Horoscop 12 aprilie 2024. Necazuri în dragoste pentru mai multe zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 12 aprilie 2024. Astrele agită apele azi, mai ales pe plan sentimental, pentru mai multe zodii, dar cei mai mulți nativi vor avea parte și de o portiță de scăpare… Doar de ei ține cum își vor gestiona relația de cuplu și cum vor ieși din situații complicate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 12 aprilie 2024. Berbec

Azi vei simți nevoia să stai peste program la serviciu, însă doar pentru că știi ce te așteaptă acasă. Partenerul ți-a promis o discuție serioasă și, pentru că te știi cu musca pe căciulă, n-ai chef să despici firul în patru. Atenție la sănătate, te paște un pui de ulcer din cauza stresului!

Horoscop 12 aprilie 2024. Taur

O să vii cu o soluție salvatoare, pentru care șefii te vor felicita, așa că nu e exclus să primești chiar o propunere de avansare. Îți merge bine și pe plan personal, mai ales dacă ești la începutul unei relații. În schimb, problemele cu banii se acutizează, iar împrumutul nu e cea mai bună soluție.

Horoscop 12 aprilie 2024. Gemeni

E furtună în mintea, dar și în inima ta! Te străduiești să te menții pe linia de plutire la job, unde ai parte doar de probleme, în timp ce te lupți cu o relație de cuplu ce se apropie vertiginos de final. Alegerile le faci doar tu, iar dacă decizi să te complaci în această situație înseamnă că nu e chiar așa de rău pe cât spui…

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 12 aprilie 2024. Rac

Șefii sunt cu ochii pe tine de ceva vreme, iar asta deoarece un „binevoitor” te-a turnat mai sus. Chiar dacă e greu de crezut, e cineva la care chiar nu te aștepți, așa că ar fi bine să nu mai ai încredere chiar în toată lumea. Ai probleme și în cuplu, mai ales dacă jumătatea ta e geloasă și nu are încredere în tine.

Horoscop 12 aprilie 2024. Leu

Aștepți cu nerăbdare weekendul, pentru că ți-ai propus o scurtă evadare din oraș sau chiar din țară. Simți nevoia de relaxare și nu vei accepta niciun refuz din partea perechii tale. Mare grijă însă la bani, pentru că latura financiară nu e favorizată! Nu ține cardurile și banii în același loc și stai cu mâna pe portofel!

Horoscop 12 aprilie 2024. Fecioară

Nu doar că azi îți vei rezolva sarcinile în timp-record, dar le vei da o mână de ajutor și celor din jur. Asta s-ar putea să se întoarcă împotriva ta, fiindcă s-ar putea să te trezești cu mai multe task-uri… Și acasă vei avea parte de același tratament din partea familiei, așa că vei munci fără oprire până noaptea.

Horoscop 12 aprilie 2024. Balanță

Ești o persoană extrem de echilibrată, după cum spune și zodia, însă azi sunt șanse mari să-ți pierzi cumpătul din cauza unei persoane de sex opus, care te curtează deja într-un mod agresiv. Mai mult, asta va ajunge să apese asupra relației tale de cuplu, fiindcă partenerului tău îi va fi greu să creadă că n-ai nicio implicare.

Horoscop 12 aprilie 2024. Scorpion

Comunicarea e excelent aspectată azi în ceea ce te privește, așadar profită de toate ocaziile care ți se ivesc… Mai ales că la asta va concura din plin și sex appeal-ul tău special. Nici nu contează dacă pe unii îi vei cuceri cu inteligența, iar pe alții cu farmecul, important e că îți vei atinge scopul.

Horoscop 12 aprilie 2024. Săgetător

Azi o să ai parte de o zi mult mai lejeră la job, așa că îți vei permite să-ți faci planuri de vacanță. Ar fi bine ca, de data asta, să-ți consulți și partenerul cu privire la itinerar, altfel vor apărea porbleme în paradis… Latura materială e excelent aspectată, dar asta nu înseamnă că trebuie să dai buzna și că cumperi tot mall-ul!

Horoscop 12 aprilie 2024. Capricorn

Nu ești în cea mai bună dispoziție azi, așa că ar trebui să eviți orice fel de discuție în contradictoriu, atât la job, cât și acasă. Dacă părinții te vor lăsa în legea ta, partenerul de viață nu va ceda la fel de ușor și o discuție comună s-ar putea transforma într-un motiv de separare.

Horoscop 12 aprilie 2024. Vărsător

Aștepți cu nerăbdare să se termine ziua fiindcă ai planuri mari pentru weekend. Mai mult, love is in the air, iubești pătimaș și abia aștepți să-ți faci cunoscute sentimentele. Ar fi bine să sondezi cu atenție terenul înainte, deoarece graba, entuziasmul și impetuozitatea ar putea s-o sperie pe persoana de care te-ai îndrăgostit.

Horoscop 12 aprilie 2024. Pești

Azi, dispoziția ta va fi vizibil mai bună decât în restul săptămânii și n-ar fi rău să încerci să repari ce-ai stricat cu ironia și sarcasmul care te caracterizează. Perechea ta așteaptă scuze și de data asta nu se va lăsa convinsă doar de zâmbetul tău fermecător, va trebui să vii cu argumente puternice dacă vrei iertarea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton