Horoscop 12 august 2024. Ghinion și dezamăgiri în dragoste pentru două zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 12 august 2024. Ghinion și dezamăgiri în dragoste pentru două zodii, chiar la început de săptămână. Cu toate acestea, deși unii nativi vor avea parte de momente greu încercate, sunt și nativi care se vor bucura la cote maxime de această zi de luni! Iată cum arată horoscopul zilei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscop 12 august 2024. Berbec

Azi ai parte de multe încercări. Relația cu părinții nu este deloc una bună, iar tu nu te poți abține de la comentarii și vorbe grele. Te gândești doar la tine și îi rănești pe cei din jur cu replicile tale. Pune-te în locul lor și analizează-ți greșelile!

Horoscop 12 august 2024. Taur

Ai parte de o bucurie neașteptată! Cea mai mare dorință a ta se transformă în realitate. Reușești să pui bazele unei afaceri, iar de acum înainte banii nu mai sunt o problemă pentru tine și fericirea este, de asemenea, la cote maxime.

Horoscop 12 august 2024. Gemeni

Te simți tensionat în ultima vreme și nimic nu pare să meargă așa cum trebuie. Ești din ce în ce mai singuratic, tocmai fiindcă starea ta interioară nu vrea pe nimeni în jur. Eviți contactul inclusiv cu persoanele apropiate de teama unui conflict, dar nu aceasta este soluția.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 12 august 2024. Rac

Ai o stare de neliniște, cauzată de neînțelegerile pe plan amoros. Tot încerci să echilibrezi lucrurile și să faci în așa fel încât să dispară toată neregulile din căsnicia ta, însă în zadar. Ba mai mult, gândul îți tot stă la o persoană din trecut, iar la un moment dat te dai de gol în fața apropiaților, ceea ce poate duce la o despărțire pe loc.

Horoscop 12 august 2024. Leu

Ghinionul te urmărește astăzi, chiar de la primele ore ale dimineții. Planurile îți sunt date peste cap și ai parte de o discuție aprinsă cu superiorii tăi la locul de muncă. Ești irascibil, iar cu această stare riști să generezi conflicte pe care nu ți le dorești.

Horoscop 12 august 2024. Fecioară

Începi săptămâna cu dreptul și cu mare noroc pe plan financiar. Este o zi foarte productivă pentru tine și câștigi sume extrem de mari, la care nu te așteptai. După numeroase gânduri și zile stresante privind partea financiară, acum te poți bucura de mulți bani și îți poți pune planurile în aplicare.

Citește și: Claudiu de la Insula Iubirii s-a sărutat pentru prima dată cu ispita Anamaria Vaida: „Am simțit că este momentul. Trăiesc la maxim testul…'. Cum a reacționat iubita lui, Simona

Citește și: Cine este Bogdana Tancău, românca surprinsă alături de actorul Michele Morrone în Grecia. Ce legătură are cu frații Tate

Horoscop 12 august 2024. Balanță

Azi ai o zi aglomerată la locul de muncă, însă ești cu zâmbetul pe buze, fiindcă ai reușit în weekend să îți încarci bateriile. Ai un vibe bun și îi molipsești și pe cei din jurul tău cu energia ta. Totuși, ai grijă ce subiecte abordezi cu colegii tăi, fiindcă poți genera discuții nefavorabile.

Horoscop 12 august 2024. Scorpion

Ziua ta a început cu dreptul și tot așa se și termină. Totul merge la superlativ pentru tine, iar acest lucru se vede cu ochiul liber prin zâmbetul mare și luminos de pe fața ta. Ai traversat momente dificile, însă acum este timpul să te bucuri din plin de tot ceea ce ai în viața ta. Fii recunoscătoare și ceea ce este mai bun urmează să vină!

Horoscop 12 august 2024. Săgetător

Săgetătorii au mare de multe conflicte azi. Te trezești cu o stare de nervozitate și irascibilitate, astfel că nimeni nu îți intră în grații azi. Te închizi în tine și nu vrei să vorbești despre problemele pe care le ai nici măcar cu familia ta, ceea ce îi îndepărtează pe cei dragi. Ai grijă cum gestioneză această zi!

Horoscop 12 august 2024. Capricorn

Probleme peste probleme la locul de muncă. Lucrurile nu merg deloc bine de ceva timp pe plan profesional pentru tine, astfel că azi decizi să spui totul pe față. Nu mai poți ezita și vrei să se afle totul, însă riști să îți pierzi job-ul cu această atitudine. Fă acest pas când ai situația sub control și un plan B.

Horoscop 12 august 2024. Vărsător

Ghinionul se ține lanț de tine pe plan amoros. Nimic nu merge așa cum îți dorești din acest punct de vedere, iar certurile cu partenerul de viață sunt din ce în ce mai intense și aprinse. Nu ajuneți la un numitor comun iar aceste divergențe vă îndepărtează tot mai mult unul de altul. Ești dezamăgită și nu știi ce să faci în continuare.

Horoscop 12 august 2024. Pești

Liniște și prosperitate. Din fericire, începi săptămâna foarte bine, după ce ai avut parte de multe zile aglomerate din toate punctele de vedere. Acum respiri ușurat și ești relaxat că ai reușit să rezolvi toate problemele. Îți faci noi planuri de concediu alături de persoana iubită!

Sursă foto: freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton