Horoscop 12 august 2023. Amintiri și emoții puternice pentru două zodii

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi încărcată de emoții, resentimente și amintiri pentru majoritatea zodiilor. Berbecii petrec timp de calitate cu oamenii dragi, Gemenii își lasă latura sentimentală la iveală, iar Fecioarele au parte de dispute cu partenerul de viață. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 12 august 2023. Berbec

Se anunță o zi relaxantă și plină de voie bună pentru Berbeci. Nativii petrec timp de calitate cu oamenii dragi și reușesc să-și încarce bateriile. Nu lăsați resentimentele să vă cuprindă și pregătiți-vă pentru schimbări semnificative pe toate planurile.

Horoscop 12 august 2023. Taur

Urmează o zi încărcată emoțional pentru Tauri. Este posibil să vă gândiți intens la o persoană din trecut, care a ocupat un loc important în viața voastră. Potrivit previziunilor astrologice, următoarea perioadă nu este oportună pentru investiții sau cheltuieli semnificative.

Horoscop 12 august 2023. Gemeni

Romantismul îi caracterizează din plin pe Gemeni în această zi. Nativii își lasă latura sentimentală la suprafața și tind să facă mai multe gesturi de tandrețe pentru persoana iubită. Încercați să vă deschideți mai mult și să vă conectați profund cu partenerul de viață.

Horoscop 12 august 2023. Rac

Se anunță o perioadă de schimbări semnificative pentru Raci. Nativii își doresc schimbări pe toate planurile, însă este nevoie de un efort constant și multă dorință. Astrologii vă îndeamnă să faceți pași mici și să nu vă lăsați influențat de părerile celorlalți.

Citește și: Mama Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, primele declarații despre fapta îngrozitoare a fiicei sale: „Mi-a zis că Alina a căzut pe scări. Știu că s-au certat pe…”

Citește și: Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii, sezonul 7. E mai tânără cu 21 de ani decât soțul ei

Citește și: De ce Maria Constantin și Robert Stoica nu au dansat valsul mirilor la nunta lor: „Mi se pare forțat, nu e…'. Ce surpriză le-au pregătit invitaților, în schimb

Citește și: Cum se simte fiul Monicăi Anghel, după ce a fost operat de urgență, în urma unei accidentări: „O să începem și kinetoterapia, mai avem de lucru…”

Horoscop 12 august 2023. Leu

În această zi, Leii sunt curprinși de amintiri și resentimente. Nativii simt să facă pace cu unele persoane care au trecut prin viața lor, iar strologii vă îndeamnă să vă eliberați emoțional. Lăsați orgoliul deoparte și procedați așa cum simțiți că este corect.

Horoscop 12 august 2023. Fecioară

Fecioarele au parte de o zi tensionată în sfera sentimentală. Nativii au discuții în contradictoriu cu persoana iubită și tin să fie mai vulcanici. Astrologii vă îndeamnă să abordați problemele cu mult tact și delicatețe, pentru a nu răni sentimentele celuilalt.

Horoscop 12 august 2023. Balanță

Balanțele traversează o zi liniștită și relaxantă, în opoziție cu săptămâna aglomerată pe care au avut-o. După o perioadă de stres și griji, a venit momentul să vă reîncărcați bateriile și să profitați de momentele petrecute cu prietenii și familia.

Horoscop 12 august 2023. Scorpion

În această zi, Scorpionii sunt neliniștiți și își fac multe probleme legate de viitorul lor. Vreți o schimbare, însă lucrurile nu se pot concretiza peste noapte. Astrologii vă îndeamnă să apelați la răbdare și să credeți în efortul constant. Cât de curând, veți culege roadele muncii voastre.

Horoscop 12 august 2023. Săgetător

Astăzi, Săgetătorii tind să fie mai pesimiști. Nu vă simțiți în largul vostru și tindeți să vă izolați, însă această atitudine nu este sănătoasă pe termen lung. Încercați să vă înconjurați de oameni dragi și să socializați mai mult.

Horoscop 12 august 2023. Capricorn

Pentru Capricorni, se anunță o zi tensionată din multe puncte de vedere. Este posibil să remarcați o deteriorare a relațiilor cu ceilalți, pe motiv că v-ați distanțat în ultima perioadă. Încercați să vă reconectați cu cei dragi.

Horoscop 12 august 2023. Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi relaxantă, lipsită de tensiuni majore. După o perioadă extrem de solicitantă, a venit momentul să vă ocupați de propriile pasiuni și să faceți ceea ce vă spune inima.

Horoscop 12 august 2023. Pești

Peștii au parte de o zi plină de conflicte. Nu reușiți să ajungeți la un numitor comun cu partenerul de viață, iar asta generează multe dispute. Încercați să înțelegi și punctul de vedere al celuilalt pentru a evita certurile.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton