Horoscop 10 mai 2024. Oportunități în dragoste pentru zodiile de aer

 Oana Pantazi
.

Horoscop 10 mai 2024. Weekendul începe sub auspicii bune în special pentru Gemeni, Balanță și Vărsător, zodii, care vor avea parte de confirmările mult așteptate pe plan sentimental. Astrele nu îi vor pune la încercare însă prea mult nici pe ceilalți nativi, dar ziua nu va fi totuși lipsită de provocări.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 10 mai 2024. Berbec

Aștepți cu nerăbdare să se încheie ziua de lucru, fiindcă ți-ai făcut planuri de weekend cu prietenii. Dacă ai partener, s-ar putea să apară discuții în cuplu, mai ales dacă planurile tale nu-l implică. Încearcă să găsești o soluție pentru a împăca ambele tabere, fără să uiți, totuși, că jumătatea ta este mai importantă…

Horoscop 10 mai 2024. Taur

E o zi plină pentru tine, pe plan profesional, și deloc lipsită de surprize. Azi vei afla că un coleg apropiat nu-ți e, de fapt, atât de prieten pe cât credeai, și asta te va face să-ți revizuiești atitudinea față de el, dar și de cei din jur. Ai noroc, în schimb, la bani, îți va intra în conturi o sumă pe care nu o mai așteptai.

Horoscop 10 mai 2024. Gemeni

Nu e cea mai bună zi pentru tine pe plan profesional și nici pe plan financiar – atenție la cheltuieli! -, în schimb astrele te favorizează din plin pe plan sentimental, după o perioadă extrem de secetoasă. Nativii singuri au toate șansele, azi să, cunoască pe cineva, dar și cei aflați într-o relație de cuplu vor avea avea parte de momente plăcute în doi.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 10 mai 2024. Rac

Nu ești genul care schimbă joburile ca pe șosete, dar oferta pe care o vei primi, cel mai probabil, azi, te va face să pui în balanță salariul pe care îl iei cu munca pe care o prestezi la actualul loc de muncă. Și cum nici fidelitatea nu ți-a fost recompensată, n-ar strica să faci un pas înainte în carieră. Asta va aduce schimbări benefice și în relația de cuplu.

Horoscop 10 mai 2024. Leu

Aștepți cu nerăbdare weekendul, pentru că ai avut câteva zile extrem de obositoare, mai ales că n-ai stat prea bine la capitolul comunicare și ai făcut și câteva gafe greu de reparat. Din fericire, relația cu partenerul de viață se repară azi, poate și pentru că ai renunțat la spiritul combativ…

Horoscop 10 mai 2024. Fecioară

Ai parte de o zi extrem de agitată, în cele din urmă, în sensul bun, pentru că lucrurile de care te temeai cel mai mult, atât pe plan profesional, cât și sentimental, se vor rezolva de la sine. așadar, îți vei face planuri de weekend cu perechea ta… Însă atenție la cheltuieli, fiindcă te vei lăsa dusă de val!

Horoscop 10 mai 2024. Balanță

Azi, șarmul, dar și sex-appeal-ul tău deosebite te vor ajuta din plin să rezolvi tot ceea ce ți-ai propus. Dacă la job vei scăpa ca prin urechile acului de mustrările șefilor, în grupul de prieteni te vei bucura de un succes nebun, în special la sexul opus. sunt șanse mari, dacă nu ai pereche, ca de azi să intre cineva în viața ta.

Horoscop 10 mai 2024. Scorpion

Credeai că nu se mai termină săptămâna, dar iată că vei reuși să închei ziua perfect. Nu e exclus ca superiorii tăi să-ți ofere o oportunitate neașteptată, de care ar fi bine să profiți. Viața de cuplu nu e, în schimb, la fel de bine aspectată, așadar așteaptă-te la discuții cu perechea ta care ar putea escalada.

Horoscop 10 mai 2024. Săgetător

Închei săptămâna cu bine, chiar dacă de-a lungul ei ai avut parte de conflicte și cu șefii, și cu colegii, dar și cu familia. În cele din urmă, vei reuși să faci pace cu toată lumea, iar seara de vineri te va găsi făcând planuri pentru o mică escapadă, într-o locație exotică, alături de partenerul tău de viață.

Horoscop 10 mai 2024. Capricorn

Azi vei avea parte de o surpriză de proporții la job, reacția unui superior lăsându-te fără cuvinte. E posibil să iei o decizie radicală și să pleci fără să te mai uiți înapoi. Aceeași reacție s-ar putea s-o ai și în ceea ce privește relația de cuplu, dacă partenerul tău de viață nu va accepta schimbările propuse de tine.

Horoscop 10 mai 2024. Vărsător

Adori distracțiile și, mai presus de orice pui preț pe admirația persoanelor de sex opus, așa că nu o dată ai avut relații de cuplu complicate sau ți-a fost greu să alegi… De data asta, vei ști cu exactitate ce-ți dorești, fiindcă în viața ta va apărea cineva special și totul se va schimba așa cum nici nu visai!

Horoscop 10 mai 2024. Pești

Începi weekendul cu optimism și nu-ți pasă că la job lucrurile nu stau tocmai așa cum ți-ai dori. Te-ai decis să-ți schimbi viața și să pui mai mult preț pe propria persoană și pe viața de cuplu. Asta va schimba mult dinamica în relația cu partenerul tău, care va face, de asemenea, eforturi să prioritizeze relația voastră.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton