Horoscop 12 iulie 2024. Două zodii trec la negocieri și primesc răspunsuri favorabile

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi cu negocieri și răspunsuri favorabile pentru unii nativi ai zodiacului. Gemenii au parte de romantism, Scorpionii sunt nevoiți să fac multe drumuri, iar Peștii au un randament crescut. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Horoscop 12 iulie 2024. Berbec

O zi favorabilă pentru negocieri. Berbecii au toate șansele să obțină postul sau mărirea la care aspiră de ceva timp. Ușoare îmbunătățiri puteți remarca și în relația cu partenerul de cuplu.

Horoscop 12 iulie 2024. Taur

Taurii traversează o zi destul de tensionată. Aveți multe treburi de rezolvat și prea puțin timp la dispoziție. S-ar putea să fiți nevoit să amânați unele planuri, deși vă displace acest lucru.

Horoscop 12 iulie 2024. Gemeni

Gemenii traversează o zi plină de romantism. Simțiți că vă reconectați cu partenerul de cuplu și faceți noi planuri de viitor. Puteți lua în calcul să schimbați locuința sau să faceți o achiziție importantă.

Horoscop 12 iulie 2024. Rac

Racii au parte de conflicte și tensiuni în această zi. Nu vă merge prea bine nici la muncă, iar oboseala pare să-și spună cuvântul. Încercați să vă păstrați cumpătul și amânați discuțiile delicate pentru zilele ce urmează.

Citește și: Ileana și Geta Sterp și-au luat casă lângă mama lor: „Astăzi începe o etapă grea, dar frumoasă în același timp”. Ce au de gând surorile Sterp cu imobilul

Citește și: Ruxi, apariție incendiară în emisiunea lui Cătălin Măruță. A venit îmbrăcată doar în partea de sus: „Pe sub cămașă mai ai ceva? Poți să te ridici și să…'

Citește și: Aurică Totolici, arestat pentru pedofilie. Cântăreţul de muzică populară este acuzat că a violat doi băieţi minori care îi erau elevi la lecții de canto

Citește și: Cine este Larisa Mârtan, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 24 de ani și a trecut printr-un avort și o relație toxică: „Am ieșit puțin cam șifonată. A fost un fel de șoc pentru mine să…'

Horoscop 12 iulie 2024. Leu

Leii traversează o zi excelentă. Negocierile cu superiorii par să aibă efectul așteptat. Următoarea perioadă se anunță cu schimbări benefice în carieră, mai multă satisfacție personală.

Horoscop 12 iulie 2024. Fecioară

Fecioarele sunt favoritele astrelor în această zi. Vă merge bine pe toate planurile și n-ar fi rău să puneți în practică ideile care vă dau târcoale de ceva timp. Puteți face schimbări în dragoste și nu numai.

Horoscop 12 iulie 2024. Balanță

Balanțele au parte de o zi destul de încărcată. Simțiți că ați ajuns la capătul puterilor și nu mai țineți pasul cu sarcinile ce vi se alocă. Reîncărcați-vă bateriile în weekend și deconectați-vă de la sursele de stres.

Horoscop 12 iulie 2024. Scorpion

O zi destul de agitată pentru Scorpioni. Sunteți nevoit să faceți multe drumuri și nu găsiți niciun răgaz de odihnă. Mici tensiuni se pot ivi în relația cu partenerul de cuplu, dar le depășiți prin comunicare deschisă și sinceritate.

Horoscop 12 iulie 2024. Săgetător

Săgetătorii o duc excelent astăzi. Obțineți rezultate deosebite la locul de muncă, iar laudele superiorilor nu întârzie. Urmează o perioadă în care vă veți concentra mai mult pe viața sentimentală și mai puțin pe carieră.

Horoscop 12 iulie 2024. Capricorn

Capricornii traversează o zi liniștită, fără evenimente majore. Depășiți cu bine provocările care vă ies în cale și abia așteptați să vă bucurați de timpul liber. Socializați mai mult și vă remarcați oriunde.

Horoscop 12 iulie 2024. Vărsător

Vărsătorii traversează o perioadă destul de complicată. Trebuie să trageți din greu până la următorul concediu pe care l-ați planificat. Vă stresează proiectele noi și schimbările din viața sentimentală.

Horoscop 12 iulie 2024. Pești

Peștii sunt printre favoriții astrelor în această zi. Aveți un randament crescut și vă remarcați la locul de muncă. Vă încântă faptul că puteți să vă puneți creativitatea la bătaie, dar și aptitudinile de lider.

Sursa foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton