Horoscop 11 martie 2024. Trei zodii trec prin momente grele și pierd bani

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi dificilă pentru unii nativi ai zodiacului. Taurii se afirmă la locul de muncă, Balanțele sunt acaparate de sarcini, iar Săgetătorii pierd bani. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 11 martie 2024. Berbec

Se anunță o zi destul de aglomerată pentru Berbeci. Tensiuni tot mai mari se conturează la locul de muncă  și puteți avea parte de unele reproșuri din partea superiorilor. E momentul să faceți schimbări în carieră, arată previziunile astrale.

Horoscop 11 martie 2024. Taur

Ziua se anunță liniștită și foarte productivă pentru Tauri. Obțineți rezultate bune la locul de muncă, iar laudele nu întârzie să apară. Îmbunătățiri semnificative puteți remarca și în relația cu partenerul de cuplu.

Horoscop 11 martie 2024. Gemeni

Gemenii traversează o zi cu schimbări semnificative în plan amoros. Puteți observa că partenerul de cuplu se implică mai mult și vă oferă atenția după care tânjiți. Starea de bine se menține și pe parcursul saptămânii, arată previziunile astrale.

Horoscop 11 martie 2024. Rac

Pentru Raci, ziua se anunță cu vești proaste în zona sentimentală. Gelozia își face apariția în relația cu partenerul de cuplu și simțiți că tensiunile vă copleșesc. Problemele în dragoste vă pot afecta și productivitatea la locul de muncă.

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Ce echipă a câștigat imunitatea și ce concurent a obținut colanul

Citește și: Bianca Drăgușanu, petrecere fabuloasă în alb și negru, la 42 de ani, în localul iubitului ei: „Cel mai frumos cadou…”. Ce mesaj emoționant i-a transmis Gabi Bădălău

Citește și: Simona Halep, la revenirea în țară, după ce a scăpat de suspendare: „Adevărul a ieșit la suprafață. Am avut şi lacrimi pentru că…'. Primul turneu la care a fost invitată să participe

Citește și: Power Couple 6 martie – Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați, iar Anamaria și Tudor Ionescu au fost salvați: „A fost alegerea corectă! Nu meritam să rămânem'

Horoscop 11 martie 2024. Leu

Leii traversează o zi excelentă pe toate planurile. Vă treziți cu un nivel crescut de energie și sunteți gata să puteți în aplicare ideile creative. Partenerul de cuplu vă poate surprinde plăcut spre seară.

Horoscop 11 martie 2024. Fecioară

Fecioarele fac progrese mari în sfera profesională. Dedicarea din ultimele luni vă este răsplătită și puteți obține o funcție mai bună. E un moment oportun să vă îndreptați atenția și către alte capitole ale vieții.

Horoscop 11 martie 2024. Balanță

Balanțele traversează o zi plină de sarcini la locul de muncă. Reușiți, totuși, să vă afirmați și să duceți la capăt toate îndatoririle. Ar fi bine să nu neglijați relația cu partenerul de cuplu, vă îndeamnă specialiștii în astrologie.

Horoscop 11 martie 2024. Scorpion

Ziua decurge cât se poate de bine pentru Scorpioni. Treceți printr-o perioadă mai liniștită și aveți timp să vă ocupați de propriile pasiuni. Și relația cu partenerul de cuplu pare să meargă din ce în ce mai bine.

Horoscop 11 martie 2024. Săgetător

Mari pierderi financiare pentru Săgători în această zi. O investiție mai veche pare să nu aibă rezultatele așteptate. Încercați să fiți mai prudent în privința următoarelor decizii legate de bani.

Horoscop 11 martie 2024. Capricorn

Se anunță o zi cât se poate de senină pentru Capricorni. Puteți evolua semnificativ la locul de muncă, iar noi proiecte se ivesc la orizont. Aveți șansa să vă afirmați și să vă puneți la bătaie creativitatea.

Horoscop 11 martie 2024. Vărsător

În această zi, Vărsătorii sunt loviți de săgeata lui Cupidon. Vă apropiați de o persoană specială și simțiți din plin fiorii iubirii. Sunteți euforic și păstrați energia pozitivă pe parcursul întregii săptămâni.

Horoscop 11 martie 2024. Pești

Peștii au parte de o zi cât se poate de încărcată. Dincolo de responsabilitățile de la locul de muncă, sunteți ocupat cu diverse treburi casnice. Chiar și unii prieteni v-ar putea cere favoruri zilele acestea.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton