Horoscop 10 aprilie 2023. Două zodii, afectate de trecutul amoros

 Oana Pantazi
.

Horoscop 10 aprilie 2023. Săptămâna începe în forță, iar agitația se simte pe toate palierele, cu precădere pe cel amoros, unde apar probleme de cuplu pentru mai multe zodii. Gemenii și Săgetătorii vor fi însă mai afectați ca ceilalți nativi și vor avea nevoie de multă diplomație și răbdare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 10 aprilie 2023. Berbec

Se apropie Paștele și, în febra pregătirilor, ai cam luat piciorul de pe accelerație la job… Nu e exclus ca azi să primești niște observații de la superiorii tăi. Pe tine te preocupă însă mai mult relația de cuplu și planurile pentru apropiata minivacanță. Încearcă totuși să ții cont și de preferinmțele partenerului!

Horoscop 10 aprilie 2023. Taur

N-ai început săptămâna cu dreptul, însă ziua de azi se va termina neașteptat de bine pentru tine. Vei reuși să ieși ca prin minune dintr-un conflict cu colegii și chiar vei rezolva un task profesional într-un mod care-ți va aduce laudele tuturor. Relația de cuplu nu e bine aspectată, însă o să stai mai bine ca niciodată cu banii.

Horoscop 10 aprilie 2023. Gemeni

Azi te va da complet peste cap un telefon de la cineva important din trecutul tău. Credeai că ai uitat, însă va fi de ajuns să-i auzi glasul și se va reactiva tot… Dacă între timp ți-ai refăcut viața, ai o familie, pot apărea probleme serioase. Ar trebui să te gândești în primul rând ce a dus la despărțirea voastră inițială și dacă merită să riști ce ai acum.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Horoscop 10 aprilie 2023. Rac

Nu prea ai chef de muncă și tocmai azi șefii te vor pune la încercare mai abitir ca niciodată. Vei reuși să scapi de penalizare ca prin urechile acului, însă nu de același noroc vei beneficia pe plan sentimental. Paradoxal, partenerul îți va reprișa că petreci prea mult timp la muncă. Abia spre seară se calmează apele.

Horoscop 10 aprilie 2023. Leu

O zi excelentă pentru tine la job azi, așa că ar trebui să profiți de faptul că astrele te favorizează. Cere mărirea aia de salariu la care speri de atâta timp, s-ar putea să auzi un răspuns pozitiv din partea superiorilor. Și asta nu e tot! Partenerul tău îți va da o veste excelentă care vă va schimba viața.

Horoscop 10 aprilie 2023. Fecioară

Te deranjează că munca nu-ți e apreciată la adevărata valoare, iar azi, pentru prima oară după multă vreme, te vei revolta. în scurt timp vei realiza că ar fi trebuit să faci asta de mult timp… O inițiativă similară va produce un cutremur și în viața de cuplu, după ce-ți vei provoca partenerul la o discuție sinceră.

Horoscop 10 aprilie 2023. Balanță

Nu ești în cea mai bună dispoziție, dar gândul că se apropie minivacanța de Paște te energizează și te ajută să-ți duci treburile la bun sfârșit. Atenție însă la neatenție, pentru că azi astrele te predispun la pierderi materiale. Ține-ți bine portofelul și nu purta banii și cardurile în același loc!

Horoscop 10 aprilie 2023. Scorpion

Azi îți merg toate din plin, dar de departe cel mai bine aspectat este palierul amoros, așa că ar trebui să nu mai stai pe gânduri. Dacă ai vorbit, recent, cu partenerul de viață despre căsătorie sau mărirea familiei, azi s-ar putea să ai o surpriză plăcută. Și nativii singuri și-ar putea găsi azi sufletul-pereche.

Horoscop 10 aprilie 2023. Săgetător

Vii la job ca la… spa, fiindcă a ajuns un loc de relaxare pentru tine de când ți s-a deteriorat relația de cuplu. Partenerul de viață îți reproșează tot mai des o poveste veche de iubire care a însemnat mult pentru tine cândva. Deși nu-ți găsești nicio vină, această insistență te va face să te gândești cu părere de rău la iubirea pierdută…

Horoscop 10 aprilie 2023. Capricorn

Nu ai de ce să te plângi, îți merge bine pe toate planurile, poate tocmai de aceea astrele vor decide că te-ai relaxat cam mult… Azi apar probleme neașteptate în relația de cuplu, cu atât mai mult cu cât partenerul tău de viață pare să nu mai fi dat de mult semne de gelozie. Păstrează-ți cumpăturl și uzează de toată diplomația de care dispui!

Horoscop 10 aprilie 2023. Vărsător

Ești o persoană extrem de organizată și chiar dacă mai e ceva până la Paște, tu ți-ai pus în regulă tot și ești gata de drumeții și de petrecere. Problemele apar însă din partea partenerului de viață și a copiilor, dacă aveți, care-ți vor cam strica planurile. în cele din urmă, lucrurile se vor rezolva așa cum ți-ai propus.

Horoscop 10 aprilie 2023. Pești

Deși nu-ți stă deloc în fire, azi reușești să te cerți cu mai mulți colegi sau cu subalternii, dacă ai o funcție de conducere. Frustrările te vor însoți și acasă, unde riști să te cerți urât cu partenerul de viață sau cu părinții. poate ar fi bine să-ți acorzi puțin timp liber, doar tu cu tine, la o cafea, înainte de a reveni acasă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton