Horoscop 11 februarie 2022. Zodia care primește o promovare

 Miniosu Alexandra
.

Horoscop 11 februarie 2022. Se anunță o zi destul de încărcată pentru cele 12 zodii. Multe dintre ele vor avea mult de muncă la job și nu reușesc să se concentreze de fiecare dată. În schimb, o zodie îi va uimi pe ceilalți cu ideile ei geniale și va primi o promovare din partea superiorilor săi. Tu în ce categorie te încadrezi? Iată cum vor sta zodiile pe 11 februarie 2022!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Horoscop 11 februarie 2022. Berbec

Berbecii trebuie să adopte o altă atitudine, una ceva mai relaxată. E adevărat că au o mulțime de lucruri pe cap și vor să-și onoreze toate sarcinile, însă nu e un capăt de lume dacă mai „comit' și ei unele mici greșeli. În cazul în care se vor stresa foarte mult, e posibil să ajungă în imposibilitatea de a mai gândi limpede. Astfel, ei riscă să ia unele decizii neinspirate, ce-i vor costa scump.

Horoscop 11 februarie 2022. Taur

Și Taurii au avut parte de o săptămână grea. Deși aceasta e la sfârșit, treaba parcă nu se mai termină. Ar trebui să-și analizeze din nou agenda și să-și reorganizeze lista de priorități. Dacă își vor neglija în continuare somnul pentru a munci mai mult, e posibil ca acest lucru să-și pună amprenta asupra sănătății lor. Trebuie să-și mai ia o pauză, din când în când.

Horoscop 11 februarie. Gemeni

Gemenii au parte de o zi dificilă. Sunt extrem de solicitați la locul de muncă și parcă nimic nu le iese așa cum și-ar dori. E posibil să se răzbune pe cei din jur, din cauza eșecurilor, iar certurile sunt greu de evitat. Ar trebui să fie mai calmi, dacă nu vor să strice relațiile cu ceilalți.

Horoscop 11 februarie. Rac

Racii nu sunt prea ancorați în realitate astăzi. Se simt mai tot timpul cu capul în nori, fie pentru că sunt îndrăgostiți sau pur și simplu le stă mintea în altă parte. Din această cauză, nu vor reuși să se concentreze sută la sută la ceea ce au de făcut. Acest lucru va fi observat de șefii lor, la locul de muncă, iar asta îi poate costa destul de mult. Dacă nu fac un efort în a se focusa asupra sarcinilor, e posibil să fie penalizați.

Horoscop 11 februarie. Leu

Nativii din zodia Leu ar trebui să fie ceva mai atenți la cei din jur. În loc să asculte tot ce li se spune, ar fi mai indicat să-și urmeze propriul instinct. Unii „prieteni' nu au tocmai intenții bune în privința lor și riscă să le pice în plasă, dacă nu deschid bine ochii. Ar trebui să pună piciorul în prag și să nu le mai fie teamă să ia decizii importante.

Citește și: Ce îl deranjează la tine, în funcție de zodie

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodii care nu vor înșela niciodată

Horoscop 11 februarie. Fecioară

Fecioarele sunt mai tot timpul pe drumuri. Încă de la prima oră a zilei, nativii primesc un telefon prin care sunt anunțați că au ceva urgent de rezolvat. Deși timpul îi presează, ar trebui să se gândească de mai multe ori înainte de a acționa. În caz contrar, riscă să ia o decizie care se va dovedi a fi greșită. De asemenea, i-ar ajuta să fie mult mai diplomați cu cei din jur, pentru a evita unele eventuale dispute.

Horoscop 11 februarie. Balanță

La fel ca Gemenii, nici Balanțele nu simt deloc ca norocul să fie de partea lor astăzi. Indiferent de cât de mult efort ar depune, parcă nimic nu le iese conform planului. În loc să se enerveze, ar trebui să conștientizeze că viața nu e presărată doar cu reușite. Există și zile mai proaste.

Horoscop 11 februarie. Scorpion

După o lungă perioadă de tăcere, Scorprionii vor spune lucrurilor pe nume. Acești nativi vor da dovadă de mult curaj și vor spune direct ce-i deranjează. Vor vedea că temerile lor au fost, de fapt, nefondate, pentru că atitudinea lor va fi primită bine de ceilalți. Vor scăpa astfel de niște griji și simt cum pot răsufla, în sfârșit, ușurați.

Horoscop 11 februarie. Săgetător

Săgetătorii vor fi felicitați la locul de muncă. Se simt plini de inspirație încă de la prima oră a dimineții, iar munca nu li se va mai apărea atât de grea. Vor veni cu soluții interesante și idei geniale, lucruri pentru care vor primi laude din partea colegilor. Pentru a-i răsplăti, e posibil ca superiorii lor să-i promoveze sau să le mărească salariul.

Horoscop 11 februarie. Capricorn

Capricornii, în schimb, nu vor avea o zi la fel de prosperă la locul de muncă. Sunt plictisiți sau prea obosiți, astfel că nu se vor concentra suficient. Gândul le va sta mai degrabă la distracție, motiv din cauza căruia riscă să fie „taxați' de superiorii lor. Ar trebui să găsească un echilibru, până nu vor apărea consecințele.

Horoscop 11 februarie. Vărsător

Vărsătorii sunt cunoscuți drept niște firi foarte sincere și deschise. Indiferent de situație, ei spun totul verde-n față. Ei bine, deși intențiile lor nu sunt rele, ceilalți pot fi răniți de modalitatea prin care nativii în ancorează în dura realitate. Ar trebui să lucreze mai mult la modul în care se exprimă.

Horoscop 11 februarie. Pești

Peștii vor avea parte de un sfârșit de săptămâna minunat. După ce au muncit din greu, weekend-ul le bate la ușă. Asta înseamnă că vor avea timp, în sfârșit, să se relaxeze. Mulți dintre ei vor petrece clipe minunate în doi sau plănuiesc să plece într-o mini-vacanță cu familia. Acest lucru le va încărca din nou bateriile.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton