Horoscop 1 ianuarie 2024. Zodiile care încep anul cu vești bune

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o perioadă plină de schimbări majore pentru majoritatea zodiilor. Gemenii au parte de unele conflicte, Leii intră în posesia unor sume mari de bani, iar Balanțele pot începe o nouă relație. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 1 ianuarie 2024. Berbec

Se anunță o zi bună și liniștită pentru Berbeci. Nativii încep anul cu un suflu nou și sunt pregătiți să îmbrățișeze schimbări majore. Urmează noi capitole pe plan amoros, dar și în sfera profesională.

Horoscop 1 ianuarie 2024. Taur

Taurii traversează o zi liniștită, iar speranța îi caracterizează din plin. Vă deschideți spre noi perspective de viitor și puteți lua unele decizii importante. Astrologii vă îndeamnă să vă calculați atent următorii pași.

Horoscop 1 ianuarie 2024. Gemeni

Gemenii au parte de o zi plină de conflicte. S-ar putea să vă ciocniți cu familia sau partenerul de cuplu cu privire la planurile de pe ordinea zilei. Încercați să vă păstrați calmul, căci situația poate escalada în orice moment.

Horoscop 1 ianuarie 2024. Rac

Racii au parte de o zi destul de liniștită și se bucură de compania prietenilor și a familiei. Lucrurile par să decurgă în favoarea voastră și vă faceți curaj pentru o nouă poveste de dragoste. Veștile bune se țin lanț în următoarea perioadă.

Citește și: Laura Cosoi, imagine înduioșătoare cu mama ei, Ligia Cosoi, înainte să moară. Unde va fi înmormântată mama vedetei: „Slujba de pomenire…'

Citește și: Ce cadou unic și costisitor va primi fiica Oanei Mizil și a lui Marian Vanghelie, de Crăciun: „Știe ce vrea de la viață, așa că Moșul o să-i aducă…”

Citește și: Mama Ronei Hartner, mesaj sfâșietor la o lună de la moartea artistei: „Catedrala de la Toulon a răsunat jalnic pentru Ronica”. Familia se pregătește de parastas

Citește și: Laura Micovschi, fosta prezentatoare de la Antena Stars, este însărcinată a doua oară: „Vladimir va fi frățior mai mare”. Primele imagini cu burtica de gravidă

Horoscop 1 ianuarie 2024. Leu

Leii atrag banii ca un magnet. Nativii intră în posesia unor sume importante de bani, ceea ce nu poate decât să-i încânte. Potrivit previziunilor astrologice, este o perioadă oportună pentru investiții majore.

Horoscop 1 ianuarie 2024. Fecioară

Pentru Fecioare, se anunță o zi de socializare și veselie. Primiți vizita neașteptată a unor prieteni și aveți răgaz să povestiți amintiri din trecut. Următoarea perioadă se anunță la fel de liniștită, cu mici tensiuni în sfera amoroasă.

Horoscop 1 ianuarie 2024. Balanță

Balanțele încep anul cu mult optimism și încredere în ceea ce le rezervă viitorul. Puteți începe o nouă relație sau aflați vești bune despre un proiect în derulare. Schimbările devin o rutină în următoarea perioadă.

Horoscop 1 ianuarie 2024. Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua se anunță cât se poate de romantică. Vă bucurați de atenția și tandrețea partenerului de cuplu, după o lungă perioadă în care relația s-a aflat pe un butoi cu pulbere.

Horoscop 1 ianuarie 2024. Săgetător

Săgetătorii încep anul cu stângul. Conflictele se țin lanț și pare că nu ajungeți la nicio înțelegere cu cei din jur. Riscați să pierdeți mult dacă nu vă schimbați comportamentul.

Horoscop 1 ianuarie 2024. Capricorn

Pentru Capricorni, ziua se anunță destul de activă. Sunteți implicat în activități spontane și nu petreceți prea mult timp acasă. Vă încântă ideea de a ieși din zona de confort, mai ales în această perioadă.

Horoscop 1 ianuarie 2024. Vărsător

Vărsătorii încep anul cu multă energie și optimism. Sperați la mari schimbări în următoarea perioadă și aveți încredere că planurile pot deveni realitate. Este momentul oportun să puneți bazele unei afaceri.

Horoscop 1 ianuarie 2024. Pești

Pentru Pești, ziua se anunță ceva mai pesimistă. Absența unei peroane dragi vă provoacă o stare negativă și tindeți să vă izolați. Lucrurile intră în făgaș normal în următoarea perioadă.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton