Horoscop 11 noiembrie 2023. Două zodii spun adio relațiilor toxice

 Oana Pantazi
.

Horoscop 11 noiembrie 2023. Este un weekend bun pentru majoritatea nativilor, iar ziua de sâmbătă debutează cu vești bune și multă calmitate. Sunt însă și două zodii care vor spune adio unui trecut și unui prezent tumultuos, indiferent de repercusiuni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 11 noiembrie 2023. Berbec

Azi e sâmbătă, una dintre rarele tale zile libere, așa că nu ai de gând să miști un pai… chiar dacă asta va duce la certuri în familie. În cele din urmă, vei reuși să-ți convingi apropiații că treburile domestice mai pot aștepta și vă veți distra de minune în oraș, la un film bun sau la o pizza.

Horoscop 11 noiembrie 2023. Taur

Azi vei lua una dintre cele mai importante decizii din viața ta – cel mai probabil privindu-l pe partenerul tău de cuplu, dar nu e exclus să fie și cineva din familie. Vei alege să nu mai lași pe nimeni să te controleze și să-ți impună cum să trăiești, de la modul cum te îmbraci și până la ce vorbești. Asta nu e dragoste, e posesivitate în cel mai înalt grad!

Horoscop 11 noiembrie 2023. Gemeni

O să ții minte ziua de azi, pentru că nu vei mai avea curând una așa de bună! Astrele îți surâd în primul rând pe plan sentimental, unde apare o schimbare de bun augur, venită, voluntar, chiar din partea persoanei iubite. Se pare că urmează o cerere în căsătorie sau vei decide că a venit momentul să-ți mărești familia.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 11 noiembrie 2023. Rac

Deși ți-ai propus să-ți petreci ziua acasă, acest lucru nu se va întâmpla, însă în cele din urmă nu vei regreta. Apropiații te vor scoate nu doar din casă, ci și din oraș și vei avea o după-amiază perfectă, undeva la munte. Atenție însă la neatenție, azi riști să pierzi bani din cauză că ești cu capul în nori!

Horoscop 11 noiembrie 2023. Leu

Sex-appeal-ul tău special va funcționa și azi la capacitate maximă, așa că o să faci iar victime de sex opus, chiar dacă nu ți-ai propus asta. În timp ce ție ți se va părea flatant, jumătatea ta nu va fi deloc încântată și riști să redeschidă subiectul clasic al infidelității. Spre seară însă vă veți reconcilia, la o cină romantică.

Horoscop 11 noiembrie 2023. Fecioară

Nu ești în apele tale azi, dar în cele din urmă vei reuși să-ți revii, iar asta datorită unui telefon primit de la cineva apropiat. Oricât de tare îți va tresălta inima, e indicat să-ți aduci aminte de ce te-ai despărțit în primă fază de persoana respectivă… În plus, ai deja o relație, chiar dacă nu te mulțumește 100%.

Horoscop 11 noiembrie 2023. Balanță

Ai o zi perfectă din toate punctele de vedere și nu vei lăsa pe nimeni să ți-o strice. Nici pe cei cărora le datorei bani, nici pe cei cărora le datorezi explicații… Azi te vei reconcilia atât cu partenerul de viață, în față căruia îți vei recunoaște vinile, cât și cu membrii familiei pe care i-ai supărat.

Horoscop 11 noiembrie 2023. Scorpion

De ceva timp încerci să te schimbi din toate punctele de vedere, dar cel mai rău te provoacă dieta… Drept urmare, azi vei uita de ea și te vei înfrupta din toate bunătățile. Atenție, după zile întregi de fasting, o shaorma cu de toate urmată de o felie de tort și un Pepsi nu e doar o bombă calorică!

Horoscop 11 noiembrie 2023. Săgetător

Și pentru tine azi fa fi o zi a exceselor, însă pe toate planurile. Frustrările și epuizarea te vor face să exagerezi nu doar în privința mâncării și a shoppingului online, ci și în privința cuceririlor. Dacă vei face asta tot în mediul online, ai mare grijă pentru că, pe internet, aproape niciodată what you see is what you get!

Horoscop 11 noiembrie 2023. Capricorn

Ziua de azi e dedicată în totalitate distracțiilor, așa că, dacă ziua vei lenevi în casă, după apusul soarelui vei pleca, cu colindul, pe la toate petrecerile din zonă și vei reuși să te autoinviți chiar și acolo unde nu cunoști pe nimeni. Te vei simți perfect și îți vei face cunoștințe noi, cu condiția să nu exagerezi cu băutura… fiindcă nu-ți vei mai aminti nimic.

Horoscop 11 noiembrie 2023. Vărsător

Impulsul primit de la un prieten apropiat te va face, să iei o decizie foarte importantă. Dacă ești într-o relație toxică, duplicitară, care te face s simți mai mult vinovăție decât dragoste, probabil azi îți vei lua adio de la ea, în pofida încercărilor persoanei în cauză să te facă să te răzgândești. Acesta poate fi începutul noii tale vieți.

Horoscop 11 noiembrie 2023. Pești

Spre uimirea tuturor, pentru că se știe că ești o persoană comodă, legată de casă, azi vei lege să fii musafir… Desigur nu oriunde, ci undeva unde se mănâncă și se bea bine, pentru că ești o persoană gourmet, pasionată de plăceri. Atenție cât mănânci însă, mai bine bine pune la pachet, nu te lăcomi la tot ce vezi pe masă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton