Horoscop 12 aprilie 2023. O zodie ia legătura cu o persoana din trecut

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi plină de romantism pentru unii nativi ai zodiacului. Gemenii traversează o zi lipsită de conflicte, Leii reiau legătura cu o persoană din trecut, iar Balanțele devin cea mai bună versiune a lor. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 12 aprilie 2023. Berbec

Dragostea le bate la ușă Berbecilor. Când se așteaptă mai puțin, nativii încep să dezolve sentimente pentru o persoană specială. Următoarea perioadă se anunță plină de gesturi romantice și momente de neuitat.

Horoscop 12 aprilie 2023. Taur

Astăzi, Taurii au probleme de concentrare, lucru care se reflectă în viața privată și cea profesională. Astologii le recomandă să-și ia un scurt concediu și să-și încarce bateriile, căci randamentul lor este pus în pericol.

Horoscop 12 aprilie 2023. Gemeni

Gemenii traversează o zi liniștită, lipsită de conflicte. În prima parte a zilei, unele planuri le-ar putea fi date peste cap, însă soluțiile apar mai repede decât se așteptă. Este o perioadă prielnică pentru a face pași importanți în plan sentimental.

Horoscop 12 aprilie 2023. Rac

Astăzi, Racii fac investiții importante, fie că este vorba despre o mașină sau un imobil. Nativii traversează o perioadă în care simt că-și ating toate obiectivele. Susținerea familiei este necondiționată zilele acestea.

Citește și: Cum a afectat-o pe fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei despărțirea părinților: „Este foarte dezechilibrată emoțional. A cerut să meargă la psiholog'

Citește și: Cristian Tudor Popescu, după ce a văzut imaginile cu accidentul în care este implicată Monica Odagiu: „Tânărul s-a dus spre moarte”

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Reacție neașteptată, după ce Nea Mărin a oferit amuleta: „A dat Dumitrescu cu pumnii în mese, a spart pahare!'

Citește și: Survivor România 2023. Noi conflicte apar în competiție: „Mi-e silă de oameni. Nu suport…'

Horoscop 12 aprilie 2023. Leu

Astăzi, Leii reiau legătura cu o persoană din trecutul lor. Nativii ar putea oferi a doua șansă unei persoane care le-a greșit și se arată mai flexibili la perspectivele celorlalți. Ar fi bine să acorde mai multă importanță sănătății.

Horoscop 12 aprilie 2023. Fecioară

Astăzi, Fecioarele sunt favoritele astrelor. Nativii primesc o veste bună de la locul de muncă, se apropie mai mult de partenerul de cuplu și găsesc soluții pentru toate problemele care le apar în cale. Astrologii îi îndeamnă să fie mai cumpătați cu banii, căci riscă să ajungă într-un impas financiar.

Horoscop 12 aprilie 2023. Balanță

Balanțele sunt pe punctul de a ajunge cea mai bună versiune a lor. Este o perioadă a schimbărilor pe toate planurile, iar nativii radiază debordează de încredere zilele acestea. Fericirea le bate la ușă, iar astrologii le recomandă să renunșe la tendința de a se autosabota.

Horoscop 12 aprilie 2023. Scorpion

După o lungă așteptare, Scorpionii vor simți că sunt împliniți pe plan sentimental. Nativii vor decoperi că pot iubi din nou și că-și pot lăsa latura sensibilă la iveală. Urmează o perioadă formidabilă pentru aceștia.

Horoscop 12 aprilie 2023. Săgetător

Săgetătorii au mult noroc pe plan financiar. Nativii ar putea intra în posesia unei sume mari de bani, fie că este vorba despre o moștenire sau o investiție mai veche. Pe plan sentimental, astrologii le recomandă să fie mai atenți la nevoile partenerului de cuplu. Relația stă pe un butoi de pulbere.

Horoscop 12 aprilie 2023. Capricorn

Capricornii traversează o zi extrem de productivă. Nativii au un randament crescut la locul de muncă și le rămâne timp pentru unele treburi casnice. În următoarea perioadă, s-ar putea concentra pe reamenajarea locuinței.

Horoscop 12 aprilie 2023. Vărsător

Vărsătorii sunt încercați de un sentiment de nesiguranță pe plan sentimental. Nativii trebuie să ia o decizie cu privire la viitorul unei relații în care nu se mai regăsesc. Dialogul și empatia își vor spune cuvântul în cazul de față.

Horoscop 12 aprilie 2023. Pești

Peștii tarversează o zi plină de romantism. Nativii ar putea fi surprinși de atitudinea schimbată a partenerului de cuplu. Astrologii le recomandă să se lase ghidați de inimă și să-și redescopere jumătatea.

Sursă foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton