taur

Taurii au parte de o zi prosperă din punct de vedere profesional. Nativii obțin rezultate deosebite și se remarcă în fața superiorilor. Feedback-ul pozitiv poate veni la pachet cu un bonus financiar. Astrologii vă sfătuiesc să ignorați părerile celor din jur și să vă focusați pe proiectele personale.

Horoscop 5 iulie 2023. Gemeni

Astăzi, Gemenii tânjesc după afecțiune. Astrologii vă sfătuiesc să puneți job-ul pe un loc secundar și să petreceți timp cu membrii familiei sau persoana iubită. Ventilarea emoțională v-ar putea schimba perspectiva de viitor.

Horoscop 5 iulie 2023. Rac

Astăzi, Racii tind să fie mai irascibili decât în mod obișnuit. Stresul și oboseala încep să-și pună amprenta asupra psihicului vostru, iar astrologii vă sfătuiesc să luați o pauză de la rutină. Încercați noi exeperiențe și socializați din plin în următoarea perioadă.

Citește și: Octavia Geamănu și-a pierdut auzul, după vacanța din Grecia. Ce a pățit fosta prezentatoare TV: „Timpan fisurat, dureri crunte, sângerari în ureche'

Citește și: Connect-R, declarații surprinzătoare după ce a recunoscut că a înșelat-o pe Misha: „Nu sunt singur…”

Citește și: Socrii Danei Roba, reacție șocantă când vedeta a venit să-și ia fetele acasă, după ce a fost externată: „Du-te, mă, că tu nu ești în stare să ai grijă de doi copii'

Citește și: Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubita milionară, Ani, după doar o lună de relație. Care e motivul: „Nu o voi mai căuta'

Horoscop 5 iulie 2023. Leu

Astăzi, Leii au tendința de a-și supraaglomera programul. V-ați planificat să aveți un randament crescut la locul de muncă și să îndepliniți unele favoruri. Încercați să luați sarcinile pe rând, căci urmează o perioadă destul de stresantă.

Horoscop 5 iulie 2023. Fecioară

Fecioarele traversează o zi relaxantă și au parte de momente plăcute cu cei dragi. Încercați să lăsați grijile deoparte și să savurați experiențele noi și ieșirile. În plan sentimental, s-ar putea să fiți loviți de săgeata lui Cupidon, însă trebuie să vă lăsați ghidat de inimă, nu de rațiune.

Horoscop 5 iulie 2023. Balanță

Balanțele au parte de o perioadă încărcată din punct de vedere profesional. V-ați făcut planuri mărețe și pare imposibil să vă atingeți obictivele. Astrologii vă îndeamnă să faceți pași mici și să nu încercați să accelerați lucrurile. Riscați să pierdeți oameni dragi și momente unice.

Horoscop 5 iulie 2023. Scorpion

Scoprionii stau pe un butoi de pulbere din punct de vedere sentimental. Reproșurile din partea persoanei iubite nu contenesc și simțiți că eforturile sunt în zadar. Deși intențiile sunt bune, nu ezitați să vă exprimați propriile nemulțumiri și gândurile referitoare la o posibilă separare.

Horoscop 5 iulie 2023. Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi extrem de productivă. Nativii au un randament crescut la locul de muncă și reușesc să-și impresioneze superiorii, dar și colegii. Efortul constat se va tranforma într-o mărire de salariu.

Horoscop 5 iulie 2023. Capricorn

Capricornii au parte de momente speciale cu persoana iubită. Nativii tânjesc după afecțiune și romantism și este momentul ideal să vă surprindeți partenerul.

Horoscop 5 iulie 2023. Vărsător

Vărsătorii au parte de tensiuni la locul de muncă și în viața personală. Lucrurile nu decurg așa cum vă doriți și a venit momentul să luați câteva decizii cu privire la viitor. Schimbările nu sunt ușoare, însă vă vor schimba calitatea vieții.

Horoscop 5 iulie 2023. Pești

Peștii au parte de dezamăgiri în sfera profesională. Ați așteptat un răspuns multă vreme, iar decizia nu vă avantajează. Nu vă pierdeți speranța și continuați să depuneți efort pentru a obține schimbarea pe care o doriți.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton