Horoscop 10 august 2024. Trei zodii sunt lovite de dezamăgiri în dragoste

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi cu turbulențe în dragoste pentru mai mulți nativi ai zodiacului. Taurii sunt în formă maximă, Balanțele traversează o perioadă de incertitudine, iar Săgetătorii gustă din frumusețile vieții. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscop 10 august 2024. Berbec

Ziua se anunță cu mari provocări în dragoste pentru Berbeci. Tensiunile își fac loc în relația cu partenerul de cuplu, iar asta te indispune complet. Va trebui să iei o decizie, în viitorul apropiat, care îți va impacta viața sentimentală.

Horoscop 10 august 2024. Taur

O zi relaxantă și cu energie bună pentru Tauri. Ești în formă maximă și vrei să-ți reîncarci bateriile. Ieșirile cu prietenii și experiențele noi te vor ajuta să te deconectezi de la stres.

Horoscop 10 august 2024. Gemeni

Gemenii traversează o zi destul de încărcată emoțional. Apar problemele în relația cu partenerul de cuplu, dar te indispun și alte aspecte ale vieții. Simți nevoia unei schimbări în carieră și parcă nu se mai ivește oportunitatea pe care o aștepți.

Horoscop 10 august 2024. Rac

Racii sunt loviți de săgeata lui Cupidon în această zi. E momentul ideal să-ți recunoști sentimentele față de o persoană specială. Ascultă-ți inima și lasă-te purtat de fiorii iubirii.

Citește și: Fiul cel mare al Vlăduței Lupău, Iair, a împlinit 2 ani: „Orice ar fi, nu vei fi singur, eu voi fi mereu acolo, pentru și lângă tine. Cu dragoste și ochii în lacrimi…'. Artista i-a organizat o petrecere superbă în curtea vilei lor de la Cluj

Citește și: Gabi Bădălău se declară un cuceritor: „Sunt un bărbat care poate să cucerească orice femeie. Mă incită când sunt refuzat”

Citește și: Cine este Dorian Ungureanu, ispita de la Insula iubirii 2024. A lucrat pentru Loredana și locuiește în Bali

Citește și: Cum se simte Kate Middleton la aproape 5 luni după ce a anunțat că are cancer. Prințesa de Wales va face cea mai lungă călătorie de la diagnostic: își va petrece vara alături de familie, în Scoția, la Castelul Balmoral

Horoscop 10 august 2024. Leu

Leii traversează o zi cu turbulențe în dragoste. Partenerul te dezamăgește și nu se află la prima abatere. Primul gând care îți vine în minte este acela să închei relația, căci nu mai ești dispus să acorzi o altă șansă.

Horoscop 10 august 2024. Fecioară

O zi excelentă pentru Fecioare. Îți merge bine, te relaxezi, iar relația cu partenerul de cuplu pare din ce în ce mai stabilă. Ai nevoie de liniște în această perioadă și sunt șanse mari să faci schimbările mult dorite în sfera profesională.

Horoscop 10 august 2024. Balanță

Balanțele traversează o perioadă plină de incertitudine. Vrei să faci o schimbare profesională, dar nu ești dispus să depui eforturi în acest sens. Poți pierde oportunități care nu se mai întorc.

Horoscop 10 august 2024. Scorpion

O zi cu vești bune în dragoste pentru Scorpioni. Relația cu partenerul de cuplu pare să meargă din ce în ce mai bine. Depășești o perioadă marcată de conflicte și discuții în contradictoriu.

Horoscop 10 august 2024. Săgetător

Săgetătorii sunt favoriții astrelor în această zi. Îți merge excelent, guști din frumusețile vieții și acorzi atenție persoanelor care contează. Te ajută nespus schimbarea rutinei, mai ales când vine vorba de viața socială.

Horoscop 10 august 2024. Capricorn

Capricornii traversează o perioadă destul de dificilă. Simți că ești în impas și cu greu îți duci planurile la îndeplinire. E nevoie să elimini sursele de stres și persoanele care nu fac decât să-ți scadă moralul.

Horoscop 10 august 2024. Vărsător

Vărsătorii socializează mai mult decât în mod normal. Ești în centrul atenției și te bucuri de compania persoanelor dragi. Munca intră în plan secundar, iar latura sentimentală devine o prioritate.

Horoscop 10 august 2024. Pești

O zi excelentă și relaxantă pentru Pești. Nimic nu pare să-ți afecteze relația cu partenerul de cuplu sau starea de spirit. Ai planuri mari de viitor și schimbări în program.

Sursa foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton