Horoscop 11 august 2024. Zodiile care trebuie să fie atente la cheltuieli

 Oana Pantazi
.

Horoscop 11 august 2024. Nativii zodiacului vor avea parte de o zi relaxantă pe plan familial, însă nu puțini vor fi cei care vor se vor confrunta cu provocări pe plan financiar, așadar atenție la cheltuieli, pentru că există riscul unor pierderi neașteptate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscop 11 august 2024. Berbec

Începi ziua cu dreptul, iar atmosfera din casă te va ajuta să te destinzi și să uiți de stresul prin care ai trecut în această săptămână. Spre seară, vei ieși cu prietenii și cu persoana iubită la o terasă, dar atenție cu cine flirtezi, fiindcă vei avea parte de gelozia partenerului!

Horoscop 11 august 2024. Taur

Latura ta ludică va ieși la iveală azi mai mult ca niciodată și te vei distra cu cei dragi la fel ca în copilărie. Nimic nu va lipsi de pe listă, așa că te va prinde seara în oraș. Dacă intri totuși și la mall, atenție la cheltuieli, pentru că vei începe săptămâna cu buzunarele goale și mai e până la salariu!

Horoscop 11 august 2024. Gemeni

Azi simți nevoia să te odihnești și tinzi să rămâi acasă, dar asta nu se va întâmpla, pentru că prietenii îți vor face program încă de dimineață. În cele din urmă, nu vei regreta, mai ales că sunt mari șanse să cunoști o persoană de sex opus care-ți va trezi interesul.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 11 august 2024. Rac

Ți-ai propus ca azi să te ocupi de treburile restante din casă, dar cheful îți va dispărea repede, iar asta va duce la un mic conflict cu partenerul de viață. Vă veți concilia însă repede, mai ales dacă-i vei face o invitație în oraș, la o cină romantică, urmată de un film bun.

Horoscop 11 august 2024. Leu

Azi vei primi un telefon care te va surprinde, de la cineva din trecutul tău. Chiar dacă te afli într-o relație, s-ar putea să cazi în plasa promisiunilor fostei iubiri și chiar să te gândești cum ar fi dacă ați relua legătura. Ai grijă, s-ar putea să pierzi tot ce ai construit!

Horoscop 11 august 2024. Fecioară

Palnul familial și cel sentimental sunt bine aspectate azi, însă nu și cel material. Pune lacăt la portofel și încearcă să nu faci shopping online și nici să împrumuți bani. Nu doar că nu-i vei mai vedea niciodată, dar cât de curând vei începe să te împrumuți tu la alții…

Horoscop 11 august 2024. Balanță

Pentru tine, azi va fi o „cheat day”, în care vei recupera tot ce nu ai mâncat toată săptămâna, din dorința de a slăbi. Abuzul de mâncare și de băutură nu-ți va face bine și, până la finele zilei, s-ar putea să te resimți… În compensație, vin vești bune pe plan sentimental.

Horoscop 11 august 2024. Scorpion

Chiar dacă ai niște bani puși deoparte, relaxarea ta financiară s-ar putea sfârși chiar azi dacă nu cheltuiești cu mai multă reținere. Dorința de a te vedea odată în vacanță s-ar putea să te facă să plătești cât nu face pe un sejur mult prea scump pentru posibilitățile tale.

Horoscop 11 august 2024. Săgetător

Azi va fi o zi a surprizelor pentru tine, atât pe plan sentimental, cât și financiar. Partenerul de viață te va surprinde în mod plăcut, însă s-ar putea să realizezi că, de fapt, ai primit un cadou plătit de tine… A venit momentul să înveți să-ți gestionezi finanțele și să-ți ții cardul în buzunar!

Horoscop 11 august 2024. Capricorn

Nu ești în cea mai bună dispoziție azi, așa că vei prefera să nu vezi pe nimeni. Îți va ieși, dar nu în totalitate, fiindcă prietenii vor da buzna peste tine și te vor scoate în oraș, la un pahar de vorbă și nu numai. Ieșirea te va ajuta să-ți încarci bateriile din plin pentru ce urmează.

Horoscop 11 august 2024. Vărsător

Azi îți faci planuri pentru următoarea vacanță, însă nu te grăbi să alegi prima ofertă care-ți iese-n cale, fiindcă s-ar putea să plătești triplu. Cum astrele nu te favorizează în această privință, ar fi bine să mai aștepți o vreme dacă nu vrei să rămâi cu conturile goale.

Horoscop 11 august 2024. Pești

Astrele îți surâd din plin pe plan sentimental azi, însă va trebui să uzezi de liberul arbitru dacă vrei să-ți iasă totul așa cum ai visat. Dacă vei aștepta să vină totul de la cealaltă persoană, s-ar putea să pierzi unica ocazie de a fi împreună cu dragostea vieții tale.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton